2021 Aralık Anneleri

Sling ya da kanguru hakkında fikirleriniz nedir?
İlk çocukta almamıştım ama bunda alacağım İnşAllah. Şöyle bir anım var, ben çocuk arabasıyla markete girmek için kapıyı açmak için debelenirken, bebeği kanguruda olan bir anne açmıştı bana kapıyı, o an keşke bende alsaydım dedim.

Markette kadına slingten memnun musunuz diye sordum hiç değilim dedi kayıyo dedi halkalı model vardı. Beşik aldın mı dedi henüz almadım dedim. 6 ay kullandım ben satıyorum dedi e bebekten anne yanı olanlardan varmış. Numarasını aldım mesaj attım foto bekliyom.

Bayılırım böyle karlı tesadüflere

Biz de ebebek anne yani kullanicaz. Kendi yatagimiza sabitleme aparati var cok kullanisli oluyor. Ben arkadasimdan odunc aldim cnku 6 aya kdar cok rahat ediyormussun. Gece emzirmek icin kalkmak yok direkt yaninda

Biz de ebebek anne yani kullanicaz. Kendi yatagimiza sabitleme aparati var cok kullanisli oluyor. Ben arkadasimdan odunc aldim cnku 6 aya kdar cok rahat ediyormussun. Gece emzirmek icin kalkmak yok direkt yaninda
Evet anne yanı çok mantıklı diğer türlü sen onun odasında yatıyormuşsun zaten
Bir de arkadaşım mutlaka bir uyku arkadaşı edinmesini sağla dedi şu tavşanlar ayıcıklar var ya.
Yoksa yıllarca uyku arkadaşı sen olursun dedi

Galiba bu beşikten alacağim kizlar .. evde 2 tane daha var

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-09-16-32-20-958_trendyol.com.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…