Ayy hiç günüm belli değil düzenli değildi zaten adet bi eksik bi fazla oluyordu döngüm bn Ocak ayında spirali çıkardım ilk ay 32 gün oldu döngü adetler 3 gün oldu döngü sonra 27 oldu uygulamada takip ediyordum bn döngünün 23 günü öğrendim aslında planımdan biraz erken oldu tabi hangi ara oldu bilmiyorumMaşallah yumurtlama günün belli mi canim
Adet 3 gün olunca yumurtlama şaştı sanırımAyy hiç günüm belli değil düzenli değildi zaten adet bi eksik bi fazla oluyordu döngüm bn Ocak ayında spirali çıkardım ilk ay 32 gün oldu döngü adetler 3 gün oldu döngü sonra 27 oldu uygulamada takip ediyordum bn döngünün 23 günü öğrendim aslında planımdan biraz erken oldu tabi hangi ara oldu bilmiyorumayy biraz karışık oldu ama hayırlısı bu zamanmış
Telegrama tıkladım atıldım yazmıştı başka uygulamayla karışık grup açmışlarAtıldı zqten hemen
İnşallah artmıştır sağlıcakla büyümüştür bebiş.Kızlar yarın tekrar kan vereceğiminşallah 2 kat artmıştır
İnşallah canım yazarsın sonucu alıncaKızlar yarın tekrar kan vereceğiminşallah 2 kat artmıştır
Hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inşallah. Keseyi ve kalp atışını gördünüz mü?Kizlar hayırlı olsun bende sizleyim rabbimin izniyle henuz 4 aylik bi evladım var tup bebek tedavisi ile.buda dogal yoldan oldu ..cok şükür. Rabbim hepimize saglikli doğumlar nasip etsin
Allah razı olsun canım benim. Evet kuzum kalp atislarini bugün dinledikHoş geldiniz. Hayırlı olsun. Sağlıklı bir gebelik ve doğum olsun inşallah. Keseyi ve kalp atışını gördünüz mü?
Allah razı olsun canım benim. Evet kuzum kalp atislarini bugün dinledik
Yaa ne güzel.Allah razı olsun canım benim. Evet kuzum kalp atislarini bugün dinledik
Amin canim inşallahİnşallah artmıştır sağlıcakla büyümüştür bebiş.
Tamam canim yazarimİnşallah canım yazarsın sonucu alınca
Insallah canim allah razı olsun valla migde bulantisi cok kotu ne su içebiliyorum ne yemek yiebiliyorumdarısı bizlere inşallah
Hoşgeldin :) Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Bayagı erken başlamış bulantıların.Insallah canim allah razı olsun valla migde bulantisi cok kotu ne su içebiliyorum ne yemek yiebiliyorum
Evet canim ben ilk bebegimde de oluyordum inanHoşgeldin :) Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Bayagı erken başlamış bulantıların.
Benim de ilk bebekte 6. Haftada başlamıştı 20. Haftaya kadar . İnşallah bunda olmaz diye ümit ediyorumEvet canim ben ilk bebegimde de oluyordum inan