- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.441
Sağolun 28 haftalıkti bir kilo doğdu benim hiç biseyim yoktu daha bir hafta önce dr dan gelmiştim gece boyunca uyuyamadım kasilmadan geçer dedim hep sabaha karşı yorgun düşüp uyumuşum sabahta artık doğum sancısı gibi idi hastaneye daha gitmeden kanamam oldu zaten belki o gece gitseydim durdururlardiCok gecmis olsun kacinci haftada yaptiniz bide bebek kac kilo dogdu durumu nasil bende hastanedeyim suyum geldigi için cevap yazarsan sevinirim
Hiç bir sebep bulamıyorlar gerek kan gerek idrar hiç bisekilde bişey görünmüyor İnşallah Allah razı olsunAllahım sağa salim yavrunu sana bağişlasin canım inşallah en kisa zamanda kavuşursunuz yavrunla kaç haftalık doğum gerçekleşti sebebi neydi ?
Canım yazmadan edemedim doktorunla konuşup azıcık zeytinyağı ekletsen çok iyi olabilir çünkü yağ diyette kesilmiyor karbonhidrat da mesela öyle bunu yapan insanlar doğru yapmıyor her besinden alman gerek bir tatlı kaşığı zeytinyağı her şeye deva hiç mi yağ yok bu yanlış bir diyet olabilir yazmaktan geri duramadım görünce çok geçmiş olsun
Gerçekten ben de yazsam mı yazmasam mı kararsız kaldım ama archerwoman çok haklı.Gunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim
İnşallah çok sağolunBebişiniz inşallah sağlığına kavuşcak annesi dua ederiz hepimiz Rabbim büyük inşallah toparlancak kısa sürede
İnşallah çok sağolunİnşallah tez zamanda sağlıkla bebeğinizle bir arada olursunuz
Canım benim bir kızım var evde eşim mecburi çalışıyor kimseye bırakamıyorum diye bebeğimi görmeye gidemedim daha inşallah akşam üstü gider görürüm miniğimi yazarımGünaydın Kızlar
Umutumut82 , S Sarisinmelekk , Z Zerenneval ,
Naslı oldunuz?
@ayse2325 cnm Dr bilgilendirme yaptıktan sonra yazmayı unutma güzel haberlerle gel
S Saricivcivim1 Cnm sen nasılsın bebiş inş çok iyidir sizde güzel haberlerle gelin inş
Çok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsunOy canım ya Allah'ım sağlıcakla evine götürmeyi nasip etsin. Yine şükür çok küçük haftada değilmiş 28de yaşama şansları çok yüksek oluyor. Kilo kaybetmesi de çok normal sonrasında alacak hepsini merak etme sen çok güçlü ol iyi beslen moralin yüksek olsun ki bolcca sütün olsun iyice beslensin yavrun
Geçmiş olsun canım ya üst üste geldi grupta böyle haberler ama inşallah sorunsuz tamamlanır. Haber et doktor sonrası da
Bozma moralini canım suyunu yeterli demişlerdi en son inşallah öyledir yine. Zaten hastanedesin kontrol altındasın sürekli her şey daha kolay hastanede olduğunu için daha kontrollü inşallah sorunsuz devam edecek
Beyaz ve kivamli olmuyor bu su bildigin su gibi oluyor onun icin endiselenme olsa anlarsin muhakkak benimde akintim olurdu ama bu farklıBenim de ıslaklığım oluyor son zamanlarda, su gibi ama şeffaf değil, beyaz, daha kıvamsı, bunun üzerine iki kez kontrole gittim, doktor suyun miktarı iyi dedi ama yine de endişelendim bu şekilde okuyunca. Tekrar arasam mı?
Gunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim
2 tane iğne 24. Saatte bir vuruyorlar toplam 48 saat içinde peki amniyon sivisi ne durumda doktor baktı mi kaç cm ? Benim rahim agzı kısalığı 0.3mm düştüğü için vurdular ama doktorlar bile şaşkın ona rağmen bol yatışla 1 haftayi daha atlatım sonumuz hayirlisi olsun inşallahYok vurmadilar daha o seviyede degiliz heralde dogum olucagini anlayinca vuruyorlar sanırım
Dayanırsın cnm içini ferah tutAynen canim sanki dayanamayacak gibi hissediyorum kendimi. Yarin 30+1 olucaz. Biraz daha dayanabilseydim
Allah ikisini de sana bağışlasın cnmCanım benim bir kızım var evde eşim mecburi çalışıyor kimseye bırakamıyorum diye bebeğimi görmeye gidemedim daha inşallah akşam üstü gider görürüm miniğimi yazarım
Gözün aydın cnm ben 28+4 de 1150 gramdı normal yanıKızlar Allah razı olsun şimdi eve geldim yeni patlayan suyum değilmiş çok şükür enfeksiyonum çok fazla olduğu için enfeksiyonum su gibi patlamış bebek gayet sağlıklı alttan muayene oldum sonrasında kanamam oldu ama şuan daha iyiyim rahim ağzı uzunluğum biraz kıssalmış doktor uzanmam gerektiğini merdiven filan inip çıkma dedi bebeğim de 1221 gram olmuş kilosu nasıl acaba 28+5 iz
Gebeliğim zaten riskli, erken doğum riski de olunca hep huzursuzum.Beyaz ve kivamli olmuyor bu su bildigin su gibi oluyor onun icin endiselenme olsa anlarsin muhakkak benimde akintim olurdu ama bu farklı
Biraz once dr bakti suyu biraz azalmis ama simdilik yeterli dedi sanci kanam vs yok diger kanamalrim sebep olmustur dedi . Kendine 2 hafta hedef koy biz oyle yapiyoruz enfeksiyon olmazsa kanda zehir olmazsa hedeflerimize ulaşıriz dedi inanilmaz rahatladim surec uzayadabilir seni asla taburcu etmicez dedi ben yatarim sıkıntı yok evde2 tane iğne 24. Saatte bir vuruyorlar toplam 48 saat içinde peki amniyon sivisi ne durumda doktor baktı mi kaç cm ? Benim rahim agzı kısalığı 0.3mm düştüğü için vurdular ama doktorlar bile şaşkın ona rağmen bol yatışla 1 haftayi daha atlatım sonumuz hayirlisi olsun inşallah
Benim 5. Haftada baslamisti kanamalarim 20 gun surmustu 15. Hafta tekrar parçalı siddetli kanamam olmustu düşer bu cocuk dediler dusmedi aile buyukleri kızlar arsız olur yaşar korkma diyolardıGebeliğim zaten riskli, erken doğum riski de olunca hep huzursuzum.
ilk haftalardaydım, doktor ilaç veriyorum ama bu ilaç çocuğun düşmesini engellemez demişti. nasıl bi çöküntü.Benim 5. Haftada baslamisti kanamalarim 20 gun surmustu 15. Hafta tekrar parçalı siddetli kanamam olmustu düşer bu cocuk dediler dusmedi aile buyukleri kızlar arsız olur yaşar korkma diyolardıo lafta aklimda hep oglanlar nazli olurmuş geldik bu gunlere bu kadar badire atlattık inşallah sonu guzel olur hepimiz icin endisesiz 1 gunum bile gecmemisti sizi anliyorum
Biraz once dr bakti suyu biraz azalmis ama simdilik yeterli dedi sanci kanam vs yok diger kanamalrim sebep olmustur dedi . Kendine 2 hafta hedef koy biz oyle yapiyoruz enfeksiyon olmazsa kanda zehir olmazsa hedeflerimize ulaşıriz dedi inanilmaz rahatladim surec uzayadabilir seni asla taburcu etmicez dedi ben yatarim sıkıntı yok evde
Ay bend eoyle 6 haftadan kanamalar hastaneler bir başladı hiç bitmedi doğuma kadar tam gaz hastanelikimBenim 5. Haftada baslamisti kanamalarim 20 gun surmustu 15. Hafta tekrar parçalı siddetli kanamam olmustu düşer bu cocuk dediler dusmedi aile buyukleri kızlar arsız olur yaşar korkma diyolardıo lafta aklimda hep oglanlar nazli olurmuş geldik bu gunlere bu kadar badire atlattık inşallah sonu guzel olur hepimiz icin endisesiz 1 gunum bile gecmemisti sizi anliyorum