- 24 Şubat 2021
- 98
- 124
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar yeni geldim buraya 3 nisanda ögrendim silik cizgiyle son adet tarihim 7mart bugün kese göründu ama bulanik bide 2 gun önce çok sancım oldu gece yatamadım sizdede bole bi sanci oldumu hic daha onceki gebeligim buyumedigi icin kurtaj oldum oyüzden tedirginim resme bi bakarmisiniz 4+5te sizinde böle mi görünuyorduEki Görüntüle 2821502 Eki Görüntüle 2821502 Eki Görüntüle 2821502 Eki Görüntüle 2821502
Milimetre santim değilKuzum senin ki nasıl 6.47
Şu an birşey istemedi ama benim ilk gebeligimde dört beş tüp kan ve idrar örneği almışlardı. Biri hemogram onun disinda gecirilen hastalıklar rubella gibi, cinsel yolla bulaşan hastalıklar falandi ama çok hatırlamıyorum bir seneyi gecti.Bından önce iki gebeliğim oldu. Keseyi gördük kalp atışı duyduk. Tahlil falan yapılmamıştı. Ne tahlilleri yaptılar acaba size?
Laboratuvarlara göre değişiyor bende aralık sınırları böyle.Hayirlisi bakalim ne olacak nette 5 haftalikta en yuksek 20 bine kadar olabilir yaziyor.bi kere dusuk yasadim cok zordu bi tane oglum var cok sukur bu ikinci cocugum olacak Rabbim nasip ederse
Ben acayip derin uyuyorum ve çeşit çeşit rüya görüyorum.rüyaları etkiler mi hamilelik deli manyak şeyler görüyorum hep acayip gerçekçi bi şekilde
Ben sadece Bi kere kan verdim aile hekimi de, başka da gitmedim. Haftaya randevum. Aslında içim içimi yiyor ama sabrediyorumGünaydın kızlar. Benim gibi olan varmı? Hiç doktora falan gitmedim kan da vemedim. Bat günü evde test yaptım ğozitifti. Yani hamileyimdir herhalde . Yani bide sağlıkçıyım ama 3. Gebelik olunca böyle oluyor sanırım. Aklıma bile gelmiyor
İkiz olabilir mi acaba, bazen sonradan Bi kese daha ortaya çıkıyormuş. Benim de Bi tane boş gebelik var, ama o çok farklıydı kanamalı sancılı fazlaca mide bulantısı.Hayirlisi bakalim ne olacak nette 5 haftalikta en yuksek 20 bine kadar olabilir yaziyor.bi kere dusuk yasadim cok zordu bi tane oglum var cok sukur bu ikinci cocugum olacak Rabbim nasip ederse
Beni de cumartesi çağırdı.Cuma benim.
Rahim içe dönükmüş ya öyle demişti canımAma vajinal görebilmiş karından görememiş ona takıldım.
Aynen canim ben nerdeyse tum gun yatiyorumBenim ikinci ama inşallah sağlıkla doğuracağım ilk olacak. Bana da çok ayakta durma, evde mobilyaları itip çekme, kendini yorma, bol bol dinlen dedi.
Evet ikiz gebeligi de olabiliyormus yuksek betada hayirlisi olsunBen acayip derin uyuyorum ve çeşit çeşit rüya görüyorum.
Ben sadece Bi kere kan verdim aile hekimi de, başka da gitmedim. Haftaya randevum. Aslında içim içimi yiyor ama sabrediyorum
İkiz olabilir mi acaba, bazen sonradan Bi kese daha ortaya çıkıyormuş. Benim de Bi tane boş gebelik var, ama o çok farklıydı kanamalı sancılı fazlaca mide bulantısı.
Amin canım.Keseyi gören arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı bize
O nasıl bi şey yavRahim içe dönükmüş ya öyle demişti canım
Off aynı benim gibisin gidip Gidip öpüyorum ya inşallah kalp atışını duyarız haftaya cuma yine çağırdı doktor beni ne zaman kalp atışları duyuluyordu
Baa mı diyon?Ulstason kağıdını bidaha atsana
EveeeetBaa mı diyon?
Keseyi goren bizler kalp atisini gorseydik diyoruz bitmiyor anne olmak ne zor degilmi
Benim öncesi zordu tedaviler filan. Bugüne çok şükür.Keseyi goren bizler kalp atisini gorseydik diyoruz bitmiyor anne olmak ne zor degilmi