Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bugün 14+1 ölçtü normal haftasından bile büyük ölçmesine rağmen çok erken dedi illa pipi görecekler görmezlerse kız diyecekler herhalde kemik yapısına göre tahmin yapabiliyorlarmış ama yanılma çok oluyormuş açıklama bu şekildeydi pipi gibi dik duran bişey dikkatimi çekti ama kordon da olabilir ultrason kağıdı bile vermedi bugün doktorun ikisine de gıcık oldum başım çatladı 6 saat hastanenin Bi o tarafına Bi bu tarafına gidip durduk
Hmm evet arada kordon varsa yanıltıcı olabiliyor sanırım ablamın da öyle olmuştu kız demişlerdi aradaki kordon demişlerdi erkek çıktı sonradan. Oo çok uzun süre kalmışsınız bu doktor işi gerçekten şans ya bundan sonra iyileri denk gelsin inşallah hep 🙏🏻sizin cinsiyet bir sonraki randevuya mı kaldı artık

Hmm evet arada kordon varsa yanıltıcı olabiliyor sanırım ablamın da öyle olmuştu kız demişlerdi aradaki kordon demişlerdi erkek çıktı sonradan. Oo çok uzun süre kalmışsınız bu doktor işi gerçekten şans ya bundan sonra iyileri denk gelsin inşallah hep 🙏🏻sizin cinsiyet bir sonraki randevuya mı kaldı artık
Bilmiyorum ki canları ne zaman isterse o zaman söyleyecekler sanırım ya peritonolog sıra al öğlenden sonra muayene edeceğim dedi ben yanlış anlamadığıma eminim kendisi de sıra al gel dedim sen birden dondun anlamadın diyor anlatımları çok karışıktı ya da çünkü gerçekten yaptıkları muameleyle şoka girip algım kapandı her yönlendirdiği yerde sıraya girdik anestezi de daha yarına kaldı Allah bilir yarın kaç saat uğraşırım

Ya kizlar benim gibi zayif hamile kalan var mi? 14+3 bugun 44 le hamile kaldim su an 45 im ve herkesin ye baskisindan agliyorum hic modum kalmadi doktor haftada iki kirmizi et iki beyaz iki balik dedi ama yok yiyemiyorum o kadar

Kullanımınız nasıldı? Her aksam mi iciyordunuz? Benimki 2000 ıu olan
2000 mı değil mi hatırlamıyorum ama ameliyatım sonrası dr vermişti bana.. gebelikte kullanılıyor mi bilmiyorum yine de sorun dra eczacı vermek istemedi ama aldım hocam vs diye ağız arayın olmadı

X