- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #2.721
Ohhh ev pırıl pırıl olacak deseneaa bizde öyle esim basak ben başak annem basak bebislerde başak olacak allah nasip kismet ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh ev pırıl pırıl olacak deseneaa bizde öyle esim basak ben başak annem basak bebislerde başak olacak allah nasip kismet ederse
Bizim kese tek ama doktor iki de olabiliyor beklicez dediKeseden dolayı tek olduğundan emin olduk biz ama o da apayrı bi heyecan tabi
aynn cnm mutlka yiyebilirsnYaa yapayım bende yarın sabaha belki yerim
aynen cnm suan esim annem tmzliyo zatenOhhh ev pırıl pırıl olacak desene
Ayy bende basak burcu isterimTabii oncelik saglik, ayin kacina kadar başak, benim ayin sonu gorunuyor dogum ama sezeryan olacagi icin biraz erken olurOhhh ev pırıl pırıl olacak desene
Kız diyeceğim de bilemiyor olabilirim :)Ben de bugün kalp atışını duymadım ama gördüm pitpit benim hesabıma göre 6+5 ama doktor 6+2 dedi. Sormadım niye diye. Bir de dandik bir ultrason görüntumuz var, sol tarafta sağa yaslı gibi duruyor. Tahminen ne oluyor
Daha erken ama şimdilik kız gibiBen de bugün kalp atışını duymadım ama gördüm pitpit benim hesabıma göre 6+5 ama doktor 6+2 dedi. Sormadım niye diye. Bir de dandik bir ultrason görüntumuz var, sol tarafta sağa yaslı gibi duruyor. Tahminen ne oluyor
Hayır gayet güzel artmış. Kaç olduğu değil nasıl arttığı önemli. 3000den sonra keseyi görürsün karından çok göbüş yoksaKızlar ben tedirginim. Beta geçen hafta perşembe 90 la başladım cumartesi 210 oldu dün verdim 880... Son adet tarihim 16 Aralık ona göre 5.hafta oluyor sizce çok düşük değil mi bu değerler böyle... Cumartesi kese görebilir miyim düzenli artarsa 3000 geçecek.. Valla kafayı yiyeceğim.
Tebriklerrrrr demek olur ancaaaEki Görüntüle 2765254 kızlar sizce bu sonuç ne demek olabılır
Tsh gebelilte hep yükselir, tekrar doz ayarlaması yapılır, endişelenme canım..Haşimoto bende de var , değerler düzgün seviyede oldukça sorun yok, kaç çıkmış TSH ?Selam herkese, arada yazılanları çok takip edemiyorum. Kalp atılı konuşulmuş, 6+1 dedi doktor bana ve kalp atışını dinledik inanılmaz güzel bir şeymiş. Hala gözlerim doluyor.
Tsh yüksek çıktı bende, hormon hapına başladık. Haşimato vardı zaten ama hormonlar hep normal düzeydeydi. Var mı başka yaşayan aranızda? Biraz tedirgin oldum açıkçası
Gerçekten öylemi demek olur kafalar karışık bikaç saat önce yaptımTebriklerrrrr demek olur ancaaa
Minnoş el sallamış demektirEki Görüntüle 2765254 kızlar sizce bu sonuç ne demek olabılır
Gerçekten öylemi demek olur kafalar karışık bikaç saat önce yaptım
bilemiyorum olmadıgını düşünüyordum kendimceMinnoş el sallamış demektir
İlk 5 dk içinde gördüm ama hiç değişmedi yeni çekim yaptım hala resim aynıİlk 10-15 dakikadaki sonuç buysa tabii, 1 saat sonra 2.çizgi çıktıysa bu gebe demek değildir.