GünaydııınGünaydınlarrrr susam tanelerinin güzel anaları
Bilmiyorum canım. Gidecem birazdan sorayım.Günaydın kozlar
Progestan 200 mg kapsülü sağlık ocağında yazdırınca karşılıyor mu bılgınız varmı
Evet canimGünaydın kozlar
Progestan 200 mg kapsülü sağlık ocağında yazdırınca karşılıyor mu bılgınız varmı
Ben surekli gitmek isterimÇok ıyı oldu. Doktora gıtmeye üşenıyorum tüm gün evde durayım kimse benı dışarıya çıkartmasın derdındeyımhoş gideceğim doktor öyle uzakta degıl ama 1 ay sonra gıtmek istıyorum
Benim 12mmydi. Sadece kese görüldü. Ne bebek ne yolk sac. Karından bakıldığı için mi öyle bilmiyorum tabi.Kizlar 10 mm kesede yolk kesesinin gorulmesimi gerekiyor
Bende öyleydim ama aştım artık bunları .. kendımı çok ıyı tanıyorum dıyeyım vücudumun gebeliğe verdıgı tepkılerı bılıyorym olumsuz bır durumda pat dıye hepsı. Kalkıyor ortadan. Bır öncekı kaybımı öyle anladım. Dıger türlü gıttıgım doktorun ultrason cıhazı çok kalıtelı degıl bebek öyle net gözükmüyor. Sağlıklımı sağlıklı onu görüyorum. Yanı. O yüzden çok sık ta gıtmek ıstemıyorumBen surekli gitmek isterim
Zaten ayda bir gtcez ilerde su durumlar netlessin insallah canim bebisimizle her randevu heyecanliBende öyleydim ama aştım artık bunları .. kendımı çok ıyı tanıyorum dıyeyım vücudumun gebeliğe verdıgı tepkılerı bılıyorym olumsuz bır durumda pat dıye hepsı. Kalkıyor ortadan. Bır öncekı kaybımı öyle anladım. Dıger türlü gıttıgım doktorun ultrason cıhazı çok kalıtelı degıl bebek öyle net gözükmüyor. Sağlıklımı sağlıklı onu görüyorum. Yanı. O yüzden çok sık ta gıtmek ıstemıyorum
DeneyecegimmmVarsa çıkar.
Bnde Avrupa yakasındayım medipol megaya gidicem ilk randevum güzel geçerse
Dimii kanda cikar ama testte çıkmayabilir:)Hoşgeldin bat 7 nisanda erken gebelik testiyle 5 gün önceden öğrendim. Şüpheleniyorsan direk kan ver
Ben istanbul anadolu yakasi nereye gitcegmi hic bilmiyorum henuz,)Canım çok iyi olur muayene ücretini ve Doğumu fiyatlarını öğrenip söyleyebilsen çok mutlu olurum dıger anneler İstanbul da yaşamıyor sanırim
Var hemde buyumus annesi
KesinlikleAnneliğin olayı bu galiba: sürekli tedirgin olmak.Kendinizi sakinleştirin çünkü o ağrılar kesilince de neden yok bir sıkıntı mı var diyeceksiniz.
Evet ya herkes sehrine gore doktor onerisinde bulunsa fiyat bilgisi verse ne iyi olurCanım çok iyi olur muayene ücretini ve Doğumu fiyatlarını öğrenip söyleyebilsen çok mutlu olurum dıger anneler İstanbul da yaşamıyor sanırim
Benm de oldu dun simdilik yok insallah sikinti olmaz cnm icini rahat tutKesinliklesağlıcakla kavusalim insallah bende lekelenme var biraz fazla tedirginim oyuzden