2021 Aralık Anneleri

Ani hareketlerinde irkiliyor bebek o nu da hissedersin
Bn dün ayağa kalkarken yumruk yedim otur kalkma demek istedi sanırım

Dün ben de utanıp sipariş verdim Ben ilk 3 ay alt üst takim yerine tulum giydirmeyi planlıyorum kucağa alındıkca üstü siyriliyor falan ya sinir oluyorum

Eklentiler

• Screenshot_20210812-085908_LCWaikiki.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20210812-085915_LCWaikiki.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20210812-085922_LCWaikiki.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20210812-085942_LCWaikiki.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 73
Dün ben de utanıp sipariş verdim Ben ilk 3 ay alt üst takim yerine tulum giydirmeyi planlıyorum kucağa alındıkca üstü siyriliyor falan ya sinir oluyorum
Kızlar su hello baby leri nereden sipariş verdiniz bulamıyorum uygulamalardan . Tamam e bebeğin sayfasından buldum teşekkür ederim. Kuzunuz güle güle giyinsin

Evet almak çok güzelmiş ben de alırım bundan sonra
Akşam en son 1,5 2 yaş ayakkabılarına bakıyordum beyim dedi ki saçmalama
Bende bakıyorum hep ayakkkabılara benim eşimde şiddetle ayakkabı almaya karşı kendisi 1 bucuk yaş kıyafeti aldı mağazadan ben ayakkabı alalım diyince daha erken diyor

Bizde dün ebebek alışverişi yaptık mağazada ne lazimsa aldım tulumlar pijamalar çoraplar badyler emzirme önlüğü bebek bezi alt açma bayagi bişey aldım 6 aya kadar gerisini artık mevsime göre ihtiyaca göre alırım güzel indirim var kaçırmayın görsel ekleyemeyirum

Aaa bide o var dimi? tecrubeli anneler soylesin bize o zaman normalde 75a kullaniyorum, dolgulu dogumdan sonra kac beden emzirme sutyenine ihtiyacim olur sizce
Onu son ay almak daha mantıklı şimdiden alıp küçük gelebilir son ay iyiden şişicek ya

Kizlar gebelikte telefon kullanmak cok zararliymis ben suana kadar telefonla saatlerce konustum koynumda yattim hic dikkat etmedim bi zarari olmaz degilmi dikkat eksikligi ve hiperaktivite sebebi olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…