2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
AY inşallah canım inşallah atlatırız

Canım benim lökosit esteraz +++ imiş ama normal lökosit 20 Çıkmış yine var sanırım enfeksiyon

Eki Görüntüle 2774814 Canım benim lökosit esteraz +++ imiş ama normal lökosit 20 Çıkmış yine var sanırım enfeksiyon
Evet canım ama çok düşük idrarını tutmadan 2.5 litre su iç normal değere döner bu sakın ihmal etme su içmeyi yükselmesin ben bugün iç çamaşırlarımı ütüledim dantellilerle arama bir süre mesafe koydum bol bol su iç o değerini normale çek

İkili test yaptıran arkadaşlar , kaç tüp kan verdiniz?
İlk hamileliğimde ki bu 12 yıl önceydi ,benden 5-6 tüp almışlardı. Gözüm karardı kolumda iğne varken. Ağar topar çıkardılar , bayılacaktım neredeyse.
hala aynı şekilde mi ? Ona göre yalnız gitmeyeyim Perşembe günü.

Ben sadece 1 tüp kan vermiştim

2 tüp verdim ben

Merhaba ben bugün yaptirdim ve bir ufak tüp alındı sadece hissetmedim bile. Size ek tahliller için o kadar kan almislardir diye tahmin ederim epi topu 2 değere bakılıyor kanda zaten.

Kızlar ya tuvalette ıkınmak bebeğe zarar veriyor diye okudum olabilir mi? Doktoru böyle bişey diyen var mı? iki gündür çok fazla ıkındım tuvalette. Bilmiyordum. Sizce bebeğe zarar vermiş midir 2.aydayız. Çok korktum bilgisi olan lütfen yardımcı olsun çok rica ediyorum

2 tüp aldılar benden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…