2021 Aralık Anneleri

Bende 21. Haftaya kadar 1 kg almıştım. 21den sonra bebiş zayıf çıkınca 10 günde 1.5 kiyo daha aldım toplamda 23. Haftada 2.5 kilo almış oldum
20.haftadan sonra daha kolay kilo aliniyormus diye okumustum Ben de suan 1.7 kilo ile yoluma devam ediyorum hedef 3.trimestere +3 ile girmek insallah
Ama goguslerimin buyudugunu hissediyorum, bebisin kilosu kadar suyunun kilosu oldugunu biliyorum. Yani aslinda o aldiklarimiz kilo bile degil

Yav bebiş zayıf çıktıysa sen niye kilo alıyon

Doktor bebek aç diyince peynir süt kefir kuruyemiş hepsine saldırdım. 1 haftada 120 gram almış bebişte ben çok iştahsızım yemiyorum normalde ama doktor beslenmenin çok önemli olduğunu söyledi. İlk 3 ay bizim depomuzdan beslenirmiş. 3 aydan sonra yediğimiz gidermiş onlara.
Beslenmen nasıl peki iştahsızmısın ondan mı kilo almadın. Yoksa her öğün yemeğini düzenli yiyosun kilo almıyormusun.

Iyi yapmışsın canım.

Bende hamileligimi öğrendiğimde 85 idim. Bulantılarda 80 e düştüm. 1.5 ayda 4 kilo almışım. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor

Bende hamileligimi öğrendiğimde 85 idim. Bulantılarda 80 e düştüm. 1.5 ayda 4 kilo almışım. Biraz daha dikkat etmem gerekiyor
Şuan 84 geliyorum . Hamilelikteki başlangıç kilima göre daha kilo almamış oluyorum ama doktor 1.5 ayda 4 kilo fazla dikkat et frenle kendini dedi

Aksine cok saglikli besleniyorum, doktorum yemek listesi verdi ogun ogun. Ona uygun yiyorum her seyi ve doyuyorum tika basa ben yavas kilo alsam da bebis baya iyi gidiyor cunku ona iyi gelecek seyler tuketiyorum.
Sadece hamilelik oncesine gore hayatimda artik Karbonhidrat ve seker neredeyse hic yok diyebilirim

Teşekkürler canım inş sağ sağlim ömürleri olsun hepsinin

Zaten insana kiloyu en çok karbonhidrat aldırıyor. Ne zaman tatlıyı ekmeği makarnayı pilavı özellikle fast food'u kesiyorsun o zaman kilo alımı çok yavaşlıyor yada insan yavaş yavaş vermeye başlıyor kiloları

Benim de derdinizi seveyim yazasım geldi
Kilo almayan arkadaşlarla doğumdan sonra pek ortak noktamız kalmayacak sanırın
Aynn seninle aynı düşüncedeyim hele merve yi hiç aklına bile getirme kız bide yazıyor 1.5 kilo aldım bnm sabah akşam fark 1.5 kg

Tahlil sonuçlarım yine coşmuş
Açlık glukoz ilk kez bu kadar düşük çıkmış

Eklentiler

• FF67EF54-5362-45A1-9E7B-CD2EF9AD6017.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 49
  • 9C377368-5896-45C8-9701-1137005DE846.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…