2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kuzum ağrin yok gibi benim doktorum 100 den sonrasi iyi degil demisti ama agrilar agri kesici ile durdurulabilir suyunun gelmesi olmamis insallah erken gelsede saglikla sihatla gelir merak etme bizim topigin bebişleri guçlu hepimiz erken dogum riski ile yiz hepimiz aynisini yasadik pozitiv dusun canim iyi olacaksiniz dualarim seninle

Günaydın ben çok iyim güzel bi uyku uyudum şimdi de nst den geldim allaha şukur herşey çok iyi inşallah herkezin durumu benim gibi iyidir canım sen nasıl sın peki ?
Hadii inş cnm şu pozitifliğini bayılıyorum yalan yok Bende iyiyim cnm pzt kendi evime geçtim. insanın evi gibisi yok ki kaynanamların çok çok ii insanlar olmasına ragmen arada ki en ufak farkı sana diyeyim cnm orda geceleri 1 defa idtara çıkarken evimde en az 3,4 defa çıkıyorum oradayken su içmeyi bile ihmal etmişim. bu hafta da gitmem gerekecek annemin mezarını yaptıracagız. dolayısıyla yine köye gideceğim. ama çok kalmamaya çalışacağım işlerim bitsin ilk fırsatta döneceğim.

İnsanin kendi evi gibi yok canim ben annemde bile kendi annemin evinde bile rahat edemiyorum bende allahin izniyle ayın 1 inde kendi evime gececegim allah nasip ederse. İnsan ister istemez baska evde rahat edemiyor.
Başın sağolsun canım annen için üzüldüm allah geride kalanlara sağlik versin inşallah .
bunu da yazmadan geçmeyeyin anatmak istiyorum ben bu akşam bi rüya gördüm kizim doğdu yanimda iki kisi vardi bebegi nasil ikayacagima yardim etiler bebegi yikadim ondan sonra tam havluya saracagim bi baktim bacak arasına pipisini gördum ama bu erkek bebek evt sen erkek dogurdun dediler ve şuan ben yine piskolojim bozuldu acaba kizim erkek mi cikacak diye bir de erkek olmasina ragmen yatagin ustune pembis giyecek hazirlamisim ruyada bile ben erkek bebege nasil bunlari gidirecegim ne yapacagim dusuncesindeydim

Gunaydın dr beklemdeyiz ultrasonda bakacaklar bugun tekrar suyu nasil diye .ama su miktari artti biraz bugun gercekten bozulsu moralim simdiye kadar neler atlattik ne kanamalar ne parcalar düşürdüm hic umudumu kaybetmemiştim bugün islaklik arttikca bende bitiyorum

malesef su gelince yapilacak birsey olmuyor canim ama pozitiv dusunmeye calis insallah dogsada sağlikli gelir bebisin ciger gelistirici vurdular min?

Sagol cnm
rüyanda Bi komikmiş oluyomus birde pembiş kiyafetli Bi oğlan psikolojin bozulmasın cnm tatlış mi tatlış Bi kızın olacak annesi hemde çok güçlü Bi kız

Yine umudunu kaybetme cnm Allah büyüktür sızıntı varsa bile inş kendi kendine kapanır. Hiçte belli olmaz Bi bakarsın durmus sızıntı o yüzden gün doğmadan neler doğar. Dr gelsin sende güzel haberlerle gel cnm

Tek tek alıntı yapamadım suyu gelen arkadaslar erken sancısı olanlar erken dogum riski olanlar inşallah dogum olsada cok cok saglıklı olsun bebeklerınız saglıkla alın kucaklarınıza inşallah dayanabıleceklerı yere kadar dayanırlar Gercekden Cok zor rabbim hiç kimseyi evlatlarıyla imtıhan etmesın saglıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Benim ilk defa basima geldi...yani o saatte oturuo agladim resmen nasil bir caresizlik ..ne yapacagimk bilemedim ama en coj ya bebegime bksey olursa korkusuu vardi...saglikla alalim.insallah yavrularimizi kollarimiza

Cnm bebeğe hiç bişey olmaz bol bol su iç bundan sonra
Gunde minimum 2.5 litre iciyorum ,cay ve kahve haftada 1 bardak bile tuketmiyorum...ben diyabetik diyete girdim ...beslenme duzenim degisti ondan mi oldu acaba diyorum ...eskiden zeytin yagini salatalarima sabah soguslerine bol bol atardim.ama diyette hic kullamayinca acaba bunlar mi etki etti bilemedim

Geçmiş olsun canım benim Yaşadım ben de bir kere hayatım boyunca unutamam o günü ağladım lavman verdi doktorum rahatlamıştım çok geçmiş olsun
Ah canimmmm cok tesekkur ederimanlatiyordu burda arkadaslar tahmin edememistim.nasil zorladigini...Rabbim kimseye yasatmasin ...saglikla bebislerimiz gelsin insallah

Bende okurdum basıma gelmeden bılemezdım resmen dogum anını yasıyor insan sankı ama beslenme etkı edıyor ben hastaneye yattıgım zamanlar olurdum beslenme seklım degısıyor die,,,

Bende okurdum basıma gelmeden bılemezdım resmen dogum anını yasıyor insan sankı ama beslenme etkı edıyor ben hastaneye yattıgım zamanlar olurdum beslenme seklım degısıyor die,,,
Ah canim dogum olsa ikinirsin kontrollu...bunda bebege bisey olcak diye ikinip cikaramiyon da...diyorum ya afedersiniz kapida oylece bekliyor sanci yapiyor

beslenme düzeninde ki değişiklik yapmış olabilir. ee kullandığımız ilaçların hepside kabız yapıyor oda eklenince.sonuç kavinılmaz ol mus sen yine de lifli yiyecekler tüketmeye ve bol bol su içmeye devam et cnm

Oy canım ya Allah'ım sağlıcakla evine götürmeyi nasip etsin. Yine şükür çok küçük haftada değilmiş 28de yaşama şansları çok yüksek oluyor. Kilo kaybetmesi de çok normal sonrasında alacak hepsini merak etme sen çok güçlü ol iyi beslen moralin yüksek olsun ki bolcca sütün olsun iyice beslensin yavrun
Geçmiş olsun canım ya üst üste geldi grupta böyle haberler ama inşallah sorunsuz tamamlanır. Haber et doktor sonrası da
Bozma moralini canım suyunu yeterli demişlerdi en son inşallah öyledir yine. Zaten hastanedesin kontrol altındasın sürekli her şey daha kolay hastanede olduğunu için daha kontrollü inşallah sorunsuz devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…