Okuma yav. Okuma anam.Anladim canim nette fena seyler yaziyor da korkuyorum zaten bu saatlerde biseyle oluyor bana cok sagol
Yani oyle bi durum olsaydi doktor yolk kesesi olusmamis hic umutlanma derdi bence haklisin iyiki varsin cok guzel moral veriyorsunOkuma yav. Okuma anam.
Bana böyle şeyler deme şımarırım.Yani oyle bi durum olsaydi doktor yolk kesesi olusmamis hic umutlanma derdi bence haklisin iyiki varsin cok guzel moral veriyorsun❤
Maalesef bu İstanbulda ölsen doktor bulamıyorsun adam akıllı paranla rezilsin. Memleketimde olsa devlette ücretsiz baktırmıştım çoktanNasıl ya inanamıyorum. Neyse şimdi kötü düşünmeyelim. Inşallah bir şeycik olmaz.
Oyy kuzum ben ilk bebektede oldum oldum dirildim insan sampuamdan kusarmi o dereceydim mutfaga bile giremiyorumBenim de ilk bebekte 6. Haftada başlamıştı 20. Haftaya kadar . İnşallah bunda olmaz diye ümit ediyorum
AminnÇok kararsızım doktor istersen iğne de yazarım ama gereksiz dedi yan etkisi olabilir boşa kullanma bence dedi. Doçent ve riskli gebelik uzmanı. Ama benim içim hiç rahat değil çünkü bacaklarımda varisler şişkinlikler var korkuyorum ya pıhtılaşmam varsa diye. Ne özel ne devlet baktıramadım inatla gerek yok dediler. 36 yaşına giriyorum bu da düşerse mahvolurum. Allahım sen koru
Sadece gecikme mi var şu an?Merhaba aranıza katılabilecek miyim bilmiyorum ama bi goz atayim dedim sat 15 mart
Bat 9 nisan
Daha test yapmadim ama sat i bana yakin olanlar öğrenmiş sanki bi heyecanlandım görünce kanda mi baktirdiniz ? Gebelik testi için erken diye düşünüyorum
Evet canmSadece gecikme mi var şu an?
Daha erken değil miii ? Sadece 3 gün geciktiAaa yapsana test güzel haberi geciktirme
Beklenmedik sürpriz olmuş aminnnKizlar hayırlı olsun bende sizleyim rabbimin izniyle henuz 4 aylik bi evladım var tup bebek tedavisi ile.buda dogal yoldan oldu ..cok şükür. Rabbim hepimize saglikli doğumlar nasip etsin
Ben de 3.gğn yapmıştım silik çizgi çıktıDaha erken değil miii ? Sadece 3 gün gecikti
Ben genetige gittim 4 tane düşüğüm var hiç sağlıklı çocuğum yok hepsinin kalbi durdu dedim.Ben bir türlü baktıramadım ya deliricem vallahi paramla bakın diyorum özel bile gerek yok dedi bakmadı
Hoşgeldiiin benim bat 12 nisan. 6 gün önce erken gebelik testinde, 5 gün önce de kanda öğrendim o yüzden şuan varsa çıkar test yap benceMerhaba aranıza katılabilecek miyim bilmiyorum ama bi goz atayim dedim sat 13 mart
Bat 9 nisan
Daha test yapmadim ama sat i bana yakin olanlar öğrenmiş sanki bi heyecanlandım görünce kanda mi baktirdiniz ? Gebelik testi için erken diye düşünüyorum
Varsa çıkar.Daha erken değil miii ? Sadece 3 gün gecikti
Hoşgeldin bat 7 nisanda erken gebelik testiyle 5 gün önceden öğrendim. Şüpheleniyorsan direk kan verMerhaba aranıza katılabilecek miyim bilmiyorum ama bi goz atayim dedim sat 13 mart
Bat 9 nisan
Bnde Avrupa yakasındayım medipol megaya gidicem ilk randevum güzel geçerse yazarımSelam Aralık anneleri bende 5 haftalık hamileyim acaba Avrupa yakasında onerceginiz bir doğum hastanesi var mı cevaplarınızi bekliyorum