-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.421
Duphalac kullanin ben sabah kalkar kalkmaz incir yiyorum o sekilde rahatladimArkadaslar merhaba gebeligimin basindan beri boyle bir sikintim olmamisti...bu aksam cok kotu kabiz olmusum...hayatimda bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum...ikinmamaya da calistim cok afedersiniz resmen sampuanladim orayi cikmasi icin ....agladim diyebilirim...basina gelen var mi? Neler yaptiniz bu durumda...bebegime bisey olacak diye odum koptu resmen
Günaydın Kızlar
Umutumut82 , S Sarisinmelekk , Z Zerenneval ,
Naslı oldunuz?
A ayse2325 cnm Dr bilgilendirme yaptıktan sonra yazmayı unutma güzel haberlerle gel
S Saricivcivim1 Cnm sen nasılsın bebiş inş çok iyidir sizde güzel haberlerle gelin inş
Benimde aynı su gibi ama beyaz leke bırakıyor normal dedi dr ama aminyon sıvısı leke birakmiyormusBenim de ıslaklığım oluyor son zamanlarda, su gibi ama şeffaf değil, beyaz, daha kıvamsı, bunun üzerine iki kez kontrole gittim, doktor suyun miktarı iyi dedi ama yine de endişelendim bu şekilde okuyunca. Tekrar arasam mı?
Demir hapi cok etkiliyor. Zaten hormonlar bebegin bagirsaklara baskisi da var.Gunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim
Çok pimpirikli olduk, buluttan nem kapıyoruz, sağlıkla gelsinler inşallah.Benimde aynı su gibi ama beyaz leke bırakıyor normal dedi dr ama aminyon sıvısı leke birakmiyormus
Demir hapını almayı bir gün unutsam eski düzenime dönüyorum ama almaya başlayınca yine aynı.Demir hapi cok etkiliyor. Zaten hormonlar bebegin bagirsaklara baskisi da var.
Aman hiç kalkma yerindeCanim günaydin benim ayaga kalkmadikça problem yok ama ayağa kalkinca agrim oluyor. Hepimiz iyi olalim artık.
Aman hiç kalkma yerindesu haftalar da geçene kadar
Kiz dayanacaksın niye oyle dusunuyorsun ben akşamdan beri pozitiv duşunmeye başladım ağrılarım bile geçti kendimi daha iyi hisetmeye başladımAynen canim sanki dayanamayacak gibi hissediyorum kendimi. Yarin 30+1 olucaz. Biraz daha dayanabilseydim
Kiz dayanacaksın niye oyle dusunuyorsun ben akşamdan beri pozitiv duşunmeye başladım ağrılarım bile geçti kendimi daha iyi hisetmeye başladımSende pozitif düşün canım iyi olacagiz bizim topigin bebisleri biraz fazla sabirsiz erkenden gelen oldu yolda gelmek uzere olanlar var ama allahin izniyle erken ya da zamaninda hepimiz saglikla kucagimiza alacacagiz
Ben 28 e girdigimden beri daha rahatim 30 atlatsam her halde hic birsey umursamamBende tam tersi cok negatifim 2 gündür canım. 32 hafta olsaydik biraz daha rahatliyacagim .
Allah razı olsun canım inşallahÇok gecmis olsun canım sana ve bebeğine dualarımı gönderiyorum. İnşallah atlatacak bebegin bu zor günleri annesi emin ol.
Canım yazmadan edemedim doktorunla konuşup azıcık zeytinyağı ekletsen çok iyi olabilir çünkü yağ diyette kesilmiyor karbonhidrat da mesela öyle bunu yapan insanlar doğru yapmıyor her besinden alman gerek bir tatlı kaşığı zeytinyağı her şeye deva hiç mi yağ yok bu yanlış bir diyet olabilir yazmaktan geri duramadım görünce çok geçmiş olsunGunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim
Cok sukur canim sizin icin cok sevindim ben gunde 4 defa ic camasirndegistiriyordum cok akintim oluyordu bir de simdi fitil kulandigim icin sabah kalktigimda pijamam bile bazen islanmisnoluyor gece ped koymaya basladim bebegin kilosu hic onemli degil saglikli olsun da gerisi bos ben 27+4 gunlukken 1200 demisti ama haftaya gore bence bebegin kilosu iyi biz biraz onden gidiyoruz galibaKızlar Allah razı olsun şimdi eve geldim yeni patlayan suyum değilmiş çok şükür enfeksiyonum çok fazla olduğu için enfeksiyonum su gibi patlamış bebek gayet sağlıklı alttan muayene oldum sonrasında kanamam oldu ama şuan daha iyiyim rahim ağzı uzunluğum biraz kıssalmış doktor uzanmam gerektiğini merdiven filan inip çıkma dedi bebeğim de 1221 gram olmuş kilosu nasıl acaba 28+5 iz
Fitil bana da verdi canım ama kendi doktoruma da eve gelmeden muayene oldum fitil kullanmanı uygun görmüyorum bebeğin doğmaya niyeti yok çok hareketli suyla halledebiliriz diye enfeksiyonu zaten patladığı için büyük bölümünü attı vücudun dediCok sukur canim sizin icin cok sevindim ben gunde 4 defa ic camasirndegistiriyordum cok akintim oluyordu bir de simdi fitil kulandigim icin sabah kalktigimda pijamam bile bazen islanmisnoluyor gece ped koymaya basladim bebegin kilosu hic onemli degil saglikli olsun da gerisi bos ben 27+4 gunlukken 1200 demisti ama haftaya gore bence bebegin kilosu iyi biz biraz onden gidiyoruz galiba
Ben 28 e girdigimden beri daha rahatim 30 atlatsam her halde hic birsey umursamamo yuzden rahat ol 30 haftaya girmissin kiz daha ne olsun bi oh cek bundan sonrasi daha kolay
malesef su gelince yapilacak birsey olmuyor canim ama pozitiv dusunmeye calis insallah dogsada sağlikli gelir bebisin ciger gelistirici vurdular min?