Bana direk aç gel dedi bir tane icecek güya limon aromalı ama aç karına fenaBana doktorum tok gel dedi tokluk şekeri çıkarsa açlığa bakıyorum dedi siz acmi gittiniz
Kizimda yaptirmistim kutu içecek vermislerdi güzeldi tadı kötü olmamistim bakalım bunda nasıl olur
O zamam hediye gelmedikçe almıyorumYa o an bedenine uyan en uygun kıyafet oluyor
Hepsi çok güzel güle güle giysin annesiBunlar battaniye müslin ağız bezi ter bezi omuz bezi gaz çıkarırken filan emzirme önlüğü puset örtüsü
bornoz ve havlusu
Ay ne güzel renkler ya cıvıl cıvılBunlar battaniye müslin ağız bezi ter bezi omuz bezi gaz çıkarırken filan emzirme önlüğü puset örtüsü
bornoz ve havlusu
O gelmez hediye bn bu arada 2 tane hastane çıkışı almışımO zamam hediye gelmedikçe almıyorum
Kolayca geçer inşallahBenim 3 hafta sonrs olacak.
Tamam canım öyle alt üst zıbın şapkalı setlerim varO gelmez hediye bn bu arada 2 tane hastane çıkışı almışım
Bnm eksik kalmamış yaTamam canım öyle alt üst zıbın şapkalı setlerim var
Adı hastane çıkışı değil sadece
Az çok aynı sayılır içerik
Belki annemlere zorla aldırırım bilemedim
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım inşallahBobrek icin bisey diyemem anlamiyorum ama Makat gelis doguma kadar duzelebilir cnm cok duydum duzeleni..masallah bebis ne guzel poz vermis Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin cnm
Bunlar battaniye müslin ağız bezi ter bezi omuz bezi gaz çıkarırken filan emzirme önlüğü puset örtüsü
bornoz ve havlusu
Ben kendiminkilere çok sanıyordum da senin daha fazlaymışBnm eksik kalmamış ya
Bi de sabah bişiler almıştım
Odası ıvır zıvır kalmış
Kova maşraba aldım
Evet ne olur olmazBen kendiminkilere çok sanıyordum da senin daha fazlaymış
Merve gibi üstünkörü bi liste yaptım ben de
Sırayla tamamlayacağım inşallah
7. Ayda tamam olsun istiyorum her şey
Her ihtimale karşı
Bn de çıkmıyor inşallah çıkmazKızlar bu adamın reklamı sizde de çıkıyor mu ,gıcık oldum yeminleEki Görüntüle 2900420
Sorayım gitmeden o zaman.Aç git sen sabah saatlerinde yine dr sor belli bi saat açlık lazım
Benim öyle bi şeyin varlığından haberim yokEvet ne olur olmaz
İnşallah olmaz da
Bn bişi almadım diye eşimin başını yiyorumkabaca eksiklerim
Yorgan var yastık alınır
Nevresim takımı
Banyo ürünleri
Bnm baston var puset alınacak
Bi de bişi daha sorim sarılık olmasın diye sarı örtü örtme var mı sizde bnm oğlandan kalma var
Burda o pembe tulumların kalıbı çok sıkıntılı duruyo ya. Çocuk o kadar dar uzun olmaz ki daha kısa ve geniş olur bence.Bnm eksik kalmamış ya
Bi de sabah bişiler almıştım
Odası ıvır zıvır kalmış
Kova maşraba aldım
Nerelere baktıysan son zamanlarda artıkKızlar bu adamın reklamı sizde de çıkıyor mu ,gıcık oldum yeminleEki Görüntüle 2900420
teşekkür ederim, benimkiler lcw style :)Kızlar su hello baby leri nereden sipariş verdiniz bulamıyorum uygulamalardan . Tamam e bebeğin sayfasından buldum teşekkür ederim. Kuzunuz güle güle giyinsin
Bana da dedektifNerelere baktıysan son zamanlarda artık
Bana tatil reklamlarıyla kıyafet reklamları çıkıyor