-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.821
Amin canım tüm cemil cümle içinde de benim paşamHayirli uğurlu olsun canim. Allah analı babalı büyütsün
AY inşallah canım inşallah atlatırızÇok teşekkür ederim inşallah ben bol su içiyorum ama bugün iç çamaşırlarımı ütüleyeceğim inşallah benim de öyle geçer gider
Geçmiş olsun İçini ferah tut günde üç iç çamaşırı değiştir ütüle ve 60 derecede ayrıca yıka inşallah geçecek çok atlatıp normal doğuran var bana onlar güç verdi şu an
İnşallah ben de bugün tedavime başlıyorum atlatıcam geçip gidecek çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Çok sagol cnmGözünaydın canim.
Ca
Canım şu an tahlilime baktım benim lökosit yazan iki yer var o ++ yazan yer diyorsun ya bu senin idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğin anlamına gelmeyebilir bak benimki şöyle fotoğraf atıyorum doktoruna sor gidince sende olmayabilir
Ya benim sonucum niye böyle 22 ocakta yaptırdım
Aynen o zaman risk çok yüksek çıkmış oluyor ondan şaşırdım ben deAma o zaman çok yüksek değil mi 41 kişide 1 tane çok çok fazla
Oh oh maşallah kuzuyaGittim teyzeler sonucumuz çıkmış doktorumuz hiçbir sorunumuz yok 3 ve 4 lü taramamıza da gerek yok dedi usg ile tekrar baktık hcg 83 çıktı ama benim oğluşum geliyor paşazadem
İnşallah teyzemizOh oh maşallah kuzuyaOğluşun hayırlısı ile kucağına da gelsin inşallahhh
Evet canım ama çok düşük idrarını tutmadan 2.5 litre su iç normal değere döner bu sakın ihmal etme su içmeyi yükselmesin ben bugün iç çamaşırlarımı ütüledim dantellilerle arama bir süre mesafe koydum bol bol su iç o değerini normale çekEki Görüntüle 2774814 Canım benim lökosit esteraz +++ imiş ama normal lökosit 20 Çıkmış yine var sanırım enfeksiyon
Ben sadece 1 tüp kan vermiştimİkili test yaptıran arkadaşlar , kaç tüp kan verdiniz?
İlk hamileliğimde ki bu 12 yıl önceydi ,benden 5-6 tüp almışlardı. Gözüm karardı kolumda iğne varken. Ağar topar çıkardılar , bayılacaktım neredeyse.
hala aynı şekilde mi ? Ona göre yalnız gitmeyeyim Perşembe günü.
2 tüp verdim benİkili test yaptıran arkadaşlar , kaç tüp kan verdiniz?
İlk hamileliğimde ki bu 12 yıl önceydi ,benden 5-6 tüp almışlardı. Gözüm karardı kolumda iğne varken. Ağar topar çıkardılar , bayılacaktım neredeyse.
Merhaba ben bugün yaptirdim ve bir ufak tüp alındı sadece hissetmedim bile. Size ek tahliller için o kadar kan almislardir diye tahmin ederim epi topu 2 değere bakılıyor kanda zaten.İkili test yaptıran arkadaşlar , kaç tüp kan verdiniz?
Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahGittim teyzeler sonucumuz çıkmış doktorumuz hiçbir sorunumuz yok 3 ve 4 lü taramamıza da gerek yok dedi usg ile tekrar baktık hcg 83 çıktı ama benim oğluşum geliyor paşazadem
Gozun aydin canimGittim teyzeler sonucumuz çıkmış doktorumuz hiçbir sorunumuz yok 3 ve 4 lü taramamıza da gerek yok dedi usg ile tekrar baktık hcg 83 çıktı ama benim oğluşum geliyor paşazadem
2 tüp aldılar benden deİkili test yaptıran arkadaşlar , kaç tüp kan verdiniz?
Çok sagol cnmCanim maasallah bebisinegözümüz aydin