Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyy oyyyyyyyy dr falan ne diyor bu duruma yok mu düzgün bi ilacı falan bu kadar kilo vermişsiniz.. nazara mı geldiniz ne oldu çok üzüldüm valla Allah en kısa zamanda şifa ve iştah versin..
Okadar psikolojim bozukki anlatamam 9 ayim nasıl gecicek bilmiyorum hoşaf incir ılık su zeytinyağı falan hiç bir işe yaramıyor neden böyle olduğumu bilmiyorum sanki taş yiyormuş gibi bağırsaklarım tıkanıyor ama doktorlar hiç bişey vermiyor bu konuda. ben kendim üç sefer lavman yaptım çünkü uzun süreler çıkamadım tuvalate sancidan ağladım evde. eşim bebek lavmani getirdi öyle rahatladım işte şuan tek umudum magnezyum kabızlık için iyi geliyormuş inşallah iyi gelirde bana aserdim şeyleri yiyebilrim iki aydır ispanak yemekten yeşile döndüm🥲 bu arada canım haftalardir lahmacun istiyor bol limonlu 🤭

Okadar psikolojim bozukki anlatamam 9 ayim nasıl gecicek bilmiyorum hoşaf incir ılık su zeytinyağı falan hiç bir işe yaramıyor neden böyle olduğumu bilmiyorum sanki taş yiyormuş gibi bağırsaklarım tıkanıyor ama doktorlar hiç bişey vermiyor bu konuda. ben kendim üç sefer lavman yaptım çünkü uzun süreler çıkamadım tuvalate sancidan ağladım evde. eşim bebek lavmani getirdi öyle rahatladım işte şuan tek umudum magnezyum kabızlık için iyi geliyormuş inşallah iyi gelirde bana aserdim şeyleri yiyebilrim iki aydır ispanak yemekten yeşile döndüm🥲 bu arada canım haftalardir lahmacun istiyor bol limonlu 🤭
Ben kabizim dediğimde dr bana bi ilaç vermişti, reçetesi duruyor bu içince iki gün sonra tuvalete çıkarsın demişti ama bana çok şükür kefir zeytinyağı iyi geldi almadım bende.. dr um gerçekten ilac konusunda falan çok iyiydi zaten kadin doğum konusunda Türkiye’nin sayılı hastanelerinden birinde 20 küsür yıldır çalışıyor.. size yarın o ilacın adını tam öğrenip yazayım mı? Dr unuza sorun isterseniz ya da eczacınıza.. yarın ben sabah eczaneye uğrayacak reçeteyi gösterir adını öğrenirim ilacın..

Ben kabizim dediğimde dr bana bi ilaç vermişti, reçetesi duruyor bu içince iki gün sonra tuvalete çıkarsın demişti ama bana çok şükür kefir zeytinyağı iyi geldi almadım bende.. dr um gerçekten ilac konusunda falan çok iyiydi zaten kadin doğum konusunda Türkiye’nin sayılı hastanelerinden birinde 20 küsür yıldır çalışıyor.. size yarın o ilacın adını tam öğrenip yazayım mı? Dr unuza sorun isterseniz ya da eczacınıza.. yarın ben sabah eczaneye uğrayacak reçeteyi gösterir adını öğrenirim ilacın..
Canım lütfen unutma yaz mutlaka Perşembe günü gideceğim hastaneye bişey istiycem artık aç geziyorum evde ilaç alırsam yemek yiyebilrim rahatça

hanımlar iyi gecelerrr bu gün ara ara kasıklarımda kasılma adet sanıcısı gibi kısa süreli ağrı olup geçiyor kanama lekelenme çok şükür yok normal mi acaba 14 +1 deyim

hanımlar iyi gecelerrr bu gün ara ara kasıklarımda kasılma adet sanıcısı gibi kısa süreli ağrı olup geçiyor kanama lekelenme çok şükür yok normal mi acaba 14 +1 deyim
Benimde bir kaç kez oldu doktoruma sordum rahmin büyüdükçe regl sancısına benzer ağrı yaşayabilirsin gayet normal dedi.Şiddetli ve uzun süre devam ederse doktoruna danış yinede.

Herkese merhaba 13+5deyim kasık ağrım oluyo ara ara. Herşeye panik olmak istemiyorum normal diye düşünüyorum sizde de var mı böyle bi ağrı 🥲
Bendede oldu bugün kasiklarima giriyor aniden ve belim kasiliyordu
Tahlil yapildi,Enfeksiyon çıktı
Gaziantep deyim canım önceki hamileliğimde de devlette yaptırdım o doktorum çok iyiydi ama Ankara ya gitmiş şimdi sadece şehir hastanesinde var peritonolog ne bilim ilk muayene yapılır hasta dinlenir öyle karar verilir bunlar hiç birşey yapmadan kan ver anesteziye git gel yaptırdılar en son ultrasona girdim bir zahmet edip cinsiyeti bile söylemediler 2 tane doktora girdiğim halde
Peritonolog doktorları kim
Şehir hastanesinde normal kadın doğum doktoru var bildigim tavsiye edebilirim, ben çok memnun kaldim

