Ben sling alacam sanki yavAman bebek küçük oluyor ya ilk dönem kanguruya ufak geliyor ondan işte o zimbirtiyi icat etmişler pazarliyorlar. Anne bebek grubumuz vardi o zamanlar facede herkes öyle yapmıştı iyiki de almamışım
Poposunun değil pardon ayak altına denk geliyor anne karnı pozisyonunda üstüne yerlestiriyorsun. Bana rahatsız olur bebek gibi gelmişti ama sorun olmadı. Bide kanguruları kendin giyip çıkartmak biraz zor yardım gerekiyor arkayı kapatırken falan. Biz evde kullanmadık dışarıda da hep eşim taşımıştı. Ben daralırım onu giy çıkartKonik biçimkli bi şeydi anlamadım işte valla
Sling deneyimim yok canim araştır bakalım. Kanguru alacaklar ayak yana açık pozisyon olmasına dikkat etsin ama. Asılmış gibi duranlar omurgaya zararlı.Ben sling alacam sanki yav
YesAnne karnı pozisyonu nedir yahu cenin pozisyonu mu diyorlardi ona
Evet tamda buna baktımSevi Bebe Destekli Giymeli Sling Lacivert Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bak ben bunu dedim sen buna mı baktın?
Kanguru kullanmıştım 2 kez hiç rahat değil bnceSling ya da kanguru hakkında fikirleriniz nedir?
Ben de sling almak istiyordumSling ya da kanguru hakkında fikirleriniz nedir?
Dogru benimki de kucak sevmiyordu basini yaslayip durmayiBen de sling almak istiyordum
Ama bi arkadaşım doğunca duruma göre alırsın benim çocuğum öyle kucakta sürekli temas halinde durmayı pek sevmiyordu boşa almış oldum demişti
O yüzden erteledim
Bendensin oğlumu bebek arabasına alıştırmıştım ohhh misdiDogru benimki de kucak sevmiyordu basini yaslayip durmayiben de sevmwm herhalde sikiya gelemem oyle kanguru fln
Insallah canimBendensin oğlumu bebek arabasına alıştırmıştım ohhh misdi
İnşallah Buda sever de gerek kalmaz
Evet canım. Yarısındayım bana çok güzel geldi.merve kitap bu mu canim
Hahah cok guldumKarınlar ne durumda kızlaar
Ben bütün hurafeleri doğrular nitelikte sivri oğlu sivri bir erkek karnına sahibim
Çocuk içerde bir dik üçgen kurmuş gibi
Fl yi 7 ye carpcaz hep tahmini boyunu bulmak icin doktor da boyle soluyir demekki
Benm kiz yayvan sekilde digeri de oyleydiHahah cok guldum
Ben de bir erkek anasi olarak sanki karnima mini bir top yerlestirmisler gibiyim
20.hafta itibariyle resmen gobisim cikmaya basladi