Evet kalp atislarini gorup rutin kontrollere gecseydik rahatlardik.ben cok sinirli geciriyorum ogluma cok zor sabrediyorumBen keseyi gördüm.
Şimdi önceliğim bebeği görmek.
Sonra da kalp atışı.
Sonrası şu anıma göre az da olsa rahatlık inşallah, Allah’ım
Ben de aynıyim ya. Bir de bugün doktordan sonra mutfak alışverişi yaptık aşırı yorgunum şu an. Sızdım sızacağım yani.Akşam tavuk gibi yatıp sabah horoz gibi kalkıyorum akşam 10 da yatıyorum sabah 7 de ayakta
Tesekur ederim cok mutlu oluyorum bu mesajlaraGeçen hafta 4+5’tim. Neredeyse aynı böyleydi benim de
Evet kalp atislarini gorup rutin kontrollere gecseydik rahatlardik.ben cok sinirli geciriyorum ogluma cok zor sabrediyorum
İnşallah insallah.Cinsiyetleri öğrenip, isim telaşına düşeceğimiz zamanlarda gelecek inşallah
Benimki asagi komsumun ogluyla birlikte oynuyor suan oturma odam mahvolmus durumda heryer oyuncak yuklukteki yorgani yere dusurmusler kaldirdim yerine en son bana plates topu firlattilar az kaldi ikisini de mahvetmemeBenim de sabrım zorlanmıyor değil. Gerçi benim ki daha çok 7x24 beraber olmak, çocuğun da enerjisini atamamasından dolayı hareketliliği vs. Kısacası : Pandemi
Bilmiyorum ki işteO nasıl bi şey yav
Benimki asagi komsumun ogluyla birlikte oynuyor suan oturma odam mahvolmus durumda heryer oyuncak yuklukteki yorgani yere dusurmusler kaldirdim yerine en son bana plates topu firlattilar az kaldi ikisini de mahvetmeme
Icimden gcen ikisinin kafasini tokusturmak ama gercekte neden boyle yapiyorsunuz cocuklar lutfen biraz daha guzel ve sakin oynayinSakin olmaya çalış görmemezlikten gel boşver. Söylemesi kolay gerçi bilirim ama
Amin amin.Keseyi gören arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı bize
Sen 4 bn 10 yıl olacak aralarındaBen zaten oglum yuzunden 4 yil erteledim cocugu beni mahvetti cunkukarsi komsumun bebegi benimkinden sessiz yeminle
Sen 4 bn 10 yıl olacak aralarında
Sizinki daha betermis o zamanSen 4 bn 10 yıl olacak aralarında
Kizlar ben de kendime cok gec kaldim diyordumsiz baya ertelemissiniz
Evet cok dogru dediginiz ben erteledim zor bir cocuktu hemen kalirim diye dusunuyordum 5 ayda tuttu sukur ama bakalim sonumuz ne olacak daha tam benim bebegim diyemiyorumBen aslında ertelemedim. Oğlum 3 yaşına geldiği an istemeye başladık hatta daha oğlum portakal bile değilken biz hep ikisinin arası en az 2-3 yaş olsun diyorduk ama eeee ne demişler? Kul plan yapar, kader bozarKısmet olmadı. Şimdiymiş zamanı demek
Kısmet bu zamanaymışBen aslında ertelemedim. Oğlum 3 yaşına geldiği an istemeye başladık hatta daha oğlum portakal bile değilken biz hep ikisinin arası en az 2-3 yaş olsun diyorduk ama eeee ne demişler? Kul plan yapar, kader bozarKısmet olmadı. Şimdiymiş zamanı demek
Amin insallah.masallah sizin adiniza cok sevindim ne guzel olmus.ben oglumda otizm suphesi yasadim o otizmli degilmis ama bende kaygi bozuklugu varmis daha dogrusu onceden beri vardi gecmisti oglumda nuksetti ve o suphe beni mahvetti bide zor bir cocuktuKısmet bu zamanaymışbn bilerek yapmadım açıkçası spiral vardı 3 ay önce çıkardım deneme yapmadan tuttu nasıl oldu bnde anlamadım aslında planım 1-2 ay sonraydı işte ama nasipten öte gidilmiyor nasip bu zamanaymış. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah. Allah isteyen herkese de nasip etsin