- 14 Aralık 2015
- 17
- 23
- 38
Ya evet geç döllenme gibi bir şey olabileceğini hiç düşünmemiştim ama sanırım benim bebeğim de o duruma doğru gidiyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da geç döllenme olurErken öğrenince öyle oluyo bide geç döllenme olunca deliriyo insan sağlıklı mı değil mi diye
Aynen oyle cnm ay nasil mucize minicik icimizdeler ya benimkiler 4 yil once dondurulmus embryolardi resmen mucizeYaşanılan tam olarak delilikten bi önceki evre
Hic sikinti olmaz hic bir farku yok gec dollenmeninYa evet geç döllenme gibi bir şey olabileceğini hiç düşünmemiştim ama sanırım benim bebeğim de o duruma doğru gidiyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da geç döllenme olur
9:15Maşallah çok güzeldoktor kontrolün kaçta yarın
Sağlıkla büyüsün minik mucize doğsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallahAynen oyle cnm ay nasil mucize minicik icimizdeler ya benimkiler 4 yil once dondurulmus embryolardi resmen mucize
Ayyy aynen kocamandı ilk öğrendiğimde oğlumu bunu hiç böyle tahmin etmemiştim içime doğdu test yaptım ve çıktıİlk hamileliğimde bilmiyordum, bir gittim kese gördüm bir gittim kalbini dinledim, güzelce ilerledi. Bunda daha keseyi görene kadar neredeyse pes edeceğim
Amin hepimizinki insallah kalp atislari bir duysak hayrlisiylaSağlıkla büyüsün minik mucize doğsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Yok canım istersen günlük gibi de kullanabilirsin. Aynı konudan çok açılması istenmiyor sadece.Allah’ın izniyle Duyarsınız duyarsınız merak etmeyin
şimdi kızlwr bır sorum olacak ben sayfaya betayla ılgılı bır konu açmıştım arada gidip gelişmeleri yazıyorum. Sadece ben yazıyorum ama Kural hatası oluyor mu öyle ...
Ya evet geç döllenme gibi bir şey olabileceğini hiç düşünmemiştim ama sanırım benim bebeğim de o duruma doğru gidiyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da geç döllenme olur
Güzel haberlerle gel9:1511 di dr ameliyatı varmış salı gelin dedi dedim olmaz en erken saate vermişler oğluşumu okula bırakıp vınnn
Aynen benim de öyle olmuştu. Bunda sabretmek zor o yüzdenAyyy aynen kocamandı ilk öğrendiğimde oğlumu bunu hiç böyle tahmin etmemiştim içime doğdu test yaptım ve çıktı
Aynen gerçekten öyle, nasıl oluyorsa bu işAynen ya geç döllenme olarak bir konu başlığı açsak olacak nerdeyse bayağı sayımız arttı
YasaaaakArkadaşlar 2021 Aralık anneler için telegram konuşması kurduk gelmek isteyenler gelsinAralık anneleri
Atılacaksınız forumdan.Arkadaşlar 2021 Aralık anneler için telegram konuşması kurduk gelmek isteyenler gelsinAralık anneleri
Maşallah yumurtlama günün belli mi canimEwt beta ya baktırdım 2935.1 çıktı
Böyle seyler yasak diye biliyorumArkadaşlar 2021 Aralık anneler için telegram konuşması kurduk gelmek isteyenler gelsinAralık anneleri