2021 Aralık Anneleri

Ay kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedı hatta bıtoremedım sona geldım ..
Sanırım benım bulantılarım evde oluyor sabahtan beri kayınvalıdemdeydım önüme ne konsa yedım . Eve geldım yıne başladı
Bugün doktor randevuları olanlar ne gıbı gelışmeler var. Keseler. Görüldümü kalp atışları duyuldumu

Çok geçmiş olsun kanda çıkmışmıydı. Dr la görüşseydin tez vakitte atlatırsın inşallah bol bol dinlen

Ayyyy ilk hamileliğimde bnde öyleydim evde ayılıp bayılırdım dışarda fink atardım yalnızlıktan

Canin istemiyor mu pekibenim aklima geleni aldiriyorum en cok da portakal canim istiyor
Yok diyetteyim zaten yoksa kapıdan sığmıcam tatlı düşkünlüğü var onu da hurma kayısı meyveyle bastırıyorum inşallah böyle devam eder

Ben ve Artemissisipi gördük çok şükür.

Kizlar suan 5 yada 6 haftalik hamileyim doktor karnimdan ultrasonda keseyi goremedi kan testi istedi beta hcg 19127 cikti sonra vajinal bakacam dedi cok sukur keseyi gordu suan cok fena kasiklarim agriyor cok az kahve yada sarimsi gibi akinti oldu bise olacak diye cok korkuyorum

Progestan kullan canım önlem amaçlı doktoruna sor da. Betayı yanlış mı yazdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…