- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #3.181
Hayırlı olsun canımmm inşallah kalp atışı duymayı kucağına almayı da nasip etsin rabbim..Kızlar takvime göre 5+3 üm dr muayenem vardı. Çok şükür keseyi gördük15 gün sonraya tekrar çağırdı bebeği görmek ve kalp atışı için O zaman da 7+2 olucam bakalım hayırlısıyla görürüz inşallah
Ya bir de gördü mü embryoyu yoksa sadece keseyi mi.. Yarın benim de kontrolüm var embryoyu da görsek içim biraz daha rahatlayacak acayip evhamlıyım da ben.Kızlar takvime göre 5+3 üm dr muayenem vardı. Çok şükür keseyi gördük15 gün sonraya tekrar çağırdı bebeği görmek ve kalp atışı için O zaman da 7+2 olucam bakalım hayırlısıyla görürüz inşallah
Merhaba kizlar. Kalp atisi için gittiğimizde embriyonun gelismedigini öğrendik. Haftaya bakalim tekrar dedi ama umitli degil. Gelismeye baslayip durmus gibiydi zaten ultrasonda da gorunen birsey yoktu. Doktor saglikli degildi muhtemelen dedi. 7+2deyim haftaya kürtajla alacaklar. Umarim bebeklerinizi saglikla kucaklariniza alirsiniz. Gorusmek uzere
Hiç düşünmeyin bunları. Bebek bi ileri gider bi geri gider. Şimdilik keseden ölçülüyor. Bebekten ölçülmeye başlayınca haftası da sabitlenir. Bi sıkıntı olsa doktor muhakkak anlar. Benim ilk gebeliğim 13 gün geriden geliyordu bu 20 gün. Öyle 3-4 günden hiç bişey olmazValla ben kızımda böyle birşey yaşamadım uygulamayla aynıydı 5+3 kese görmüştüm 6+1 kalp atışını yani hep uyumluydu uygulamayla , şimdi baktım da uygulamaya son adet 10 Aralık diye girmişim ama 12 Aralık’ta kahve rengi lekenme diye not yazmışım sanırım 12 Aralık son adet tarihim ama öyle olsa bile 5+5 oluyor uygulamaya göre, ama dün doktor 5+1 demişti kafam çok karıştı açıkçası
Valla bende öyle oldum ya.. Birde ben hamile kalmadan hemen önce bi astrologa doğum haritası baktırmıştım tamamen işimle ilgili fln odaklanmıştım ama kadın bana kürtaj görünüyor sizde dedi oldu mu böyle bi şey fln dedi. Yoo demiştim. Üzerine hamile kaldığımı öğrendim ay allahım valla baktırdığıma bin pişmanımYa bir de gördü mü embryoyu yoksa sadece keseyi mi.. Yarın benim de kontrolüm var embryoyu da görsek içim biraz daha rahatlayacak acayip evhamlıyım da ben.
Hadi gözün aydın canım darısı banaKızlar takvime göre 5+3 üm dr muayenem vardı. Çok şükür keseyi gördük15 gün sonraya tekrar çağırdı bebeği görmek ve kalp atışı için O zaman da 7+2 olucam bakalım hayırlısıyla görürüz inşallah
Cok sevindim senin adinaBenBenim oglum da 9 aylik biz isteyerek yaptik ama, yumurta azligim oldugu icin bi kardesi olsun diye acele ettik, o da gitti ilk aydan oldu çok şükür ben emzirmeyi işe başlayınca kestim mecburen ama doktorum emzirebilirsin demişti hamileyken de. Kucağıma alıp kaldırıp indirmekte zorlanıyorum. Daha doğrusu buna dikkat etmek zor oluyor ama yapıcak bir şey yok. Bence her türlü bi doktora gitmelisin her şeyin yolunda gittiğini anlamak için
Evet artışınız iyi gözüküyor. Beta en azından 1500 seviyelerine ulaşınca doktora gitmek daha mantıklı gözüküyor, yine doktorunuza danışın tabi.Günaydın kizlar 19 ocak öğlen kan vermiştin 25.46 cikmisti dun aksam yine kan verdim 70.8 cikti . Yani 2 gun 6 saat sonra. Hala gitmiyorum doktora . Artis iyi degil mi.
