Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebis günü gününe gidiyor bu aralar ne ilerde ne geride bir ara bir hafta önden gidiyordu sekerlerin çok iyi çıkmış ben 28. haftadayim 1050 gram senin tosun maşallah 4 kiloyu geçer 🤣🤣
Ben bugün kontrole gittim 29um 1401 dedi ama iri büyük kilo fazla demedi ama şimdi kafama takıldı çok mu kilolu acaba şekerim düşük çıktı

Kizlar bugün ilk defa gittiğim bir hastanedeki doktorla görüştüm belki dogum o hastanede olur diye ama o kadar ilgisizdi ki aklımda bir sürü soru vardı her şeye normal dedi gecistirdi sanki moralim bozuldu çok uzun da yol gidip geldik

benim bebis günü gününe gidiyor bu aralar ne ilerde ne geride bir ara bir hafta önden gidiyordu sekerlerin çok iyi çıkmış ben 28. haftadayim 1050 gram senin tosun maşallah 4 kiloyu geçer 🤣🤣
Benim herife iri bebek olacakmış dedi doktor diyorum. Obezite falan mi olup doğacak diyor allah korusun. Çok kilolu da ne biliyim korkutuyo insanı acaba bi sorun çıkar mı diye 🥴

Benim herife iri bebek olacakmış dedi doktor diyorum. Obezite falan mi olup doğacak diyor allah korusun. Çok kilolu da ne biliyim korkutuyo insanı acaba bi sorun çıkar mı diye 🥴
Benım oğlum 4550 gram doğdu şimdi gören bu nasıl iri bebek doğdu diyor hiç kilolu değil boyu yaşıtlarına göre önde ama zayıf, iri bebek olmasını hiç bir zararını görmedik çok şükür öyle sarılık şeker gibi bir şey de çıkmadı her yıl detaylı tahlilde yaptırırız eşim uzun ve iri biraz ondan dolayı genetik dedi hep doktorlar, iri olması belki normal doğuma engel oluyor yani benim için öyleydi omuz takılır dediler korktum sezeryan oldum onun dışında çokta tontiş oluyor sevmesi çok güzel 🙂

Kizlar bugün ilk defa gittiğim bir hastanedeki doktorla görüştüm belki dogum o hastanede olur diye ama o kadar ilgisizdi ki aklımda bir sürü soru vardı her şeye normal dedi gecistirdi sanki moralim bozuldu çok uzun da yol gidip geldik
Ben 5 doktor değiştirdim en sonunda eşim karar verdi çünkü biz çok detaycız eşim şimdiki doktorumu seçti bu iyi buna gel boşver dedi sonra doğum katına gittik hemşirelerle konuştum sıra beklerken önceki doğum yapanlar ile konuştum sabit kaldı çok şükür karar verdim şimdilik memnunum bence sende öyle yap daha önceki doğum yapanlara denk gelırsen sorarsan fikrin olacaktır için ancak öyle rahat edebilir

Ben 5 doktor değiştirdim en sonunda eşim karar verdi çünkü biz çok detaycız eşim şimdiki doktorumu seçti bu iyi buna gel boşver dedi sonra doğum katına gittik hemşirelerle konuştum sıra beklerken önceki doğum yapanlar ile konuştum sabit kaldı çok şükür karar verdim şimdilik memnunum bence sende öyle yap daha önceki doğum yapanlara denk gelırsen sorarsan fikrin olacaktır için ancak öyle rahat edebilir
Evet en iyisi o sanırım bir sürü şey vardı aklıma takılan tam soruyorum baktım telefona bakmaya başladı biz de kalktık gittik çok garipti yani ilk defa başıma geldi özel hastane bir de kimse yoktu benden başka öyle yoğun da değildi

Bir şey diyim mi aslında o çantalar da bir süre sonra işlevini kaybedecek. çok para vermeyin. 🥰😇
Bende öyle düşünüyorum benim spor çantam yeter gibi geldi. Bir de Kocaeli'de belediye veriyormuş. Annem torun baktı ona bakarken benim sırt çantamı kullanırdı. Gayet kullanışlıydi 😬

Ben öylesine gittim öneri ile gitmek istemiyordum. Sıra beklerken hep kadınlar ikinci doğuma da aynı doktora gelmişler. Aslında istediğim doktor Eray çalışkan ama onda özel sağlık sigortam işlemiyor ama bu doktoru da sevdim.

Ben 29um 55ile başladım 66ym şu an zaten ama 18.haftadan itibaren kilo alimim çok yavaşladı kilo biraz vücut ,hareket, yasa da bağlı bir durum kaç kilo ile hamile kaldınız yağ oranınız belki çok düşüktü vücut yağ kazanmak istemiş olabilir doğum için. Mide bulantısı yaşayıp yasamamak bile çok etkiliyor
İlk 3 ay hıc almadın bulantı dan boyum 171 kılom 69 70 dı yag oranım dusuktu yanı sporda hocam koru sadece iyisin diyordu ama bu aylar artık mide yanmam ve tekrar gelen bulantım var bakalım belki durur kılo almam

Sevgili anneler çıtçıtlı zıbın alırken kısa kol mu uzun kollu mu almalıyız. Evin içinde patikli tulum giyecek onun altına uzun kol çıtçıtlı giyerse çok mu sıcak olur ki

Bende öyle düşünüyorum benim spor çantam yeter gibi geldi. Bir de Kocaeli'de belediye veriyormuş. Annem torun baktı ona bakarken benim sırt çantamı kullanırdı. Gayet kullanışlıydi 😬
o biberon bölümü için minik biberonluklar var. kızımda almıştım bir süre sonra alacağın kıyafet yemek biberon miktarı azalıyor. normal çantam da yetmeye başlamıştı

Sevgili anneler çıtçıtlı zıbın alırken kısa kol mu uzun kollu mu almalıyız. Evin içinde patikli tulum giyecek onun altına uzun kol çıtçıtlı giyerse çok mu sıcak olur ki
Ben kısa kollu aldım, evin içinde tulum içine giyecek bir de karakışta olmuyor istanbulda eskisi gibi, evlerimiz kaloriferli o sebeple kısa kollu aldım belki gerekirse 1-2 tane uzun alırım ama sanmam

Ben bugün kontrole gittim 29um 1401 dedi ama iri büyük kilo fazla demedi ama şimdi kafama takıldı çok mu kilolu acaba şekerim düşük çıktı
Ben belki normal yiyebilsem daha ilerde olurdu kilosu ama bana da zayıf veya geride demedi doktor haftasına uyumlu hep. haftaya Zeynep kamile gideceğim. bakalım orada daha bir qz olcuyorlar. Bu ay 3 doktora gittim 3u de farklı söyledi 🤣🤣

Ben kısa kollu aldım, evin içinde tulum içine giyecek bir de karakışta olmuyor istanbulda eskisi gibi, evlerimiz kaloriferli o sebeple kısa kollu aldım belki gerekirse 1-2 tane uzun alırım ama sanmam
Teşekkürler ben de istanbuldayım dediğiniz gibi evler de sıcak kısa mantıklı :)

Anne bebek çantası

Ben çanta olarak bunu beğendim, hem skip hop benziyor hem de daha ucuz ama bir yorum yok ondan tereddütteyim.
Çanta alırken fermuar kısmının aşağı kadar açılana daha kullanışlı oluyormuş arkadaşlarım öyle söyledi ama henüz ben de istediğim gibi bulamadım, Lucina marka almıştım ama kalitesini pek beğenmedim iade ettim :)

X