2021 Aralık Anneleri

Ay kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedı hatta bıtoremedım sona geldım ..
Sanırım benım bulantılarım evde oluyor sabahtan beri kayınvalıdemdeydım önüme ne konsa yedım . Eve geldım yıne başladı 😥
Bugün doktor randevuları olanlar ne gıbı gelışmeler var. Keseler. Görüldümü kalp atışları duyuldumu 😍

Kizlar bugun size yazmıştım hatırlarsınız covid testim pozitif çıkarsa diye gebelik testi de yaptırmıştım catlamanin 11.gunu bugün gebelik testim negatif covid testim pozitif çıktı. Kesin yoktur dimi ona göre covid ilacını icicem 😔
Çok geçmiş olsun kanda çıkmışmıydı. Dr la görüşseydin tez vakitte atlatırsın inşallah bol bol dinlen 😘

Ay kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedı hatta bıtoremedım sona geldım ..
Sanırım benım bulantılarım evde oluyor sabahtan beri kayınvalıdemdeydım önüme ne konsa yedım . Eve geldım yıne başladı 😥
Bugün doktor randevuları olanlar ne gıbı gelışmeler var. Keseler. Görüldümü kalp atışları duyuldumu 😍
Ayyyy ilk hamileliğimde bnde öyleydim evde ayılıp bayılırdım dışarda fink atardım 🤣🤣yalnızlıktan 🤣🤣🤣

Canin istemiyor mu peki🙈benim aklima geleni aldiriyorum en cok da portakal canim istiyor🤩
Yok diyetteyim zaten yoksa kapıdan sığmıcam tatlı düşkünlüğü var onu da hurma kayısı meyveyle bastırıyorum inşallah böyle devam eder 😂

Ben ve Artemissisipi Artemissisipi gördük çok şükür. 🤗

Kizlar suan 5 yada 6 haftalik hamileyim doktor karnimdan ultrasonda keseyi goremedi kan testi istedi beta hcg 19127 cikti sonra vajinal bakacam dedi cok sukur keseyi gordu suan cok fena kasiklarim agriyor cok az kahve yada sarimsi gibi akinti oldu bise olacak diye cok korkuyorum

Kizlar suan 5 yada 6 haftalik hamileyim doktor karnimdan ultrasonda keseyi goremedi kan testi istedi beta hcg 19127 cikti sonra vajinal bakacam dedi cok sukur keseyi gordu suan cok fena kasiklarim agriyor cok az kahve yada sarimsi gibi akinti oldu bise olacak diye cok korkuyorum
Progestan kullan canım önlem amaçlı doktoruna sor da. Betayı yanlış mı yazdın?

X