2021 Aralık Anneleri

Erken öğrenince öyle oluyo bide geç döllenme olunca deliriyo insan sağlıklı mı değil mi diye
Ya evet geç döllenme gibi bir şey olabileceğini hiç düşünmemiştim ama sanırım benim bebeğim de o duruma doğru gidiyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da geç döllenme olur

İlk hamileliğimde bilmiyordum, bir gittim kese gördüm bir gittim kalbini dinledim, güzelce ilerledi. Bunda daha keseyi görene kadar neredeyse pes edeceğim
Ayyy aynen kocamandı ilk öğrendiğimde oğlumu bunu hiç böyle tahmin etmemiştim içime doğdu test yaptım ve çıktı

Allah’ın izniyle Duyarsınız duyarsınız merak etmeyin

şimdi kızlwr bır sorum olacak ben sayfaya betayla ılgılı bır konu açmıştım arada gidip gelişmeleri yazıyorum. Sadece ben yazıyorum ama Kural hatası oluyor mu öyle ...

Yok canım istersen günlük gibi de kullanabilirsin. Aynı konudan çok açılması istenmiyor sadece.

İşte benım gıbı int arayanlara bı Işık olur .. o günler aklıma gelıyorda Allah kımseye yaşatmasın. Kı benım bır saglıklı evladım olması rağmen öyle endişelıydım her gebelık evet farklı ama işte böyleside varmış dıyorum ben okuyup gördukleırmde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…