Ya kizlar benim gibi zayif hamile kalan var mi? 14+3 bugun 44 le hamile kaldim su an 45 im ve herkesin ye baskisindan agliyorum hic modum kalmadi doktor haftada iki kirmizi et iki beyaz iki balik dedi ama yok yiyemiyorum o kadar
Canım bu duruma hiç üzülme sağlıkla ilgili bir problem yoksa sıkıntı değil. Ben eksiyle doğuma giden çok biliyorum çok da özenmişimdir ama şimdiden 2 kilo aldım. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız diyetisyene gidin arkadaşım diyetisyen eşliğinde sürdürdü süreci çok az kilo aldı. Önemli olan bizim değil bebeğin kilo alması o yüzden protein ağırlıklı beslenmek en iyisi
Kızlar karnı şişen var mı ? Benim karnım aşırı şişti göğsümün aşağısından başlayarak.. Daha 11+5 haftalık şimdiden böyle olan var mı ve aşırı mide bulantım ve kusmam var
Valla 13+1 I'm artık belli oluyor hem göbeğim biraz büyüdü hem de şişkinliğim var hala.
Canım lütfen unutma yaz mutlaka Perşembe günü gideceğim hastaneye bişey istiycem artık aç geziyorum evde ilaç alırsam yemek yiyebilrim rahatça
Canım geçmiş olsun duphalac var çocuklara falan da veriliyo. Bana drum doğum sonrası vermişti dikişler zorlanmasın diye onu bi sor drna kullanabilir miyim diye. Hamilelere de veriliyor diye biliyorum

Yok canım benim ilk hamileligim daha önce rahim perdesi ameliyatı oldum rahim ağzınıda kestigi icin doktor onlem amaçlı olcagım. İstersen bi doktora daha danış önlem amaçlı 12-13 te atılıyor dedi doktor bana
Evet 2 li testten sonra karar veriyorlar canım benim aslında rahim boyunda kısalma olmuyor ama oğlumdayken hunileşme olmuştu yine olabilir ihtimaliyle yapacaklar

Bendede oldu bugün kasiklarima giriyor aniden ve belim kasiliyordu
Tahlil yapildi,Enfeksiyon çıktı

Peritonolog doktorları kim
Şehir hastanesinde normal kadın doğum doktoru var bildigim tavsiye edebilirim, ben çok memnun kaldim
Hangi doktor canım şehir hastanesinin sistemi de çok değişik bir gün gebeye bakıyorsa başka bir gün gebeye bakmıyor yazıyor zaten dikişi peritonolog atacak sonrasında takipi kadın doğum yapacak

Gluten hassasiyetin var mı? Gebelikten önce de böyle miydi kabızlık durumun

Önce de almıyorlardı buralarda canım ya 4-5 tane kadını içeri biriktiriyorlar ama eşleri almıyorlar inan geçen haftaki testlerde Bi kaç sıkıntı çıkmış onlara bile yorum yapmadı bişey sormama izin vermedi sadece folik asiti bırakayım mı diye sorabildim o da zorla sordum
Valla hiç denk gelmedim böyle değişik bir Uygulamaymış ne kadar bekliyoruz oysa ki randevuları keşke daha anlayışlı yaklaşsalar. Sen yine de takılma çok stres yapma canım 🫶🏻 bir dahakine aklındakileri not al tek tek sor kafana takılmamış olur hem

Valla hiç denk gelmedim böyle değişik bir Uygulamaymış ne kadar bekliyoruz oysa ki randevuları keşke daha anlayışlı yaklaşsalar. Sen yine de takılma çok stres yapma canım 🫶🏻 bir dahakine aklındakileri not al tek tek sor kafana takılmamış olur hem
Musaaede eden doktor bulursak İnş canım sorarız gerçekten erkek doktorlar daha anlayışlı insanı dinliyorlar yine hastanedeyim ameliyat günü almaya geldim çok uzak çok yorucu dünden beri yorgunluktan öldük zaten enfeksiyon olduğunu düşünüyorum bakalım ne diyecekler

Gluten hassasiyetin var mı? Gebelikten önce de böyle miydi kabızlık durumun
Gebelikten öncede vardı daha doğrusu çocukluktan beridir kronik kabızlık var ama gebelik öncesi su içmek meyve yemek kayısı incir yemek işe yarıyordu suan banamisin demiyor beni çileden çıkaran bu hadi bir süre kullandım ilaç e sonra devam edecek ne olacak halim bilmiyorum ya Allah yardımcim olsun

Canım bu duruma hiç üzülme sağlıkla ilgili bir problem yoksa sıkıntı değil. Ben eksiyle doğuma giden çok biliyorum çok da özenmişimdir ama şimdiden 2 kilo aldım. Ama içiniz rahat etsin istiyorsanız diyetisyene gidin arkadaşım diyetisyen eşliğinde sürdürdü süreci çok az kilo aldı. Önemli olan bizim değil bebeğin kilo alması o yüzden protein ağırlıklı beslenmek en iyisi

Valla 13+1 I'm artık belli oluyor hem göbeğim biraz büyüdü hem de şişkinliğim var hala.

Canım geçmiş olsun duphalac var çocuklara falan da veriliyo. Bana drum doğum sonrası vermişti dikişler zorlanmasın diye onu bi sor drna kullanabilir miyim diye. Hamilelere de veriliyor diye biliyorum
İlk zamanlar düşük tehlikesi olduğu için kullanmıştım bir şişe ama bırakınca daha beter devam etti :KK43:

Gebelikten öncede vardı daha doğrusu çocukluktan beridir kronik kabızlık var ama gebelik öncesi su içmek meyve yemek kayısı incir yemek işe yarıyordu suan banamisin demiyor beni çileden çıkaran bu hadi bir süre kullandım ilaç e sonra devam edecek ne olacak halim bilmiyorum ya Allah yardımcim olsun
Az yemek yediğiniz için de olabilir mi acaba yani buna acil çözüm bulmanız lazım

Bende her aksam icmiyim ya aksamdan beri kafama takildi fazlası da iyi değildir diye düşünüyorum
Zararlı olduğunu söylemedi ama sadece öyle kullan dedi ben de sormadım aklima kotu bir sey gelmediginden. Doktoruna sorup öyle karar ver onlar daha iyi bilir muhtemelen.

X