2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Rabbim şifa versin... Bir prematüre annesi olarak dualarım seninle... ( Şuan 14 yaşında kendileri )

Insallah 30 lu haftalarida görürsün

Ya bi aklım da sende vallahi kaç gram acaba doktor bilgi veriyor mu? Sen stres yapma imkansız biliyorum ama lütfen sakin kalmaya çalış
Gramini sordum simdi bakicam dedi o sirada baska soru sordu o kaynadi arada ama gelisimi haftasiyla uyumluydu hep exstra bi kucuklugu yok şükür 900 gr civaridir muhtemelen

Gramini sordum simdi bakicam dedi o sirada baska soru sordu o kaynadi arada ama gelisimi haftasiyla uyumluydu hep exstra bi kucuklugu yok şükür 900 gr civaridir muhtemelen
Bebege kilo yapan seyler ye kasar ve muz iyi kilo yapiyor bu durumda nekadar kilo alsa daha iyi,,, 1 gün bile 10 gun degerinde anne karninda insallah dayanir,, bol bol suda ic bebegin suyunu artiracsk seyler ye

Bebege kilo yapan seyler ye kasar ve muz iyi kilo yapiyor bu durumda nekadar kilo alsa daha iyi,,, 1 gün bile 10 gun degerinde anne karninda insallah dayanir,, bol bol suda ic bebegin suyunu artiracsk seyler ye
Kilo ile sağlığin hiç bi önemi yokkii ben hstanedeyim bildiginiz gibi doktorlar bebeğin kilosu hiç onemli değil diyorlar misal bana doktorum boyle söyledi 28 haftada doğum yapan kadın 32 haftalik dogum yapan kadina neden agliyorsun seninkinin kilosu haftasi daha buyuk der ama bilmez ki onun bebeginde gelişim farkli hasta ve ya dayanamayacak kapasiteye o yuzden bebegin kilosu ve haftasi hic onemli degil dedi doktor onemlisi saglikli olmasi bazen kilosuz bebek kilolu bebege gore cok daha saglikli dogabiliyormus

Ben de 2 yaşa kadar kullansın istiyorum sonra montesoriye geçcem inşallah Tabiki paylaşırım salı günü gitcem bir aksilik çıkmazsa güzel birşey denk gelirse paylaşırım hemen

Kızlar, bu haftalarda tekrar mide bulantısı başlayan var mı aranızda ? Benim bugün sabahtan beri bulantım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…