- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Ben de ordan aldım. Kendime de emzirme sütyeni inşallah olur bedeniaçılış yaptın devamıda gelir inşallah trendyol e bebekte de indirim var 150 tl üstü %20 indirim 10 parça bişey aldım yine dayanamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ordan aldım. Kendime de emzirme sütyeni inşallah olur bedeniaçılış yaptın devamıda gelir inşallah trendyol e bebekte de indirim var 150 tl üstü %20 indirim 10 parça bişey aldım yine dayanamadım
Sağol canım sizin mobilyalar da hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebişHadi hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.Sağol canım sizin mobilyalar da hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebiş
Bana saçma şeyler hediye geleceğindenBen daha fazla almayacağım
ALt alacağım sadece biraz daha
Sonra kapanış
Çünkü hediye de geliyor
Ani hareketlerinde irkiliyor bebek o nu da hissedersinBence artık hissetmen lazım ya. Kasıklarda daha net hissediyordum ilk zamanlar ben en çok orası gerildiği ordaki kaslar daha çok esnediği için. Sola yatınca daha çok hissedilir derler. Yatarken bak hareketlerine. Ya ben bazen ayaktayken de hissediyorum bi kaç gündür. Sadece oturuken yatarken hissediyodum. Simdi yürürken değil ama dikilirken hissediyorum.
Dur aldıklarımı bi gün tek tek çekimArtık alsın herkes bi seyler yav
Sözünü dinledim bakArtık alsın herkes bi seyler yav
Aaa bide o var dimi? tecrubeli anneler soylesin bize o zaman normalde 75a kullaniyorum, dolgulu dogumdan sonra kac beden emzirme sutyenine ihtiyacim olur sizceBen de ordan aldım. Kendime de emzirme sütyeni inşallah olur bedeni
Kızlar su hello baby leri nereden sipariş verdiniz bulamıyorum uygulamalardan . Tamam e bebeğin sayfasından buldum teşekkür ederim. Kuzunuz güle güle giyinsinDün ben de utanıp sipariş verdim Ben ilk 3 ay alt üst takim yerine tulum giydirmeyi planlıyorum kucağa alındıkca üstü siyriliyor falan ya sinir oluyorum
Bende bakıyorum hep ayakkkabılara benim eşimde şiddetle ayakkabı almaya karşı kendisi 1 bucuk yaş kıyafeti aldı mağazadan ben ayakkabı alalım diyince daha erken diyorEvet almak çok güzelmiş ben de alırım bundan sonra
Akşam en son 1,5 2 yaş ayakkabılarına bakıyordum beyim dedi ki saçmalama
Bende emzirme atleti aldım 95 beden oldu şu anlık güzele benziyor kullanışlı özellikle en büyüğünü aldım ki rahat olsunBen de ordan aldım. Kendime de emzirme sütyeni inşallah olur bedeni
Aminnn cnmYa maşallah kuzumaaa Allah esirgesiiin
Benim dışarda oluyor işte ama geçti şükür..Bende 1 aydan fazladır oluyor kuzum pıt pıt biseyler göbek altı vajinaya doğru içimde. İyi ki sormuşum size demek genelmiş
Onu son ay almak daha mantıklı şimdiden alıp küçük gelebilir son ay iyiden şişicek yaAaa bide o var dimi? tecrubeli anneler soylesin bize o zaman normalde 75a kullaniyorum, dolgulu dogumdan sonra kac beden emzirme sutyenine ihtiyacim olur sizce
Bana da demişti dr kan dolaşımını yavaşlatıyormuş radyasyon yaydığı içinKizlar gebelikte telefon kullanmak cok zararliymis ben suana kadar telefonla saatlerce konustum koynumda yattim hic dikkat etmedim bi zarari olmaz degilmi dikkat eksikligi ve hiperaktivite sebebi olabiliyormus