- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Yaa sorma bnm hiç bişi iştaha vurmuyor. Yememek için eve bişi aldırmıyorumYok o yok da sey var surekli yemek yeme istegiboyle giderse kendimi taniyamicam
Çok geçmiş olsun kanda çıkmışmıydı. Dr la görüşseydin tez vakitte atlatırsın inşallah bol bol dinlenKizlar bugun size yazmıştım hatırlarsınız covid testim pozitif çıkarsa diye gebelik testi de yaptırmıştım catlamanin 11.gunu bugün gebelik testim negatif covid testim pozitif çıktı. Kesin yoktur dimi ona göre covid ilacını icicem
Ayyyy ilk hamileliğimde bnde öyleydim evde ayılıp bayılırdım dışarda fink atardımAy kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedı hatta bıtoremedım sona geldım ..
Sanırım benım bulantılarım evde oluyor sabahtan beri kayınvalıdemdeydım önüme ne konsa yedım . Eve geldım yıne başladı
Bugün doktor randevuları olanlar ne gıbı gelışmeler var. Keseler. Görüldümü kalp atışları duyuldumu
Evet bugün kanda baktırdım canim. Sagolasin.Çok geçmiş olsun kanda çıkmışmıydı. Dr la görüşseydin tez vakitte atlatırsın inşallah bol bol dinlen
Canin istemiyor mu pekiYaa sorma bnm hiç bişi iştaha vurmuyor. Yememek için eve bişi aldırmıyorum
Canım hayırla büyüsün sağlıkla gelsin.
Cok gecmis olsun canimKizlar bugun size yazmıştım hatırlarsınız covid testim pozitif çıkarsa diye gebelik testi de yaptırmıştım catlamanin 11.gunu bugün gebelik testim negatif covid testim pozitif çıktı. Kesin yoktur dimi ona göre covid ilacını icicem
Geçen cuma 375di bugün bakmadı betaya. Hesaplarına göre 4500 civarıydı.Canım hayırla büyüsün sağlıkla gelsin.
Mervecim beta değerin kaçken göründü kesen? Benim dün 100.88di yarın yine lam vereceğim ama kese görünür mü bilemiyorum
Yok diyetteyim zaten yoksa kapıdan sığmıcam tatlı düşkünlüğü var onu da hurma kayısı meyveyle bastırıyorum inşallah böyle devam ederCanin istemiyor mu pekibenim aklima geleni aldiriyorum en cok da portakal canim istiyor
Ben veAy kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedı hatta bıtoremedım sona geldım ..
Sanırım benım bulantılarım evde oluyor sabahtan beri kayınvalıdemdeydım önüme ne konsa yedım . Eve geldım yıne başladı
Bugün doktor randevuları olanlar ne gıbı gelışmeler var. Keseler. Görüldümü kalp atışları duyuldumu
İnşallah bnde Pazartesi
Progestan kullan canım önlem amaçlı doktoruna sor da. Betayı yanlış mı yazdın?Kizlar suan 5 yada 6 haftalik hamileyim doktor karnimdan ultrasonda keseyi goremedi kan testi istedi beta hcg 19127 cikti sonra vajinal bakacam dedi cok sukur keseyi gordu suan cok fena kasiklarim agriyor cok az kahve yada sarimsi gibi akinti oldu bise olacak diye cok korkuyorum
Hayir dogru 19127 cikti keseyi karnimdan gorememe sebebi rahmim ice donukmus o yuzden vajinalde gorduProgestan kullan canım önlem amaçlı doktoruna sor da. Betayı yanlış mı yazdın?
Tamam canım çok teşekkür ederim yarın kan vereceğimde benim ki gözükmez öyleyseGeçen cuma 375di bugün bakmadı betaya. Hesaplarına göre 4500 civarıydı.
Iyi de bu kadar yüksekse beta bebek filan da görür vajinalden sadece kese mi gördü kaç mm?Hayir dogru 19127 cikti keseyi karnimdan gorememe sebebi rahmim ice donukmus o yuzden vajinalde gordu
Bazen gözüküyor ya bence bu doktorların aletlere göre bile değişiyo.Tamam canım çok teşekkür ederim yarın kan vereceğimde benim ki gözükmez öyleyse
Sadece keseyi gordu 10 mm yaziyorIyi de bu kadar yüksekse beta bebek filan da görür vajinalden sadece kese mi gördü kaç mm?