Kesinlikle, bana da iyi geldiCok sevindim senin adinahayirli olsun bebeginiz. Bugun biraz daha attim saskinligimi. P.tesi giderim doktora randevu ayarlayabilirsem. Cok teşekkür ederim. Yanliz olmadigini bilmek de güzel
Canım benim çok sağol, nasip böyleymiş,amiiiinnn...Canım çok geçmiş olsunçok üzüldüm gerçekten rabbim sağlıkla kucağına alacağın hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallah evet karından baktıHadi gözün aydın canım darısı banakarından mı gördü
Evet ikisi birden zor olur calisirken. Hem de pandemideKesinlikle, bana da iyi geldiçalışıyor musunuz peki? Ben çalışıyorum ama kalp atışını duymak nasip olursa bırakmayı düşünüyorum. Hem evde bir bebek hem hamilelik hem bu pandemide dikkat et her şeye..çok gözümde büyüyor. Doktor kontrolünüzden sonra yazın bana, merak ederim. Dilerim büyütebiliriz çocuklarımızı arka arkaya
Bende 38 yaşındayım yaş Benin’de korkutuyor 35 sen sonrası risk malesefAynı şekilde ben de yaşımı düşünüyorum hep,ama kızımın bir kardeşi olsun istedim.Hayırlısı hepimiz için
Kızım 16 yaşında ilk evliliğimdenKaç yaşında diğer çocuğunuz?
Ayarlar zaten bozuk hamile kalınca paranoyaklık basıyor bir de öncesinde bunu duyman tabi ki çok etkiler canımValla bende öyle oldum ya.. Birde ben hamile kalmadan hemen önce bi astrologa doğum haritası baktırmıştım tamamen işimle ilgili fln odaklanmıştım ama kadın bana kürtaj görünüyor sizde dedi oldu mu böyle bi şey fln dedi. Yoo demiştim. Üzerine hamile kaldığımı öğrendim ay allahım valla baktırdığıma bin pişmanım
Ben kürtaj olduğum gebeliğimde baştan kalp atışı duymuştuk ama sonradan durdu. Ama şunu farkettim sonradan, sabah bulantım çok olurdu. Bi sabah birden kesildi. Neyse bi süre sonra kanama başladı kalbinin durduğunu öğrendik. Doktor 10 gün önce durmuş dedi. Yani tam o bulantımın kesildiği zaman. Aslında bhcg'nin yükselmesi ile alakalı bulantı o yüzden anlam veremedimKalp atışını duyamayanlar neler yaşadınız?belirtiniz bulantınız lekelenme varmıydı?hepinize geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip olsun
Çok üzüldüm canım...Ben de 20 ocakta düşük yaptım...5+3 teydimMerhaba kizlar. Kalp atisi için gittiğimizde embriyonun gelismedigini öğrendik. Haftaya bakalim tekrar dedi ama umitli degil. Gelismeye baslayip durmus gibiydi zaten ultrasonda da gorunen birsey yoktu. Doktor saglikli degildi muhtemelen dedi. 7+2deyim haftaya kürtajla alacaklar. Umarim bebeklerinizi saglikla kucaklariniza alirsiniz. Gorusmek uzere
Kalp atışını duyup da kaybetmek çok zor olmuştur eminim...Ben kürtaj olduğum gebeliğimde baştan kalp atışı duymuştuk ama sonradan durdu. Ama şunu farkettim sonradan, sabah bulantım çok olurdu. Bi sabah birden kesildi. Neyse bi süre sonra kanama başladı kalbinin durduğunu öğrendik. Doktor 10 gün önce durmuş dedi. Yani tam o bulantımın kesildiği zaman. Aslında bhcg'nin yükselmesi ile alakalı bulantı o yüzden anlam veremedimbende bu kadar olacak bulantım heralde deyip sevinmiştim hatta
Iki kati artis devam ederse 1 subatta iste 2 bin uzeri olur diye hesapladim .esime bi sordurayim kendisi zaten saglik calisani :) teşekkürlerEvet artışınız iyi gözüküyor. Beta en azından 1500 seviyelerine ulaşınca doktora gitmek daha mantıklı gözüküyor, yine doktorunuza danışın tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?