2021 Aralık Anneleri

Geçen hafta 4+5’tim. Neredeyse aynı böyleydi benim de

Bından önce iki gebeliğim oldu. Keseyi gördük kalp atışı duyduk. Tahlil falan yapılmamıştı. Ne tahlilleri yaptılar acaba size?
Şu an birşey istemedi ama benim ilk gebeligimde dört beş tüp kan ve idrar örneği almışlardı. Biri hemogram onun disinda gecirilen hastalıklar rubella gibi, cinsel yolla bulaşan hastalıklar falandi ama çok hatırlamıyorum bir seneyi gecti.

Hayirlisi bakalim ne olacak nette 5 haftalikta en yuksek 20 bine kadar olabilir yaziyor.bi kere dusuk yasadim cok zordu bi tane oglum var cok sukur bu ikinci cocugum olacak Rabbim nasip ederse
Laboratuvarlara göre değişiyor bende aralık sınırları böyle.

Eklentiler

• ABCAF31D-2EF0-4309-816F-1DBAA9010C9F.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 33
rüyaları etkiler mi hamilelik deli manyak şeyler görüyorum hep acayip gerçekçi bi şekilde
Ben acayip derin uyuyorum ve çeşit çeşit rüya görüyorum.
Ben sadece Bi kere kan verdim aile hekimi de, başka da gitmedim. Haftaya randevum. Aslında içim içimi yiyor ama sabrediyorum
Hayirlisi bakalim ne olacak nette 5 haftalikta en yuksek 20 bine kadar olabilir yaziyor.bi kere dusuk yasadim cok zordu bi tane oglum var cok sukur bu ikinci cocugum olacak Rabbim nasip ederse
İkiz olabilir mi acaba, bazen sonradan Bi kese daha ortaya çıkıyormuş. Benim de Bi tane boş gebelik var, ama o çok farklıydı kanamalı sancılı fazlaca mide bulantısı.

Evet ikiz gebeligi de olabiliyormus yuksek betada hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…