Ne zaman çağırdı tekrar? Ilginç bi şekilde yüksek geldi bana beta.Sadece keseyi gordu 10 mm yaziyor
15 gun sonra gel dedi evet banada oyle geldi ve ben karnimdan goremeyince cok korktum acaba dis gebelikmi diye aglamaya bile basladim o an vajinal bakacam dedi onda keseyi gordu 15 gun sonra gel dediNe zaman çağırdı tekrar? Ilginç bi şekilde yüksek geldi bana beta.
Durup durup yavrimin kesesi var benim diyom.
Ah ah bi görsem nasıl rahatlıcamBazen gözüküyor ya bence bu doktorların aletlere göre bile değişiyo.
InşallahCinsiyetleri öğrenip, isim telaşına düşeceğimiz zamanlarda gelecek inşallah
Iyi düşünelim canım iyi olsun.15 gun sonra gel dedi evet banada oyle geldi ve ben karnimdan goremeyince cok korktum acaba dis gebelikmi diye aglamaya bile basladim o an vajinal bakacam dedi onda keseyi gordu 15 gun sonra gel dedi
Akşam tavuk gibi yatıp sabah horoz gibi kalkıyorum akşam 10 da yatıyorum sabah 7 de ayakta
Hayirlisi bakalim ne olacak nette 5 haftalikta en yuksek 20 bine kadar olabilir yaziyor.bi kere dusuk yasadim cok zordu bi tane oglum var cok sukur bu ikinci cocugum olacak Rabbim nasip ederseIyi düşünelim canım iyi olsun.seninkini de en yüksek betadan bi istisna kabul edelim.
Inşallah hayırla nasip olsun.Hayirlisi bakalim ne olacak nette 5 haftalikta en yuksek 20 bine kadar olabilir yaziyor.bi kere dusuk yasadim cok zordu bi tane oglum var cok sukur bu ikinci cocugum olacak Rabbim nasip ederse
Insallah isteyen herkese Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsinInşallah hayırla nasip olsun.
Off aynı benim gibisinDurup durup yavrimin kesesi var benim diyom.
Ben de yine cuma gitcemOff aynı benim gibisingidip Gidip öpüyorum ya inşallah kalp atışını duyarız haftaya cuma yine çağırdı doktor beni ne zaman kalp atışları duyuluyordu
Bakalım, haftaya göreceğiz inşallah. Ben adetin 8iyle 11. Günleri arası yumurtluyorum. Ondan, ben de o yüzden birkaç gün büyüktür diye düşünmüştüm. Senin sonraki randevun ne zaman olacak?Seninki abi ya abla.
Cuma benim.Bakalım, haftaya göreceğiz inşallah. Ben adetin 8iyle 11. Günleri arası yumurtluyorum. Ondan, ben de o yüzden birkaç gün büyüktür diye düşünmüştüm. Senin sonraki randevun ne zaman olacak?
Seninkinde kaç mm yazıyor benim ultrasonda 0.62 cmBen de yine cuma gitcem
Benim ikinci ama inşallah sağlıkla doğuracağım ilk olacak. Bana da çok ayakta durma, evde mobilyaları itip çekme, kendini yorma, bol bol dinlen dedi.Benim ilk hamileligim canim bakil sali gunu neler diyecek doktor neler istryecek suan cok yeni oldugu icin bol bol yat seyehat yapma falan dedi
Ne zaman çağırdı tekrar? Ilginç bi şekilde yüksek geldi bana beta.
Ben 15847 beta 5+3 günlükken görmüştüm keseyi sadece bence normal onunda çünkü 5 6 hafta beta değerleri maksimum 88769 a kadar diyor benim sonuçlarımdaSadece keseyi gordu 10 mm yaziyor
6,47 mm aynı seninle.Seninkinde kaç mm yazıyor benim ultrasonda 0.62 cm
Ama vajinal görebilmiş karından görememiş ona takıldım.Ben 15847 beta 5+3 günlükken görmüştüm keseyi sadece bence normal onunda çünkü 5 6 hafta beta değerleri maksimum 88769 a kadar diyor benim sonuçlarımda