2021 Aralık Anneleri

Ben şeker yuklemesinde kararsız kaldım cidden. Doktorum derse yaptır yaptırırım yoksa sanırım yaptırmam
Ben kaan kocatepede izledim önce sekerli su içiriyolar. Bi saat sonra kan alıyolar. Çıkan sonuca göre o yükleme testini yapıyolar kutu kola gibi içecekle. Bana aç tok bi sey demedi o şekerli suyu yapacaklar diye düşünüyorum. 🤔

Ben kaan kocatepede izledim önce sekerli su içiriyolar. Bi saat sonra kan alıyolar. Çıkan sonuca göre o yükleme testini yapıyolar kutu kola gibi içecekle. Bana aç tok bi sey demedi o şekerli suyu yapacaklar diye düşünüyorum. 🤔
Bana arkadaşlarım filan hep diyor ki gereksiz yere yapıyorlar vs o yüzden kafam karıştı yani ne etki eder onu hiç araştırmadım yalan olmasın .

Bana arkadaşlarım filan hep diyor ki gereksiz yere yapıyorlar vs o yüzden kafam karıştı yani ne etki eder onu hiç araştırmadım yalan olmasın .
Hiç bir yan etkisi yok. Iki uç dilim baklavaya filan denk biliyorum. Benim annemde yok ama teyzelerimde filan var şeker. Su an benim bi şikayetim yok ama olmadığından emin olmak isterim açıkcası.

Hiç bir yan etkisi yok. Iki uç dilim baklavaya filan denk biliyorum. Benim annemde yok ama teyzelerimde filan var şeker. Su an benim bi şikayetim yok ama olmadığından emin olmak isterim açıkcası.
Glukoz demi ? Bu zamana dek hiçbir sorunum olmamıştı ne bilim boşuna mı olur diye merak ediyorum ondan . Neyse ya o ki baklavaya denk geliyo yaptırırım 😂

Ohh çok şükür kuzum aman birşey yok ya bebişinde sağlıkla al kucağına inşallah fazlası var ya eksiği olmasın maşallah maşallah yerim o miniciği yaaa kesin erkek demi şimdi
Amin inşallah canımm evet kesin erkek😀 sormadım bile dr kendi söyledi dedim ikilide bana kıza benziyor demiştiniz beni umutlandırmıştınız dedim😀😀

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 😟 Allah yaptıracaklara kolaylıklar diliyorum. Ben normalde açlık konusunda sıkıntı hiç çekmedim. Ama bana çok zor geldi 😔
Bana doktorum tok gel dedi tokluk şekeri çıkarsa açlığa bakıyorum dedi siz acmi gittiniz
Kizimda yaptirmistim kutu içecek vermislerdi güzeldi tadı kötü olmamistim bakalım bunda nasıl olur

Selam kızçeler 😊 Kamuda çalışıp idari izne ayrılan yada ayrılacak olan var mı 24. haftada ? 23. haftanın içindeyken mi 24 oluyoruz yoksa 24u bitirmemiz mi gerek dilekçe yazmak için?
24 ü bitirmemiz gerekiyor 24+1dé doktorun belge veriyormuş o belgeyle birlikte dilekçe yazıp kuruma vereceğiz
Çok şükür benimde az kaldi haftaya 24 bitiyor 😍

Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dedi 😞 çok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Maşallah canım, bana da makat gelişi demişti ama ben bu ayrıntıya hiç takilmadim 🤔böbrek genelde duzeliyor

24 ü bitirmemiz gerekiyor 24+1dé doktorun belge veriyormuş o belgeyle birlikte dilekçe yazıp kuruma vereceğiz
Çok şükür benimde az kaldi haftaya 24 bitiyor 😍
Anladım canım ben 23+1 olunca alabiliriz sanmıştım 23ü bitirmek gerekiyor demek ki :) 32den sonra istersek devam ediyor muyuz peki yoksa doğum iznine çıkmak zorunda mıyız?

Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dedi 😞 çok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Oy Maşallah tatlısı 😊

Bobrek icin bisey diyemem anlamiyorum ama Makat gelis doguma kadar duzelebilir cnm cok duydum duzeleni..🙏 masallah bebis ne guzel poz vermis 🙏 Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin cnm🙏

Aç git sen sabah saatlerinde yine dr sor belli bi saat açlık lazım

Senin görümce fena 😂😂
Ben bugün 2 alt aldım
Bi tulum
Bi de kirli sepeti aldım biliyorsun çok lazımdı 😂😂

Kıyafet işini kapadım
Battaniyesi bilmem nesi artık annemle kayınvalidem düşünsün 😂
Bana bakkk zorla bdv yapcez :KK70: :confused:
bn bi sürü şey aldım da kim çekecek
Bnm oğlandan hiç bişi yok aynı ilk bebek gibi sıfırdan
Kirli sepeti çok önemli bir eksikti 🤣
Herşey var bi hastane çıkışı yok 😂😂😂
Dur hurcu getirip foto çekim bana fikir verin 🙈

Ben her ay doktora gitmedem açlık şekerimi ölçtürüyorum
Hep sonuçlarım normal çıktı
Şeker yüklemesi yine de yaptırmam gerekiyor mu acaba
İkisi alakalı mı pek onu da bilmiyorum da

Bana bakkk zorla bdv yapcez :KK70: :confused:
bn bi sürü şey aldım da kim çekecek
Bnm oğlandan hiç bişi yok aynı ilk bebek gibi sıfırdan
Kirli sepeti çok önemli bir eksikti 🤣
Herşey var bi hastane çıkışı yok 😂😂😂
Dur hurcu getirip foto çekim bana fikir verin 🙈
Benimkiler bavulda duruyor hepten
Sen yine hurca koymuşsun 😂
Şifonyeri olunca yıkayıp yerleştireceğim
O zamana kadar bavulda devam 😂

Ya hastane çıkışı çok şart bi şey mi?
Bende şu an olmayan ne var onda ki
Zıbın tulum eldiven şapka battaniye işte
Renkleri aynı olmazsa hastaneden çıkarmıyorlar mı çocuğu 😂😂

Bunlar battaniye müslin ağız bezi ter bezi omuz bezi gaz çıkarırken filan emzirme önlüğü puset örtüsü

bornoz ve havlusu 🙈

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    164,6 KB · Görüntüleme: 95
  • image.jpg
    image.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 90
Benimkiler bavulda duruyor hepten
Sen yine hurca koymuşsun 😂
Şifonyeri olunca yıkayıp yerleştireceğim
O zamana kadar bavulda devam 😂