Bi sey olmaz ya. Olursa da onu ebde giydirirsin. Dokusu filan bana da güzel geldi ama memnun değillermiş.Yaa aldım ama sadece 5li hastane çıkışı ile kundak aldım .
Ben kaan kocatepede izledim önce sekerli su içiriyolar. Bi saat sonra kan alıyolar. Çıkan sonuca göre o yükleme testini yapıyolar kutu kola gibi içecekle. Bana aç tok bi sey demedi o şekerli suyu yapacaklar diye düşünüyorum.Ben şeker yuklemesinde kararsız kaldım cidden. Doktorum derse yaptır yaptırırım yoksa sanırım yaptırmam
Bana arkadaşlarım filan hep diyor ki gereksiz yere yapıyorlar vs o yüzden kafam karıştı yani ne etki eder onu hiç araştırmadım yalan olmasın .Ben kaan kocatepede izledim önce sekerli su içiriyolar. Bi saat sonra kan alıyolar. Çıkan sonuca göre o yükleme testini yapıyolar kutu kola gibi içecekle. Bana aç tok bi sey demedi o şekerli suyu yapacaklar diye düşünüyorum.
Hiç bir yan etkisi yok. Iki uç dilim baklavaya filan denk biliyorum. Benim annemde yok ama teyzelerimde filan var şeker. Su an benim bi şikayetim yok ama olmadığından emin olmak isterim açıkcası.Bana arkadaşlarım filan hep diyor ki gereksiz yere yapıyorlar vs o yüzden kafam karıştı yani ne etki eder onu hiç araştırmadım yalan olmasın .
Glukoz demi ? Bu zamana dek hiçbir sorunum olmamıştı ne bilim boşuna mı olur diye merak ediyorum ondan . Neyse ya o ki baklavaya denk geliyo yaptırırımHiç bir yan etkisi yok. Iki uç dilim baklavaya filan denk biliyorum. Benim annemde yok ama teyzelerimde filan var şeker. Su an benim bi şikayetim yok ama olmadığından emin olmak isterim açıkcası.
Amin inşallah canımm evet kesin erkekOhh çok şükür kuzum aman birşey yok ya bebişinde sağlıkla al kucağına inşallah fazlası var ya eksiği olmasın maşallah maşallah yerim o miniciği yaaa kesin erkek demi şimdi
Bana doktorum tok gel dedi tokluk şekeri çıkarsa açlığa bakıyorum dedi siz acmi gittinizKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdımAllah yaptıracaklara kolaylıklar diliyorum. Ben normalde açlık konusunda sıkıntı hiç çekmedim. Ama bana çok zor geldi
24 ü bitirmemiz gerekiyor 24+1dé doktorun belge veriyormuş o belgeyle birlikte dilekçe yazıp kuruma vereceğizSelam kızçelerKamuda çalışıp idari izne ayrılan yada ayrılacak olan var mı 24. haftada ? 23. haftanın içindeyken mi 24 oluyoruz yoksa 24u bitirmemiz mi gerek dilekçe yazmak için?
Maşallah canım, bana da makat gelişi demişti ama ben bu ayrıntıya hiç takilmadimGeldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dediçok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Doktorda takılma dedi ama insan işte tedirgin oluyor hani cd veriyolarya o bilgisayrda çalışmıyor dimi hastanelerde sadece çalışıyor sanırımMaşallah canım, bana da makat gelişi demişti ama ben bu ayrıntıya hiç takilmadimböbrek genelde duzeliyor
Anladım canım ben 23+1 olunca alabiliriz sanmıştım 23ü bitirmek gerekiyor demek ki :) 32den sonra istersek devam ediyor muyuz peki yoksa doğum iznine çıkmak zorunda mıyız?24 ü bitirmemiz gerekiyor 24+1dé doktorun belge veriyormuş o belgeyle birlikte dilekçe yazıp kuruma vereceğiz
Çok şükür benimde az kaldi haftaya 24 bitiyor
Oy Maşallah tatlısıGeldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dediçok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Bobrek icin bisey diyemem anlamiyorum ama Makat gelis doguma kadar duzelebilir cnm cok duydum duzeleni..Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dediçok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Aç git sen sabah saatlerinde yine dr sor belli bi saat açlık lazımBen kaan kocatepede izledim önce sekerli su içiriyolar. Bi saat sonra kan alıyolar. Çıkan sonuca göre o yükleme testini yapıyolar kutu kola gibi içecekle. Bana aç tok bi sey demedi o şekerli suyu yapacaklar diye düşünüyorum.
Senin görümce fenaBana saçma şeyler hediye geleceğinden
Bn kendi kafama göre alıyom
Bana bakkk zorla bdv yapcezSenin görümce fena
Ben bugün 2 alt aldım
Bi tulum
Bi de kirli sepeti aldım biliyorsun çok lazımdı
Kıyafet işini kapadım
Battaniyesi bilmem nesi artık annemle kayınvalidem düşünsün
Benimkiler bavulda duruyor heptenBana bakkk zorla bdv yapcez
bn bi sürü şey aldım da kim çekecek
Bnm oğlandan hiç bişi yok aynı ilk bebek gibi sıfırdan
Kirli sepeti çok önemli bir eksikti