- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.681
Samsunluyum canim sendemi ssmsunlusun ? Foto atmadim dur atayim da anlayanlar yorumlasın ☺Ben de yeni öğrendim canım valla pek de anlamadım, yorumlayan oldu mu buradan foto attın mı ? Samsunlu musun bu arada ? 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Samsunluyum canim sendemi ssmsunlusun ? Foto atmadim dur atayim da anlayanlar yorumlasın ☺Ben de yeni öğrendim canım valla pek de anlamadım, yorumlayan oldu mu buradan foto attın mı ? Samsunlu musun bu arada ? 55
Çok normal çok küçük daha annesi. Boş fln değil Allah’ın izniyle bekliyor seni bi daha ki hafta kalp atışı duyarsınız inşallahMerhaba kızlar,
Bugün ilk doktor randevuma gittim. 5+1 deyim. Keseyi gördük. Kese ölçüsü 11.93 mm. Kese simsiyahtı. Yolk sacdan filan bahsetmedi doktor. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Betam tahmini 20 binlerdedir. Karından ultrasonla bakıldı bu arada. Kese içinde bir şey gözükmemesi normal mi sizce şu an? Boş gebelik olma ihtimali var mıdır?
Benim de daha yok ortada ben kese bile görmedim nasip olursa haftaya:)Anladım canım , biraz daha bekleyelim bakalım . Seninki ne çıktı teoriye göre
Primanın içeriği temiz değil zaten kullanmayın. Ben hemen her markayı kullandım sleepy Molfix ve goon güzel. Ama sleepy ve Molfix herkese yaramıyor. Stok yapmak biraz riskli olabilir. Siz büyük ihtimalle erken doğum yapacağınız için ciltleri daha da hassas olacaktır pişik falan uğraşmayın sonrabenimde 1 oglum var 3 cocuk olacak allh izin verirse 3. ayimizi bi dolduralim bez islak mendil stogunu simdiden yapmaya baslicaz biranda almak zorlamsin diye insallah bebis riskiyla gelir allahm hakknda hakkmzda hayrlisinu nasip etsin ya bu arada prima almis basini gitmis sleepy almayi dusunuyrm revaşta ş siralr bide
Gözün aydın kız gibi
Erken sanırım canım sadece ramzi teorisi yapabiliriz :)Aşırı merak ettim şimdi, pazartesi kalp atışı için gidicez ama daha çok erken dimi öğrenmek için
benim ogluma ilk o zmnlar Huggies vardi ondan aldim pisik yaptı prima yapmamisti 1 yasndan snrada molfikse gectik ya iste prima genel olarak herkesin gözünde 1 numara olarak biliniyr ya ondan alasim geliyor garntili diye sanrmPrimanın içeriği temiz değil zaten kullanmayın. Ben hemen her markayı kullandım sleepy Molfix ve goon güzel. Ama sleepy ve Molfix herkese yaramıyor. Stok yapmak biraz riskli olabilir. Siz büyük ihtimalle erken doğum yapacağınız için ciltleri daha da hassas olacaktır pişik falan uğraşmayın sonra
Canım seninki kız teorisine uygun poz vermiş
Prima ince ve emici diye seviliyor. Goon da aynı hemde fiyat olarak daha makul ve içeriği temiz. Ben bebeklerde kullanılan şeylerde biraz hassasım sanırım. Bimden a101den bez alıp kullanan bile var aslında. İlla Prima alıcam derseniz de pure serisini alın bence bi o serinin içeriği temizbenim ogluma ilk o zmnlar Huggies vardi ondan aldim pisik yaptı prima yapmamisti 1 yasndan snrada molfikse gectik ya iste prima genel olarak herkesin gözünde 1 numara olarak biliniyr ya ondan alasim geliyor garntili diye sanrm
Ya yok aslında primi alacağım diye bir etmiyorum da hani şimdiden stok yapacağım ya 6 aylık Olana Kadar hassaslar ya primaya devam ederim diye tahmin ediyorum ondan sonra değiştiririm Güçyetmez primayaPrima ince ve emici diye seviliyor. Goon da aynı hemde fiyat olarak daha makul ve içeriği temiz. Ben bebeklerde kullanılan şeylerde biraz hassasım sanırım. Bimden a101den bez alıp kullanan bile var aslında. İlla Prima alıcam derseniz de pure serisini alın bence bi o serinin içeriği temiz
Yaa ☺ay insallah Rabbim hayirlisini nasip etsin tabi ama gonlumden gecende kız bakalim neolacakGözün aydın kız gibi
Hadi hayirlisi bakalım heyecanla bekliyorumCanım seninki kız teorisine uygun poz vermiş
Anladım canım, Allah analı babalı büyütsün, 3 çocuk zor valla ama büyüdüklerinde de güzel olur ben kızımda hep prima premium care kulladım, bez bıraktırmaya doğru komili kullanmıştım, o da güzeldi zeytinyağlıydı, yumuşacıktı..benimde 1 oglum var 3 cocuk olacak allh izin verirse 3. ayimizi bi dolduralim bez islak mendil stogunu simdiden yapmaya baslicaz biranda almak zorlamsin diye insallah bebis riskiyla gelir allahm hakknda hakkmzda hayrlisinu nasip etsin ya bu arada prima almis basini gitmis sleepy almayi dusunuyrm revaşta ş siralr bide
Yok ben Ankaralıyım ama eş tarafım Samsun-Trabzon diyeyimSamsunluyum canim sendemi ssmsunlusun ? Foto atmadim dur atayim da anlayanlar yorumlasın ☺
Ee benimki ne oluyor , burdan anlaşılır mı, sadece keseyi görmüştüm.. Anlayan yorumlasın kızlar haftam 4+6 idi vajinal ultrasondu fark ediyorsaCanım seninki kız teorisine uygun poz vermiş
Canım gözün aydınKaç haftalık şuan bebişMerhaba kızlar, bugün kontrolümüz vardı. Her şey yolunda şükür kalp atişlarını da duyduk
Cinsiyet tahmini yapabilenler varsa bekliyorum heyecanla (Karından ultrason)Eki Görüntüle 2764990
Çok teşekkür ederim 6+3 şuanCanım gözün aydınKaç haftalık şuan bebiş
Aç gittim canım tahlil istediEğer erkense aç git bence isteyebilir