2021 Aralık Anneleri

Konik biçimkli bi şeydi anlamadım işte valla
Poposunun değil pardon ayak altına denk geliyor anne karnı pozisyonunda üstüne yerlestiriyorsun. Bana rahatsız olur bebek gibi gelmişti ama sorun olmadı. Bide kanguruları kendin giyip çıkartmak biraz zor yardım gerekiyor arkayı kapatırken falan. Biz evde kullanmadık dışarıda da hep eşim taşımıştı. Ben daralırım onu giy çıkart

Sling bilmiyorum ama konguruyu 6 ay mi 8 ay mi ne tam bilmiyorum ama önermiyor doktorlar omurgaya zararlı diye ben ikisini de kullanmadım

Ben de sling almak istiyordum
Ama bi arkadaşım doğunca duruma göre alırsın benim çocuğum öyle kucakta sürekli temas halinde durmayı pek sevmiyordu boşa almış oldum demişti
O yüzden erteledim
Dogru benimki de kucak sevmiyordu basini yaslayip durmayi ben de sevmwm herhalde sikiya gelemem oyle kanguru fln

Karınlar ne durumda kızlaar
Ben bütün hurafeleri doğrular nitelikte sivri oğlu sivri bir erkek karnına sahibim
Çocuk içerde bir dik üçgen kurmuş gibi
Hahah cok guldum
Ben de bir erkek anasi olarak sanki karnima mini bir top yerlestirmisler gibiyim
20.hafta itibariyle resmen gobisim cikmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…