2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bir sorum olacak sizlere. Tam olarak nereden oldugunu bilmiyorum ama vajinanin derinlerinde içeriden hissediyorum, sanki kocaman iğne varmış da otururken falan ara sıra batıyormuş gibi oluyor mu size de? Pozisyon degistirince duzeliyor ama ayni sekilde kalirsam dayanilmayacak sekilde batma hissediyorum içeriden. Bebegin pozisyonuyla mi ilgili anlamadim. Akıntımda pembelik de gordum o batma olduktan sonra, doktor fitil verdi onu alicam yarin, idrar tahlili yaptiricam bir de. Çok uzuluyorum nedir bu agustos annelerinin cektigi. Insallah hersey yoluna girer artik Allah yardimcimiz olsun

Arkadaslar selam, aranizda idrarda protein kacagi olan var mi? Gecen hafta saglik ocaginda sinirlenmem sonucu tansiyonum yuksek cikmisti doktoruma gittim. 24 saat tansiyon holteri takildi, kardiyoloji bir problem yok dedi. Doktorum gebelik zehirlenmesine karsi 24 saat idrar toplatti proteine bakalim dedi sonuc 250 cikti ve kacak varmis. Ileride gebelik zehirlenmesi riskimiz var dedi ve onlem amacli alfamet kullanmami istedi. Bir de yediklerine dikkat et dedi. Az tuz, az karbonhidrat, bol su, bol protein dedi. Bu sorunu yasayan varsa nasil besleniyor merak ettim. Tesekkurler

Erken dogum yapan bir arkadasim vardi almanyada onads tam tersi dediler premature bebekde kilo önemli demisler,, yoksa tabikide kiloyla saglikli olmasinin alakasi yok ama erken dogumlarda cok buyuk bir fartörmus yoksa zamaninda dogup saglikli olmayanda cok

Batma hissi enfeksiyon belirtisi olabilir test yaptir mutlaka

Yok canım burdaki doktorlar bebegin kilosi onemli degil yeterki komplikasyon gelişmesin diyor kilo onar için hiç onemli değil onemli olan haftasına göre olçumleri tam çıkması .En azindan bana soyledikleri boyleydi

Bir yakınım 7 aylıkken yaşamıstı bu sorunu, her yeri şişmişti ödemden. Onun protein kaçağı baya bi ileriydi. Çok da kötü besleniyordu. Diyetisyene gitmisti diyet vermisti ama ona da fazla uymayinca tansiyondan dolayı bebegi sezeryanla aldılar bebek 2 kg iken. Şükür bir sorun olmadi ama isterseniz bir diyetisyenle gorusun onceden onlem almis olursunuz

Geçmiş olsun enfeksiyon belirtisi olabilir dikkat et

Benim akıntılarım bir türlü bitmedi ve günlük ped takmasam günde 10 kere en az iç çamaşırı değiştiriyorum. Çok akıntısı olan var mı benim gibi ? Yıldım
Gunaydiinn cnm fitil kulaniyorsan normaldır ben ultrogest kulanıyorum gunde en az 4 defa iç çamaşır değiştiriyorum ped bende kaşinti yapiyor ama şimd sabah ultrogest akşamda başka bi fitil veriyorlar ve mecburen gece koymak zorundayim cunku oyle bi akintim var ki gorseniz suyun geliyor dersiniz

Kızlar ya bebek hareketlerini kasıkta hissetmeye başladım ben göbek civarımda da hareket var ama kasıkta da bişiler oluyo. Sanki çıkıp gidecekmiş gibi güvende değilmiş gibi hareket ettikçe sanki bişi geliyo ama gelen bişi de yok her gün sabah kalktığımda çok az gelen beyaz bi akıntı var. Normal mi bu kontrolüm yarın doktoruma yazsam mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…