- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Bana kimse dememistiBana da demişti dr kan dolaşımını yavaşlatıyormuş radyasyon yaydığı için
Zaten normalde de zararlı fazla vakit geçirmemek lazımBana kimse dememisti
Bazi makalalerde zarari kanitlanmamis bazilarinda zararli yaziyo anlamadimZaten normalde de zararlı fazla vakit geçirmemek lazım
Senin doktorun uyardimiZaten normalde de zararlı fazla vakit geçirmemek lazım
Yoo uyarmadı yani biz genel olarak gece uyurken oda da uzağa koyuyoruz normal zamanlarda da zararlı diye söylendiğinden mesela bn hayatta yastığımın altına koymam koridora koyuyorum şarjaSenin doktorun uyardimi
Ya ben daha once bi makalede telefonlarin ve tv gibi esyalarin cok az radyasyon yaydigini okumustum o yuzden de bise olmaz kafasindaydim ama oyle degilmis annemden uzakta oldugum icin de saatlerce telefonla konusuyordum insallah bi sorun yasamamYoo uyarmadı yani biz genel olarak gece uyurken oda da uzağa koyuyoruz normal zamanlarda da zararlı diye söylendiğinden mesela bn hayatta yastığımın altına koymam koridora koyuyorum şarja
Olmaz aman telefondan daha zararlı şeyler de vardır heryer akıllı heryerden uzak durmak lazım o zmn dikkat bizden takdir Allah’tan inşallahYa ben daha once bi makalede telefonlarin ve tv gibi esyalarin cok az radyasyon yaydigini okumustum o yuzden de bise olmaz kafasindaydim ama oyle degilmis annemden uzakta oldugum icin de saatlerce telefonla konusuyordum insallah bi sorun yasamam
Suan yaptigim sitres telefondan daha zararlidir sanirim.Olmaz aman telefondan daha zararlı şeyler de vardır heryer akıllı heryerden uzak durmak lazım o zmn dikkat bizden takdir Allah’tan inşallah
Hadi hayırlı haberler ver minnoşumKızlar detaylı için geldim heyacan doruktaaaa
Bana alma dediler hemen soluyomuş yıpranıyomuşKızlar civil inde ürünleri çok güzel bilginiz olsun .
Benim 3 hafta sonrs olacak.Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdımAllah yaptıracaklara kolaylıklar diliyorum. Ben normalde açlık konusunda sıkıntı hiç çekmedim. Ama bana çok zor geldi
Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dediHadi hayırlı haberler ver minnoşum
Daha gebeliğimizi yeni yarıladık sayılır bunlar hep değişebilir endişelenme.Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dediçok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
İnşallah ya stres yapmak istemiyorum ama. Zaten bebişin yüzünü görünce ağladım her şeyi unuttumDaha gebeliğimizi yeni yarıladık sayılır bunlar hep değişebilir endişelenme.
Ohh çok şükür kuzum aman birşey yok ya bebişinde sağlıkla al kucağına inşallah fazlası var ya eksiği olmasın maşallah maşallah yerim o miniciği yaaa kesin erkek demi şimdiGeldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dediçok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Yaa aldım ama sadece 5li hastane çıkışı ile kundak aldım .Bana alma dediler hemen soluyomuş yıpranıyomuş
Ben şeker yuklemesinde kararsız kaldım cidden. Doktorum derse yaptır yaptırırım yoksa sanırım yaptırmamBenim 3 hafta sonrs olacak.