- 26 Nisan 2010
- 792
- 946
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.481
İnşallah canım bugün tansiyonumda sürekli düşük çıkıyor anlayamadım neden olduğunuBenim arada çok hafif oluyor sonra geçiyor. 3 trimester ilk zamanlardaki şikayetleri geri getirebilirmiş. İnşallah gebeliğin sonuna kadar sürmez
Erken dogum yapan bir arkadasim vardi almanyada onads tam tersi dediler premature bebekde kilo önemli demisler,, yoksa tabikide kiloyla saglikli olmasinin alakasi yok ama erken dogumlarda cok buyuk bir fartörmus yoksa zamaninda dogup saglikli olmayanda cokKilo ile sağlığin hiç bi önemi yokkii ben hstanedeyim bildiginiz gibi doktorlar bebeğin kilosu hiç onemli değil diyorlar misal bana doktorum boyle söyledi 28 haftada doğum yapan kadın 32 haftalik dogum yapan kadina neden agliyorsun seninkinin kilosu haftasi daha buyuk der ama bilmez ki onun bebeginde gelişim farkli hasta ve ya dayanamayacak kapasiteye o yuzden bebegin kilosu ve haftasi hic onemli degil dedi doktor onemlisi saglikli olmasi bazen kilosuz bebek kilolu bebege gore cok daha saglikli dogabiliyormus
Batma hissi enfeksiyon belirtisi olabilir test yaptir mutlakaKızlar bir sorum olacak sizlere. Tam olarak nereden oldugunu bilmiyorum ama vajinanin derinlerinde içeriden hissediyorum, sanki kocaman iğne varmış da otururken falan ara sıra batıyormuş gibi oluyor mu size de? Pozisyon degistirince duzeliyor ama ayni sekilde kalirsam dayanilmayacak sekilde batma hissediyorum içeriden. Bebegin pozisyonuyla mi ilgili anlamadim. Akıntımda pembelik de gordum o batma olduktan sonra, doktor fitil verdi onu alicam yarin, idrar tahlili yaptiricam bir de. Çok uzuluyorum nedir bu agustos annelerinin cektigi. Insallah hersey yoluna girer artikAllah yardimcimiz olsun
Yok canım burdaki doktorlar bebegin kilosi onemli degil yeterki komplikasyon gelişmesin diyor kilo onar için hiç onemli değil onemli olan haftasına göre olçumleri tam çıkması .En azindan bana soyledikleri boyleydiErken dogum yapan bir arkadasim vardi almanyada onads tam tersi dediler premature bebekde kilo önemli demisler,, yoksa tabikide kiloyla saglikli olmasinin alakasi yok ama erken dogumlarda cok buyuk bir fartörmus yoksa zamaninda dogup saglikli olmayanda cok
Bir yakınım 7 aylıkken yaşamıstı bu sorunu, her yeri şişmişti ödemden. Onun protein kaçağı baya bi ileriydi. Çok da kötü besleniyordu. Diyetisyene gitmisti diyet vermisti ama ona da fazla uymayinca tansiyondan dolayı bebegi sezeryanla aldılar bebek 2 kg iken. Şükür bir sorun olmadi ama isterseniz bir diyetisyenle gorusun onceden onlem almis olursunuzArkadaslar selam, aranizda idrarda protein kacagi olan var mi? Gecen hafta saglik ocaginda sinirlenmem sonucu tansiyonum yuksek cikmisti doktoruma gittim. 24 saat tansiyon holteri takildi, kardiyoloji bir problem yok dedi. Doktorum gebelik zehirlenmesine karsi 24 saat idrar toplatti proteine bakalim dedi sonuc 250 cikti ve kacak varmis. Ileride gebelik zehirlenmesi riskimiz var dedi ve onlem amacli alfamet kullanmami istedi. Bir de yediklerine dikkat et dedi. Az tuz, az karbonhidrat, bol su, bol protein dedi. Bu sorunu yasayan varsa nasil besleniyor merak ettim. Tesekkurler
Geçmiş olsun enfeksiyon belirtisi olabilir dikkat etKızlar bir sorum olacak sizlere. Tam olarak nereden oldugunu bilmiyorum ama vajinanin derinlerinde içeriden hissediyorum, sanki kocaman iğne varmış da otururken falan ara sıra batıyormuş gibi oluyor mu size de? Pozisyon degistirince duzeliyor ama ayni sekilde kalirsam dayanilmayacak sekilde batma hissediyorum içeriden. Bebegin pozisyonuyla mi ilgili anlamadim. Akıntımda pembelik de gordum o batma olduktan sonra, doktor fitil verdi onu alicam yarin, idrar tahlili yaptiricam bir de. Çok uzuluyorum nedir bu agustos annelerinin cektigi. Insallah hersey yoluna girer artik
Gunaydiinn cnm fitil kulaniyorsan normaldır ben ultrogest kulanıyorum gunde en az 4 defa iç çamaşır değiştiriyorum ped bende kaşinti yapiyor ama şimd sabah ultrogest akşamda başka bi fitil veriyorlar ve mecburen gece koymak zorundayim cunku oyle bi akintim var ki gorseniz suyun geliyor dersinizBenim akıntılarım bir türlü bitmedi ve günlük ped takmasam günde 10 kere en az iç çamaşırı değiştiriyorum. Çok akıntısı olan var mı benim gibi ? Yıldım
Ben de aldım bunlardan. Haftaya bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırcam içlerineBimden ganimetleri topladım kızlarBavul organizeri için gittim ama hepsinden aldım illaki lazım olacak. Eki Görüntüle 2855907
Ben alamadım bitmiş :) internetten sipariş vereceğim mecburBimden ganimetleri topladım kızlarBavul organizeri için gittim ama hepsinden aldım illaki lazım olacak. Eki Görüntüle 2855907
Aaa burda 2 şubeye gittim ikisinde de vardi hala, demek ki kalabalık yerdesiniz. Olsun internette de var asagi yukari ayni fiyatlari daBen alamadım bitmiş :) internetten sipariş vereceğim mecbur
Hadi insallah hayirlisiyla artik yavas yavas baslamak lazim sicaklar bastirmadan, gobegimiz cok sismedenBen de aldım bunlardan. Haftaya bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırcam içlerine
Ah evet demir hapi da aliyorum...yani dedigim gibi suyumu kismiyirum ama hormonlar diyet bebek ilac hepsi etken aslindaDemir hapi cok etkiliyor. Zaten hormonlar bebegin bagirsaklara baskisi da var.
Bende bugün uykuma kıyıp aldım :)Bimden ganimetleri topladım kızlarBavul organizeri için gittim ama hepsinden aldım illaki lazım olacak. Eki Görüntüle 2855907