- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.401
GünaydınGünaydın Kızlar
Umutumut82 , S Sarisinmelekk , Z Zerenneval ,
Naslı oldunuz?
A ayse2325 cnm Dr bilgilendirme yaptıktan sonra yazmayı unutma güzel haberlerle gel
S Saricivcivim1 Cnm sen nasılsın bebiş inş çok iyidir sizde güzel haberlerle gelin inş
Kuzum ağrin yok gibi benim doktorum 100 den sonrasi iyi degil demisti ama agrilar agri kesici ile durdurulabilir suyunun gelmesi olmamis insallah erken gelsede saglikla sihatla gelir merak etme bizim topigin bebişleri guçlu hepimiz erken dogum riski ile yiz hepimiz aynisini yasadik pozitiv dusun canim iyi olacaksinizKızlar günaydın benim için çok uzun bi geceydi gece lavabo için kalktım ihtiyacımı giderdim tam çıkacakken baktım sıcak birşey geldi maalesef suyum geldi az geldi ama bu haftaya göre yeterli mi bilmiyorum acile geldik muayene oldum açıklık yok henüz NTseye bağladılar 43 42 arası bi ya da iki sefer sancım çıktı şimdi de doktorum bekliyorum
Hadii inş cnm şu pozitifliğini bayılıyorum yalan yokGünaydınben çok iyim güzel bi uyku uyudum şimdi de nst den geldim allaha şukur herşey çok iyi inşallah herkezin durumu benim gibi iyidir canım sen nasıl sın peki ?
İnsanin kendi evi gibi yok canim ben annemde bile kendi annemin evinde bile rahat edemiyorum bende allahin izniyle ayın 1 inde kendi evime gececegim allah nasip ederse. İnsan ister istemez baska evde rahat edemiyor.Hadii inş cnm şu pozitifliğini bayılıyorum yalan yokBende iyiyim cnm pzt kendi evime geçtim. insanın evi gibisi yok ki kaynanamların çok çok ii insanlar olmasına ragmen arada ki en ufak farkı sana diyeyim cnm orda geceleri 1 defa idtara çıkarken evimde en az 3,4 defa çıkıyorum oradayken su içmeyi bile ihmal etmişim. bu hafta da gitmem gerekecek annemin mezarını yaptıracagız. dolayısıyla yine köye gideceğim. ama çok kalmamaya çalışacağım işlerim bitsin ilk fırsatta döneceğim.
Gunaydın dr beklemdeyiz ultrasonda bakacaklar bugun tekrar suyu nasil diye .ama su miktari artti biraz bugun gercekten bozulsu moralim simdiye kadar neler atlattik ne kanamalar ne parcalar düşürdüm hic umudumu kaybetmemiştim bugün islaklik arttikca bende bitiyorumGünaydın Kızlar
Umutumut82 , S Sarisinmelekk , Z Zerenneval ,
Naslı oldunuz?
A ayse2325 cnm Dr bilgilendirme yaptıktan sonra yazmayı unutma güzel haberlerle gel
S Saricivcivim1 Cnm sen nasılsın bebiş inş çok iyidir sizde güzel haberlerle gelin inş
Gün içinde insülin alıyor musun peki yemek öncesi falanBenim açlık yüksek çıkıyordu. İnsüline başladık akşam 10 da 8 dozla başladım şimdi 10 doz kullanıyorum.4 gündür normal herşey.
Gunaydın dr beklemdeyiz ultrasonda bakacaklar bugun tekrar suyu nasil diye .ama su miktari artti biraz bugun gercekten bozulsu moralim simdiye kadar neler atlattik ne kanamalar ne parcalar düşürdüm hic umudumu kaybetmemiştim bugün islaklik arttikca bende bitiyorum
Sagol cnmİnsanin kendi evi gibi yok canim ben annemde bile kendi annemin evinde bile rahat edemiyorum bende allahin izniyle ayın 1 inde kendi evime gececegim allah nasip ederse. İnsan ister istemez baska evde rahat edemiyor.
Başın sağolsun canım annen için üzüldümallah geride kalanlara sağlik versin inşallah .
