- 14 Mayıs 2023
- 1.095
- 954
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.721
Evet baya düşük sanırım en düşük benim gördüğüm fiyat bakıyordum bendeÇok iyimiş fiyatı.. bana arkadaşım verecek yoksa alirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baya düşük sanırım en düşük benim gördüğüm fiyat bakıyordum bendeÇok iyimiş fiyatı.. bana arkadaşım verecek yoksa alirdim
1800 den asagi yoktu düşmüş hayli bir.. arkadaşımın bebeği hiç sevmemiş ama daha doğrusu büyük geliyor yatağa daha ikinci ayi bitmek üzere ama öyle.. bende cok istiyordum yani yine alırdım denk geldi bana daEvet baya düşük sanırım en düşük benim gördüğüm fiyat bakıyordum bende
Tek mi gitmiştin canım benzer durumları düşük sürecimde ben de yaşadım gerçekten hastane ortamı insanı salak ediyor afedersin o yüzden mümkün olduğunca eşimle gidiyorum onu da tembihliyorum güzel dinle sen de diye o şekilde çözmüştükBilmiyorum ki canları ne zaman isterse o zaman söyleyecekler sanırım ya peritonolog sıra al öğlenden sonra muayene edeceğim dedi ben yanlış anlamadığıma eminim kendisi de sıra al gel dedim sen birden dondun anlamadın diyor anlatımları çok karışıktı ya da çünkü gerçekten yaptıkları muameleyle şoka girip algım kapandı her yönlendirdiği yerde sıraya girdik anestezi de daha yarına kaldı Allah bilir yarın kaç saat uğraşırım
Eşimle gittim de devlette eşleri içeriye almıyorlar alsalarda oğlumdan dolayı o da anlamazdı halbuki odaya tek tek çağırıp eşleri de içeri alsalar olmuyor sanki ya sanki içerde ayıp bişey yapıyorlarTek mi gitmiştin canım benzer durumları düşük sürecimde ben de yaşadım gerçekten hastane ortamı insanı salak ediyor afedersin o yüzden mümkün olduğunca eşimle gidiyorum onu da tembihliyorum güzel dinle sen de diye o şekilde çözmüştük
Ben tıp fakültesine gidiyordum orada alıyorlardı çok saçma almamaları ya covidden sonra kaldı herhalde bu uygulamaEşimle gittim de devlette eşleri içeriye almıyorlar alsalarda oğlumdan dolayı o da anlamazdı halbuki odaya tek tek çağırıp eşleri de içeri alsalar olmuyor sanki ya sanki içerde ayıp bişey yapıyorlar
Hayir ben sadece yemek yemeyi sevmiyorum hayatim boyunca hic cok yemedim ve su anda da mesela sagliksiz seyler yemiyorum hamur isi falan canim cekmiyo yani porsiyonlarim da kucuk ne zaman internete hamilelikte kilo alamama yazsam hicbir sey cikmiyor artik bugun cevremdekiler cok baski yapinca agladim sonunda biraz doldum hic cevremde zayif hamile kalan biri de yok ki sorayimBulantınız var mı?
Önce de almıyorlardı buralarda canım ya 4-5 tane kadını içeri biriktiriyorlar ama eşleri almıyorlar inan geçen haftaki testlerde Bi kaç sıkıntı çıkmış onlara bile yorum yapmadı bişey sormama izin vermedi sadece folik asiti bırakayım mı diye sorabildim o da zorla sordumBen tıp fakültesine gidiyordum orada alıyorlardı çok saçma almamaları ya covidden sonra kaldı herhalde bu uygulama
Her hamilelik kişiye özeldir kimisinin iştahı açılır bulantısı olmaz kimisinin bulantısı olur kilo verir. Bu bebeğin sağlıklı olup olmadığını göstermez canım. O nedenle internete bakma. Çevrene de kulak asma onlar her zaman bir şey der yaranamazsın sen hamileliğinin tadını çıkar, bebeğine odaklanHayir ben sadece yemek yemeyi sevmiyorum hayatim boyunca hic cok yemedim ve su anda da mesela sagliksiz seyler yemiyorum hamur isi falan canim cekmiyo yani porsiyonlarim da kucuk ne zaman internete hamilelikte kilo alamama yazsam hicbir sey cikmiyor artik bugun cevremdekiler cok baski yapinca agladim sonunda biraz doldum hic cevremde zayif hamile kalan biri de yok ki sorayim
