- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.701
Bence erkek canımKızlar 7+4 üm ilk kontrolümdü cinsiyet tahminiz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek canımKızlar 7+4 üm ilk kontrolümdü cinsiyet tahminiz nedir
bana da öyle geldi canım bakalım tutacak mı tahminlerimizBence erkek canım
Canım Allah bağışlasın minnağımızın cinsiyetini ben çözemedim :)) inşallah bir dahaki ultrasonda :)Ee benimki ne oluyor , burdan anlaşılır mı, sadece keseyi görmüştüm.. Anlayan yorumlasın kızlar haftam 4+6 idi vajinal ultrasondu fark ediyorsa
Canım ben kız diye tahmin ettim altına kayık çizince sanki solda duruyor. (anne karnında duruyormuş gibi düşünüyoruz) ManyakPrensesKızlar 7+4 üm ilk kontrolümdü cinsiyet tahminiz nedir
Bakalım canım hayırlı sağlıklı olsun bebişler yeter kiibana da öyle geldi canım bakalım tutacak mı tahminlerimiz
Hımm ben çok bilmiyorum canım ya biraz daha araştırmam lazım bana inanmayın arkadaşlar ahahaCanım ben kız diye tahmin ettim altına kayık çizince sanki solda duruyor. (anne karnında duruyormuş gibi düşünüyoruz) ManyakPrenses
Kız ben de bilmiyorum ya :)) kayık çiziyoruz alttan soldaysa kız sağdaysa erkek diye .. Fotoda sağda gözüküyor ama anne karnında solda:)) fotoğraf karşıdan çekildiği için.. ŞöyleHımm ben çok bilmiyorum canım ya biraz daha araştırmam lazım bana inanmayın arkadaşlar ahaha
7-8-9 hafta olması lazımEe benimki ne oluyor , burdan anlaşılır mı, sadece keseyi görmüştüm.. Anlayan yorumlasın kızlar haftam 4+6 idi vajinal ultrasondu fark ediyorsa
Kız gibiKızlar 7+4 üm ilk kontrolümdü cinsiyet tahminiz nedir
Kızlar bakalım tahminler tutacak mı bende pek anlamıyorum da eşim rüyasında görmüş erkekCanım ben kız diye tahmin ettim altına kayık çizince sanki solda duruyor. (anne karnında duruyormuş gibi düşünüyoruz) ManyakPrenses
AmiiiinnBakalım canım hayırlı sağlıklı olsun bebişler yeter kii
Ilk oglumda hep prima kullandim, ikincide 3 aya kadar prima kullandim, sonra sleepye gectik, arada komili aldim bir kere cpk kötü pisik yapti, sleepy molfix dönüşümlü kullandim, tabii bu birazda bebisin hassasiyetine bagli bir durumAnladım canım, Allah analı babalı büyütsün, 3 çocuk zor valla ama büyüdüklerinde de güzel olur ben kızımda hep prima premium care kulladım, bez bıraktırmaya doğru komili kullanmıştım, o da güzeldi zeytinyağlıydı, yumuşacıktı..
Merhaba. Bende ilk kontrole 4+5 te gitmistik. Doktor bana da karindan bakip kese olusmaya basliyor, rahim kendini hamilelik sekline sokmaya baslamis demisti. Bebek falan goremedik tabi kucucuk bos bir keseye benzer birsey vardi. 10 gun sonra yani 6 haftalikken gittigimizde bebegi de gorduk hatta cok az kalp atisini da duyduk. 10 gunde bos bir keseden kalbi atan canliya donusmustu. Doktor onemli birsey soylemediyse stres yapma. Evet hep bir merak icindeyiz hergun gitmek gormek istiyoruz :) kese ve bebek dollenme zamaniyla da alakali oldugu icin sikma canini. Saglikla kucagina alirsin insallahTeşekkür ederim. Acaba görünmesi mi gerekiyordu diye taktım kafama :)
Biraz biraz anlamaya başadım canım sağolKız ben de bilmiyorum ya :)) kayık çiziyoruz alttan soldaysa kız sağdaysa erkek diye .. Fotoda sağda gözüküyor ama anne karnında solda:)) fotoğraf karşıdan çekildiği için.. Şöyle
Canım vajinal değil karından bakılmıştıKız ben de bilmiyorum ya :)) kayık çiziyoruz alttan soldaysa kız sağdaysa erkek diye .. Fotoda sağda gözüküyor ama anne karnında solda:)) fotoğraf karşıdan çekildiği için.. Şöyle
Canım rüya benden daha güvenilir merakla bekliyoruz cinsiyetini ManyakPrenses dur yanlış öğretiyor olabilirim sen bildiğin gibi devam etCanım vajinal değil karından bakılmıştı
Ahahahah tamam iyice öğrenene kadar böyle şeyler yaşıcaz tabiCanım rüya benden daha güvenilir merakla bekliyoruz cinsiyetini ManyakPrenses dur yanlış öğretiyor olabilirim sen bildiğin gibi devam et
Ayy maşallahh tam olarak kaçıncı haftadan bu görüntü? Bi heyecan yaptım şimdi:)Merhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda şükür kalp atişlarını da duyduk
Cinsiyet tahmini yapabilenler varsa bekliyorum heyecanla (Karından ultrason)Eki Görüntüle 2764990
Yaa yapayım bende yarın sabaha belki yerim
Teşekkür ederimm 6+3 çıktıAyy maşallahh tam olarak kaçıncı haftadan bu görüntü? Bi heyecan yaptım şimdi:)