- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Günlerimiz aynı seninleSanirim oyle canim 11inde adet olmustum ya agri degil de boyle batma kasilma canim surekli uykum var zaten bir hafta izin aldim isten yatiyorum bol bol
Evet canimGünlerimiz aynı seninle
Ilk olunca bir de cok bekleyince boyle oluyor herlde iyi dusunelim hep canim insallah saglikla alacagiz bebislerimizi kucagimizaAy evet evet bende öyle sanıyorum içimde bi korku oluyor sonra sakinleştiriyorum kendimi
hayırlı olsuuuunbence de hemen kan ver çünkü çizgi aşırı belirgin
Hoşgeldiiin hayırlı olsuuun.Merhaba yeni geldim msjı yanlıs yere mi attım bilemiyorum
Ohhh masallah mervisim adim adim buyudugu yanina gelip bir makas alip optugu sarildigi,mutlulugu ile mutlu oldugun gunleri gormeyeDurup durup yavrimin kesesi var benim diyom.
Hep beraber inşallah.Ohhh masallah mervisim adim adim buyudugu yanina gelip bir makas alip optugu sarildigi,mutlulugu ile mutlu oldugun gunleri gormeyebiz de goruruz insallah
Bından önce iki gebeliğim oldu. Keseyi gördük kalp atışı duyduk. Tahlil falan yapılmamıştı. Ne tahlilleri yaptılar acaba size?Hayır yahu dört beş tüp kan ve idrar almışlardı.
İnşallahIlk olunca bir de cok bekleyince boyle oluyor herlde iyi dusunelim hep canim insallah saglikla alacagiz bebislerimizi kucagimiza
Hemen hemen aynı benim de böyle.Merhaba kızlar yeni geldim buraya 3 nisanda ögrendim silik cizgiyle son adet tarihim 7mart bugün kese göründu ama bulanik bide 2 gun önce çok sancım oldu gece yatamadım sizdede bole bi sanci oldumu hic daha onceki gebeligim buyumedigi icin kurtaj oldum oyüzden tedirginim resme bi bakarmisiniz 4+5te sizinde böle mi görünuyorduEki Görüntüle 2821502 Eki Görüntüle 2821502 Eki Görüntüle 2821502 Eki Görüntüle 2821502
Ay cok sevindim tesekur ederim insallh saglikla devam etsin bu sürecHemen hemen aynı benim de böyle.
Akşam tavuk gibi yatıp sabah horoz gibi kalkıyorum akşam 10 da yatıyorum sabah 7 de ayaktaEvet canimsen de cok uyuyor musun
HosbulduummHoşgeldiiin hayırlı olsuuun.
Ayyy bi de çok unutkan oldummmAkşam tavuk gibi yatıp sabah horoz gibi kalkıyorum akşam 10 da yatıyorum sabah 7 de ayakta
Ayni benAkşam tavuk gibi yatıp sabah horoz gibi kalkıyorum akşam 10 da yatıyorum sabah 7 de ayakta
Yok o yok da sey var surekli yemek yeme istegiAyyy bi de çok unutkan oldummm