Moral icin cok tesekkur ederim insallah sorunsuz gecer her sey hepimiz icinHer hamilelik kişiye özeldir kimisinin iştahı açılır bulantısı olmaz kimisinin bulantısı olur kilo verir. Bu bebeğin sağlıklı olup olmadığını göstermez canım. O nedenle internete bakma. Çevrene de kulak asma onlar her zaman bir şey der yaranamazsın sen hamileliğinin tadını çıkar, bebeğine odaklan
62 kiloydum sabah tartıldım 50 olmuş üzülüyorum bulantı olsa razıyım sabahlara kadar kusayim kabızlık var kronik derecede 3 litre su içen ben kabız oluyorum ıspanak yiyorum sadece o bile afedersiniz taş gibi oluyor bahirsagimda lavman olmadan çıkamıyorumKaç kiloydunuz nasıl oldu ki öyle? Şimdiden sonrası önemli diye biliyorum ama üzülmeyin de çok zayıf olanlar kocaman Tontis doğruyorlar
Benimde öyle baya belirgin ,gören hamile der yani yiyorumda tabi bebeği öğrendiğimden beri kahvaltı yapmazdım yapıyorum şimdi yemezsem bayılacak gibi oluyorum. Sabahları bulantım var bazı şeylerin kokularına dayanamıyorumKızlar karnı şişen var mı ? Benim karnım aşırı şişti göğsümün aşağısından başlayarak.. Daha 11+5 haftalık şimdiden böyle olan var mı ve aşırı mide bulantım ve kusmam var
Canım gün kurusu kayısıdan hoşaf yap çok iyi geliyor. Wc çıkıyorsun denendi onaylandıDurumum okadar vahimki bulantı bile bı vakit sonra gecicek ama bu kabızlık 9 ay gecicek gibi değil. Çok açım anlatamam ama yemeye korkuyorum sırf lavman kullanmayim diye
Canım lavmana kadar gelmiş biri bunları denememis olabilir mi kayısı incir hak getire 3 litre su içiyorum ona rağmen kabız oluyor Allah yardımcim olsun . doktorumdan bu kontrolümde magnezyum istiycem kabızlığa iyi geliyormuş inşallah banada iyi gelirCanım gün kurusu kayısıdan hoşaf yap çok iyi geliyor. Wc çıkıyorsun denendi onaylandı
Oyyyy oyyyyyyyy dr falan ne diyor bu duruma yok mu düzgün bi ilacı falan bu kadar kilo vermişsiniz.. nazara mı geldiniz ne oldu çok üzüldüm valla Allah en kısa zamanda şifa ve iştah versin..62 kiloydum sabah tartıldım 50 olmuş üzülüyorum bulantı olsa razıyım sabahlara kadar kusayim kabızlık var kronik derecede 3 litre su içen ben kabız oluyorum ıspanak yiyorum sadece o bile afedersiniz taş gibi oluyor bahirsagimda lavman olmadan çıkamıyorum
Yok canım benim ilk hamileligim daha önce rahim perdesi ameliyatı oldum rahim ağzınıda kestigi icin doktor onlem amaçlı olcagım. İstersen bi doktora daha danış önlem amaçlı 12-13 te atılıyor dedi doktor banaSenin önce serklajın ya da erken doğum falan mı var canım ne bileyim oğlumda zorla ikna etmiştim doktoru kaç doktor gezmiştim 18+6 ikna edebildim ancak
O da doğru canım ya haklısın dr ne dicek bakalım inşallah çözüm olur.Canım lavmana kadar gelmiş biri bunları denememis olabilir mi kayısı incir hak getire 3 litre su içiyorum ona rağmen kabız oluyor Allah yardımcim olsun . doktorumdan bu kontrolümde magnezyum istiycem kabızlığa iyi geliyormuş inşallah banada iyi gelir
Ben zaten kilolu hamile kaldım ama en başından beri 5 aylık hamile gibiydim.. bulantı kusmada olmadı sağlıklı da yesem 3 kilo da aldım… ama şimdide karnim sertleşmeye başladı.. göğüslerim çok büyüdü.. 9 aylık halimi aşırı merak ediyorumKızlar karnı şişen var mı ? Benim karnım aşırı şişti göğsümün aşağısından başlayarak.. Daha 11+5 haftalık şimdiden böyle olan var mı ve aşırı mide bulantım ve kusmam var
Merhaba beni de listeye ekler misiniz 13+6 günlüğüz ve cinsiyet erkekVE TABLODA İSMİ OLMAYIP CÜNSİYET ÖĞRENİP EKLENMEK İSTEYENLER DE YAZIN LÜTFEENNN!!!!