- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bnm 90 küsürden aşagı çıkmazdı şaşırdımAclik sekerin normal benim de 77 sanrm,)
Cok ac kalmissn ozmnBnm 90 küsürden aşagı çıkmazdı şaşırdım
Yok canımCok ac kalmissn ozmn
Doğumdan itibaren montessori yeni bitirdim güzel bir kitap birde doğan cüceloğlu geliştiren anne babaMerhaba kızlar
Anne bebek için önereceğiniz kitaplar var mıdır?
Teşekkür ederim bunlarada bakacağımDoğumdan itibaren montessori yeni bitirdim güzel bir kitap birde doğan cüceloğlu geliştiren anne baba
Olur tabi. Ama bence beyazlı kremli renkler olsa daha iyi. Kırmızı oluyolar çünkü doğuncaKızlar hastane çıkışı mavi renk aldım olur mu sizce
Olur tabi. Ama bence beyazlı kremli renkler olsa daha iyi. Kırmızı oluyolar çünkü doğunca
Atsana foto bakalım ne aldınvalla beyaz güzel bulamadım hep kızlar için çeşit var erkek için olan beyazlarda kebapçı takımı gibi papyonlu falan
MAvis yakiisirvalla beyaz güzel bulamadım hep kızlar için çeşit var erkek için olan beyazlarda kebapçı takımı gibi papyonlu falan
Atsana foto bakalım ne aldın
MAvis yakiisir
Ay bu çok soft mavi güzel. Güle güle giysin.İşte bu kızlar
İşte bu kızlar
Coook tatli canim insallah giydigi gunleri de gorursunuzİşte bu kızlar ebebekte 83 tl idi
Teşekkür ederizz teysesiii yine beyaz 5 li bulursam alıcamAy bu çok soft mavi güzel. Güle güle giysin.
Amin inşallah o günler bir gelsee hemenCoook tatli canim insallah giydigi gunleri de gorursunuz
Tesadüfen denk geldim mesajınıza, hayli bilgili olduğumdan yazmak istedim. Ben tiroid kanseri geçirmiş, tiroid bezi olmayan ve devamlı tiroksin hapı kullanan biri olarak hamile kaldığımda 3 haftada 1 tsh testı yaptırdım. Buna rağmen 12. Haftada tsh değerim aniden 15 olmuştu; korkumu tahmin edersiniz. Tsh yüksekliği düşük riskini de artırıyormuş çünkü. Ama tedavi edilmezse tabii ki. Hemen ilaç dozum artırıldı, 1 ay sonra ancak 5e düşmüştü. Zamanla daha da düştü, en son 1 civarıydı. Gebeliğin ilk 3 ayı bebeğin tiroid bezi oluşmadığından annenin tiroksin hormonunu ortak kullandığından tsh yükseliyor; sonrasında bebek kendi tiroksin hormonunu üretmeye başlıyor ve tsh düşüyor. Bebeğin zekasını etkileyebiliyormuş ancak tedavi edilmezse. O nedenle hiç üzülmeyin, benim değerim neredeyse 2 ay boyunca yüksekti; kızım 1 yaşında maşallahı var. Hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerimValla arkadaşım beni panik etti ben de sizi etmek istemiyorum. Bi saattir araştırıyorum. Doktorsitesi diye soru cevap sitesi var ya orayı da bayağı okudum. Uzman doktorlar sorulara cevap olarak tsh değeriniz gebelikte 2.5’i geçmesin yazmışlar. İki tane üniversite makalesi okudum, ikinci trimesterden sonra 3e kadar yükselmesi normalmiş. 5in altına ilaç önermiyorum diyen bi doktor da okudum. Herşeye karşın bi endrokrinoloji uzmanına görünün derim. Son bi saatlik araştırmama göre 3.94 yüksek gibi. Önemli olup olmadığına uzman doktor karar versin. Valla ben de gidicem en yakın zamanda. Sağolsun arkadaşım durduk yere içime kurt düşürmüş oldu. İçim tam bi rahatlasın. Bu arada benim sonuçta da maksimum değer 4.4 yazıyordu.
InsaallahAmin inşallah o günler bir gelsee hemen
Ikisini de daha once kullanmadm bilmiyorum bunda kullanrmymSling ya da kanguru hakkında fikirleriniz nedir?