Bat ne zaman canımBu ay başlıyorum insallah burdan devam ederim inşallah saglicakla gelir miniklerimiz
Bat ne zaman canım
Testin resmini paylaşırsan bakarız canmMerhabalar inşallah evdeki testim pozitif kizlar yanılma payı var mıdır
Olabilir canım adetten 8. 9 gün öncesi kasık ağrısı yaşayanlar var gebelik sürecinde hayırlısı bende yumurtlama gününü bekliyorum...Insan her belirtiyi hayra yormak istiyor. Daha ovulasyon üstünden 5 gün geçti hafif kasik ağrım var acaba mi diyorum. Rabbim sağlıkla versin hepimize
Inşallah sağlıkla kuzum. Ne zaman canim senin yumurtlama gününOlabilir canım adetten 8. 9 gün öncesi kasık ağrısı yaşayanlar var gebelik sürecinde hayırlısı bende yumurtlama gününü bekliyorum...
5+6 dün öğrendim ve koşarak ultrasona gittim, 2 hafta sonrası için randevu verdi. Kalp atışına da o zaman bakalım dedi. Multivitaminli, zencefilli bi folik asit verdi sadece.Merhaba herkese benim birkaç sorum olacaktı. İlk kontrole ne zaman gittiniz ya da gitmeyi düşünüyorsunuz? Gidenler için folik asit dışında başka birşey verdi mi doktorunuz? Şuan 4+2deyim tam 2 hafta sonra doktora gitmek geç mi sizce?