2021 Aralık Anneleri

Kızlar benim göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok aradakasik ağrısı oluyor. mide bulantısı vs yok
Kaç haftalıksın canım. Bulantı herkeste olmuyor. İnş da olmaz.. Cok fena çünkü :) benim ilk bebekte hiç belirtim yoktu sadece bulantı erken başlamıştı. bunda agrılarım var mesela.

Kaç haftalıksın canım. Bulantı herkeste olmuyor. İnş da olmaz.. Cok fena çünkü :) benim ilk bebekte hiç belirtim yoktu sadece bulantı erken başlamıştı. bunda agrılarım var mesela.
Canım 4+3. Oğlumda 8. Haftada başladı. İlk kalbi duran bebeğimde 6. Haftada başladı. Onda çok fenaydim eve bile giremiyorum. Herşey kokuyordu.

Merhaba benim de 4+4 olduk bugün, keseyi görmeye gitmedim daha 2 gün sonra kontrole gideceğim inş görürüz. İlk bebeğimi 8 -9 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Benim gibi olup kan sulandırıcı iğneye başlayan var mı kızlar? Tek düşükte test yapılmıyor doktor benim ısrarımla aspirin verdi ama iğne vermedi. Sizin doktorlar ne dedi bu durumda? Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. Beklenen doğum 14 aralık 2021

Kuzum benim de 10.hafta gibi kalp atışı durması sonucu 1 düşügüm var, özel hastaneye gidiyordum o zamanlar doktor ek ücretli testler var istersen bakalım dedi ben öyle baktırdım; şimdi Gebeligimi öğrenir öğrenmez coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullaniyorum, şimdi üniversite hastanesine gidiyorum doktor dediki 1 düşükte neden baktılar ki bende anlattım böyle böyle oldu deyince o da hemen iğne yazdı ama evet bakmiyorlarmis

Çok kararsızım doktor istersen iğne de yazarım ama gereksiz dedi yan etkisi olabilir boşa kullanma bence dedi. Doçent ve riskli gebelik uzmanı. Ama benim içim hiç rahat değil çünkü bacaklarımda varisler şişkinlikler var korkuyorum ya pıhtılaşmam varsa diye. Ne özel ne devlet baktıramadım inatla gerek yok dediler. 36 yaşına giriyorum bu da düşerse mahvolurum. Allahım sen koru

Ben öğrenir öğrenmez başladım. Benim kaybım yok. Pıhtılasma testi yaptırmıştım öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…