2021 Aralık Anneleri

Kanguru yenidoğan aparatla kullanılıyomuş ya onu anlayamadım ben tam. Aslında kanguru klipsli filan daha pratik. Slingi dolamak filan daha terletici.
Evet bide sanki bebek içinde hiç hareket edemeyecek gibi benim bir arkadaşım siling kumaşı alıp diktirmişti bir tanıdığına

Evet bide sanki bebek içinde hiç hareket edemeyecek gibi benim bir arkadaşım siling kumaşı alıp diktirmişti bir tanıdığına
Sevi bebenin bel destekli var bana o yakın geldi. Kanguru ve sling ortası. O nasıl sence bi baksana. Hem uygun da.

Sling ya da kanguru hakkında fikirleriniz nedir?
Bebek severse çok kullanışlı. Ergonomik olanlardan alın tabi alacaksanız. Ben momfort kullanmıştım küçük kızıma bayagi kolaylık oldu. Bebek arabası zaten sevmedi hiç yürüyünce. O zamana kadar da kanguru ile idare ettik.

Kanguru yenidoğan aparatla kullanılıyomuş ya onu anlayamadım ben tam. Aslında kanguru klipsli filan daha pratik. Slingi dolamak filan daha terletici.
Yenidogan aparatı dedikleri şey poposunun altına bi yükselti oluyor onu koyuyosun. Ben yastık gibi bisey koymuştum galiba aynı işi görüyor ☺

Konik biçimkli bi şeydi anlamadım işte valla
Aman bebek küçük oluyor ya ilk dönem kanguruya ufak geliyor ondan işte o zimbirtiyi icat etmişler pazarliyorlar. Anne bebek grubumuz vardi o zamanlar facede herkes öyle yapmıştı iyiki de almamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…