- 25 Aralık 2020
- 112
- 380
- 40
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.461
Suyum geliyor hâlâ hic kesilmediçok sevindim canim inşallah herşey normala dönecek suyun gelmiyor artık değilmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyum geliyor hâlâ hic kesilmediçok sevindim canim inşallah herşey normala dönecek suyun gelmiyor artık değilmi ?
Geçmiş olsun canimBen kullandım o ilacı bide azosilin antbytk vermişti beni çok rahatlattı. Ama bi süre sonra yine oldu başından beri bi kum bi bakteri bi enfeksiyon çıkıyo hep 2 hafta rahat sonra sorun oluyo ilaç kullanyrm
Sana da geçmiş olsun canım dualarım seninleGeçmiş olsun cnm
Rabbim şifa versin... Bir prematüre annesi olarak dualarım seninle... ( Şuan 14 yaşında kendileri )Arkadaşlar tek tek etiketleyip yazamadım kusuruma bakmayın lütfen hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden Rabbim sağlıkla zamanında kucaklariniza almayı nasip etsin inşallah bebeğin durumu şuan bilmiyorum evde bir kızım olduğu için gidip bakamıyorum bebeğe anca akşam üstü gider görürüm inşallah kötü bişey olsa ararlar diye kendimi sakinlestiriyorum sadece dualarınıza talibim
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizinkini şimdi geldim hastaneden durumu aynı bir kaç test yapacaklarmış oda bir ay sonra gelcekmis cvbiAllah ikisini de sana bağışlasın cnm güzel haberlerle gel
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah darısı başımızaRabbim şifa versin... Bir prematüre annesi olarak dualarım seninle... ( Şuan 14 yaşında kendileri )
Insallah 30 lu haftalarida görürsünBiraz once dr bakti suyu biraz azalmis ama simdilik yeterli dedi sanci kanam vs yok diger kanamalrim sebep olmustur dedi . Kendine 2 hafta hedef koy biz oyle yapiyoruz enfeksiyon olmazsa kanda zehir olmazsa hedeflerimize ulaşıriz dedi inanilmaz rahatladim surec uzayadabilir seni asla taburcu etmicez dedi ben yatarim sıkıntı yok evde
Boşalma olmuyor ama değilmi az az sızıyor ?Suyum geliyor hâlâ hic kesilmedi
Aynen oyle kagit havlu nemli yada ıslak oluyo biraz önce ciğer geliştirici igneyide yaptilar birde yarin yapicaklarmişBoşalma olmuyor ama değilmi az az sızıyor ?
İnsallah canim gunler bile onemli hale geldiInsallah 30 lu haftalarida görürsün
Allah razı olsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim kucağımıza alalımGözün aydın cnm ben 28+4 de 1150 gramdı normal yanı
Ya bi aklım da sende vallahi kaç gram acaba doktor bilgi veriyor mu? Sen stres yapma imkansız biliyorum ama lütfen sakin kalmaya çalışAynen oyle kagit havlu nemli yada ıslak oluyo biraz önce ciğer geliştirici igneyide yaptilar birde yarin yapicaklarmiş
Gramini sordum simdi bakicam dedi o sirada baska soru sordu o kaynadi arada ama gelisimi haftasiyla uyumluydu hep exstra bi kucuklugu yok şükür 900 gr civaridir muhtemelenYa bi aklım da sende vallahi kaç gram acaba doktor bilgi veriyor mu? Sen stres yapma imkansız biliyorum ama lütfen sakin kalmaya çalış
Ya bak inşallah yine doğana kadar 1000 kg geçer kuzum Allah yardımcın olsunGramini sordum simdi bakicam dedi o sirada baska soru sordu o kaynadi arada ama gelisimi haftasiyla uyumluydu hep exstra bi kucuklugu yok şükür 900 gr civaridir muhtemelen
Bebege kilo yapan seyler ye kasar ve muz iyi kilo yapiyor bu durumda nekadar kilo alsa daha iyi,,, 1 gün bile 10 gun degerinde anne karninda insallah dayanir,, bol bol suda ic bebegin suyunu artiracsk seyler yeGramini sordum simdi bakicam dedi o sirada baska soru sordu o kaynadi arada ama gelisimi haftasiyla uyumluydu hep exstra bi kucuklugu yok şükür 900 gr civaridir muhtemelen
Kilo ile sağlığin hiç bi önemi yokkii ben hstanedeyim bildiginiz gibi doktorlar bebeğin kilosu hiç onemli değil diyorlar misal bana doktorum boyle söyledi 28 haftada doğum yapan kadın 32 haftalik dogum yapan kadina neden agliyorsun seninkinin kilosu haftasi daha buyuk der ama bilmez ki onun bebeginde gelişim farkli hasta ve ya dayanamayacak kapasiteye o yuzden bebegin kilosu ve haftasi hic onemli degil dedi doktor onemlisi saglikli olmasi bazen kilosuz bebek kilolu bebege gore cok daha saglikli dogabiliyormusBebege kilo yapan seyler ye kasar ve muz iyi kilo yapiyor bu durumda nekadar kilo alsa daha iyi,,, 1 gün bile 10 gun degerinde anne karninda insallah dayanir,, bol bol suda ic bebegin suyunu artiracsk seyler ye
Ben de 2 yaşa kadar kullansın istiyorum sonra montesoriye geçcem inşallah Tabiki paylaşırım salı günü gitcem bir aksilik çıkmazsa güzel birşey denk gelirse paylaşırım hemenBen de aynı özelliklere bakıyorum canım. Sallansın ve anne yanı olsun bir de en az 2 yaşıma kadar kullansın istiyorum. İstanbulda beğendiğin model filan olursa bana da atar mısın Ben de almadım daha çok kararsızım.
Benim arada çok hafif oluyor sonra geçiyor. 3 trimester ilk zamanlardaki şikayetleri geri getirebilirmiş. İnşallah gebeliğin sonuna kadar sürmezKızlar, bu haftalarda tekrar mide bulantısı başlayan var mı aranızda ? Benim bugün sabahtan beri bulantım var