bunu da yazmadan geçmeyeyin anatmak istiyorum ben bu akşam bi rüya gördüm kizim doğdu yanimda iki kisi vardi bebegi nasil ikayacagima yardim etiler bebegi yikadimondan sonra tam havluya saracagim bi baktim bacak arasına pipisini gördum ama bu erkek bebek evt sen erkek dogurdun dediler ve şuan ben yine piskolojim bozuldu acaba kizim erkek mi cikacak diye bir de erkek olmasina ragmen yatagin ustune pembis giyecek hazirlamisim ruyada bile ben erkek bebege nasil bunlari gidirecegim ne yapacagim dusuncesindeydim
Yine umudunu kaybetme cnm Allah büyüktür sızıntı varsa bile inş kendi kendine kapanır. Hiçte belli olmaz Bi bakarsın durmus sızıntı o yüzden gün doğmadan neler doğar. Dr gelsin sende güzel haberlerle gel cnmGunaydın dr beklemdeyiz ultrasonda bakacaklar bugun tekrar suyu nasil diye .ama su miktari artti biraz bugun gercekten bozulsu moralim simdiye kadar neler atlattik ne kanamalar ne parcalar düşürdüm hic umudumu kaybetmemiştim bugün islaklik arttikca bende bitiyorum
Benim ilk defa basima geldi...yani o saatte oturuo agladim resmen nasil bir caresizlik ..ne yapacagimk bilemedim ama en coj ya bebegime bksey olursa korkusuu vardi...saglikla alalim.insallah yavrularimizi kollarimizaValla canım o 17 gûn hastanede yatığımda ilk 4 gün wc gidememiştim fitil verdiler cikolata verdiler toz verdiler hiç biri işe yaramamiştı ve rahim ağzı kısalıgım 0.8mm çok riskliydi ikinmamben en son dayanamamadım lavman yapmıstim oyle wc gidebildim ona rağmen çok ikinmiştim ama sukur birsey olmadi simdi de su ilaci kulaniyorum kabiz oldugumda 1 dk surmuyor hemen wc cikartiyor hamileler bi de bebekler icin ustunde 15/20 dk yaziyor ama bende 1 dk bile surmuyor ama kac zamandir cok duzenli olarak her gun wc gidebiliyorum bu ilaci dah once bilseydim hamileligimin basindan 24 haftaya kadar hep kabizlik cektim bunu kulanirdim hic bir zarari da yok
Gunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedimCnm bebeğe hiç bişey olmaz bol bol su iç bundan sonra
Ah canimmmm cok tesekkur ederimGeçmiş olsun canım benimYaşadım ben de bir kere hayatım boyunca unutamam o günü ağladım lavman verdi doktorum rahatlamıştım çok geçmiş olsun
Bende okurdum basıma gelmeden bılemezdım resmen dogum anını yasıyor insan sankıGunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim
Ah canim dogum olsa ikinirsin kontrollu...bunda bebege bisey olcak diye ikinip cikaramiyon da...diyorum ya afedersiniz kapida oylece bekliyor sanci yapiyorBende okurdum basıma gelmeden bılemezdım resmen dogum anını yasıyor insan sankıama beslenme etkı edıyor ben hastaneye yattıgım zamanlar olurdum beslenme seklım degısıyor die,,,
beslenme düzeninde ki değişiklik yapmış olabilir. ee kullandığımız ilaçların hepside kabız yapıyor oda eklenince.sonuç kavinılmaz ol mus sen yine de lifli yiyecekler tüketmeye ve bol bol su içmeye devam et cnmGunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim
Cnm daha yapamadın mı? eczaneden lavman alıp kullan bu işkenceyi çekmeAh canim dogum olsa ikinirsin kontrollu...bunda bebege bisey olcak diye ikinip cikaramiyon da...diyorum ya afedersiniz kapida oylece bekliyor sanci yapiyor
Oy canım ya Allah'ım sağlıcakla evine götürmeyi nasip etsin. Yine şükür çok küçük haftada değilmiş 28de yaşama şansları çok yüksek oluyor. Kilo kaybetmesi de çok normal sonrasında alacak hepsini merak etme sen çok güçlü ol iyi beslen moralin yüksek olsun ki bolcca sütün olsun iyice beslensin yavrunMerhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Geçmiş olsun canım ya üst üste geldi grupta böyle haberler ama inşallah sorunsuz tamamlanır. Haber et doktor sonrası daKızlar günaydın benim için çok uzun bi geceydi gece lavabo için kalktım ihtiyacımı giderdim tam çıkacakken baktım sıcak birşey geldi maalesef suyum geldi az geldi ama bu haftaya göre yeterli mi bilmiyorum acile geldik muayene oldum açıklık yok henüz NTseye bağladılar 43 42 arası bi ya da iki sefer sancım çıktı şimdi de doktorum bekliyorum
Bozma moralini canım suyunu yeterli demişlerdi en son inşallah öyledir yine. Zaten hastanedesin kontrol altındasın sürekli her şey daha kolay hastanede olduğunu için daha kontrollü inşallah sorunsuz devam edecekGunaydın dr beklemdeyiz ultrasonda bakacaklar bugun tekrar suyu nasil diye .ama su miktari artti biraz bugun gercekten bozulsu moralim simdiye kadar neler atlattik ne kanamalar ne parcalar düşürdüm hic umudumu kaybetmemiştim bugün islaklik arttikca bende bitiyorum
Sadece akşam 10 çünki tokluk şekerim normalGün içinde insülin alıyor musun peki yemek öncesi falan