Ben almıyorum diye üzülürken 62 den 69 a çıktımArkedeşler ben kilo aldım gözümüz aydın. 20. Haftadan sonra 2.5 kilo civarı.
20.haftadan sonra daha kolay kilo aliniyormus diye okumustumBende 21. Haftaya kadar 1 kg almıştım. 21den sonra bebiş zayıf çıkınca 10 günde 1.5 kiyo daha aldım toplamda 23. Haftada 2.5 kilo almış oldum
Yav bebiş zayıf çıktıysa sen niye kilo alıyon
Beslenmen nasıl peki iştahsızmısın ondan mı kilo almadın. Yoksa her öğün yemeğini düzenli yiyosun kilo almıyormusun.20.haftadan sonra daha kolay kilo aliniyormus diye okumustumBen de suan 1.7 kilo ile yoluma devam ediyorum hedef 3.trimestere +3 ile girmek insallah
Ama goguslerimin buyudugunu hissediyorum, bebisin kilosu kadar suyunun kilosu oldugunu biliyorum. Yani aslinda o aldiklarimiz kilo bile degil
Iyi yapmışsın canım.Doktor bebek aç diyince peynir süt kefir kuruyemiş hepsine saldırdım. 1 haftada 120 gram almış bebişteben çok iştahsızım yemiyorum normalde ama doktor beslenmenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk 3 ay bizim depomuzdan beslenirmiş. 3 aydan sonra yediğimiz gidermiş onlara.
Beslenmen nasıl peki iştahsızmısın ondan mı kilo almadın. Yoksa her öğün yemeğini düzenli yiyosun kilo almıyormusun.
Bence de ben bebeğim demeyi düşünüyorum sonuçta bebekGayet güzel bence de aşk sehvetle de gelen bi duygu. Denmemeli bebelere.
MantıklıBence de ben bebeğim demeyi düşünüyorum sonuçta bebek
Şuan 84 geliyorum . Hamilelikteki başlangıç kilima göre daha kilo almamış oluyorum ama doktor 1.5 ayda 4 kilo fazla dikkat et frenle kendini dediBende hamileligimi öğrendiğimde 85 idim. Bulantılarda 80 e düştüm. 1.5 ayda 4 kilo almışım. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor
Benim de derdinizi seveyim yazasım geldiBen suan inanamiyorum 1 2 kilo nebenim istahim cok ii yiyorum ve doymuyorum ♀ 6 7kg aldim
Aksine cok saglikli besleniyorum, doktorum yemek listesi verdi ogun ogun. Ona uygun yiyorum her seyi ve doyuyorum tika basaDoktor bebek aç diyince peynir süt kefir kuruyemiş hepsine saldırdım. 1 haftada 120 gram almış bebişteben çok iştahsızım yemiyorum normalde ama doktor beslenmenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk 3 ay bizim depomuzdan beslenirmiş. 3 aydan sonra yediğimiz gidermiş onlara.
Beslenmen nasıl peki iştahsızmısın ondan mı kilo almadın. Yoksa her öğün yemeğini düzenli yiyosun kilo almıyormusun.
Teşekkürler canım inş sağ sağlim ömürleri olsun hepsininBence endiselenilecek birsey yok boyuda kilosuda gayet normal saglicakla dogar insallah Bende18 haftalikken detayliya gittim boyu 20cm kilosu 350gr dedi simdi 21+5gunluk sali doktor kontrolum var bebek iki hafta ileriden gidiyor dediler bklm sali gunu ne diyecekler
Zaten insana kiloyu en çok karbonhidrat aldırıyor. Ne zaman tatlıyı ekmeği makarnayı pilavı özellikle fast food'u kesiyorsun o zaman kilo alımı çok yavaşlıyor yada insan yavaş yavaş vermeye başlıyor kilolarıAksine cok saglikli besleniyorum, doktorum yemek listesi verdi ogun ogun. Ona uygun yiyorum her seyi ve doyuyorum tika basaben yavas kilo alsam da bebis baya iyi gidiyor cunku ona iyi gelecek seyler tuketiyorum.
Sadece hamilelik oncesine gore hayatimda artik Karbonhidrat ve seker neredeyse hic yok diyebilirim
Aynn seninle aynı düşüncedeyimBenim de derdinizi seveyim yazasım geldi
Kilo almayan arkadaşlarla doğumdan sonra pek ortak noktamız kalmayacak sanırın
Var.Merhaba kızlar
Anne bebek için önereceğiniz kitaplar var mıdır?
Teşekkür ederim mervişim bakacağımVar.
Mahallenin en mutlu bebeği.
Bir de sey vardı.
Bebeginizin ilk yılında sizi neler bekler.
Aclik sekerin normal benim de 77 sanrm,)Tahlil sonuçlarım yine coşmuş
Açlık glukoz ilk kez bu kadar düşük çıkmış