- 3 Eylül 2015
- 453
- 559
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.701
Devit kullanıyorum 8 damla.Kızlar d vitamini kullanan var mi ? Hangi ilaci aliyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devit kullanıyorum 8 damla.Kızlar d vitamini kullanan var mi ? Hangi ilaci aliyorsunuz ?
Bana bugun d-colefor verdi doktorum 2000 ıu icinde hamileler kullanmasi uygun degildir gibi birsey yaziyorda ondan sordum acaba kullanan varmi aramizdaDevit kullanıyorum 8 damla.
Onu bilmiyorum canım ama kullanan vardır muhakkak.Bana bugun d-colefor verdi doktorum 2000 ıu icinde hamileler kullanmasi uygun degildir gibi birsey yaziyorda ondan sordum acaba kullanan varmi aramizda
Benim kullandığım takviyenin içinde var haricen almıyorum canımBana bugun d-colefor verdi doktorum 2000 ıu icinde hamileler kullanmasi uygun degildir gibi birsey yaziyorda ondan sordum acaba kullanan varmi aramizda
Elenatal 2 ye gectim bende bugun onun icinde var ama cok az değeri ilave verdi sanirimBenim kullandığım takviyenin içinde var haricen almıyorum canım
Bende elenatal 2 kullanıyorum ekstra bir de devit vermişti.Elenatal 2 ye gectim bende bugun onun icinde var ama cok az değeri ilave verdi sanirim
Doktorun yazdıysa bildiği vardır canım tedirgin olma kullan benceElenatal 2 ye gectim bende bugun onun icinde var ama cok az değeri ilave verdi sanirim
İçtim bu aksam ama oyle okuyunca bir acaba oldum sormak istedim.Doktorun yazdıysa bildiği vardır canım tedirgin olma kullan bence
Hmm evet arada kordon varsa yanıltıcı olabiliyor sanırım ablamın da öyle olmuştu kız demişlerdi aradaki kordon demişlerdi erkek çıktı sonradan. Oo çok uzun süre kalmışsınız bu doktor işi gerçekten şans ya bundan sonra iyileri denk gelsin inşallah hep sizin cinsiyet bir sonraki randevuya mı kaldı artıkBenim bugün 14+1 ölçtü normal haftasından bile büyük ölçmesine rağmen çok erken dedi illa pipi görecekler görmezlerse kız diyecekler herhalde kemik yapısına göre tahmin yapabiliyorlarmış ama yanılma çok oluyormuş açıklama bu şekildeydi pipi gibi dik duran bişey dikkatimi çekti ama kordon da olabilir ultrason kağıdı bile vermedi bugün doktorun ikisine de gıcık oldum başım çatladı 6 saat hastanenin Bi o tarafına Bi bu tarafına gidip durduk
Sorun bence yine dr a ya.. ne olur olmaz okuduysanız öyle bisey sorun.. o çok güzel bi ilaç ben hamile değilken çok kullandımİçtim bu aksam ama oyle okuyunca bir acaba oldum sormak istedim.
Kullanımınız nasıldı? Her aksam mi iciyordunuz? Benimki 2000 ıu olanSorun bence yine dr a ya.. ne olur olmaz okuduysanız öyle bisey sorun.. o çok güzel bi ilaç ben hamile değilken çok kullandım
Bilmiyorum ki canları ne zaman isterse o zaman söyleyecekler sanırım ya peritonolog sıra al öğlenden sonra muayene edeceğim dedi ben yanlış anlamadığıma eminim kendisi de sıra al gel dedim sen birden dondun anlamadın diyor anlatımları çok karışıktı ya da çünkü gerçekten yaptıkları muameleyle şoka girip algım kapandı her yönlendirdiği yerde sıraya girdik anestezi de daha yarına kaldı Allah bilir yarın kaç saat uğraşırımHmm evet arada kordon varsa yanıltıcı olabiliyor sanırım ablamın da öyle olmuştu kız demişlerdi aradaki kordon demişlerdi erkek çıktı sonradan. Oo çok uzun süre kalmışsınız bu doktor işi gerçekten şans ya bundan sonra iyileri denk gelsin inşallah hep sizin cinsiyet bir sonraki randevuya mı kaldı artık
Çok iyimiş fiyatı.. bana arkadaşım verecek yoksa alirdimKızlar herkes çok tavsiye etti 200 tl çeki var 1453tl ye geliyor. Yataş juno almak isteyenler baksın trendylda var
Canım hiç stres yapma bebeğin senin depolarından gayet güzel besleniyor. İlla ki bulantılar bitecek o zaman bu günlerin acısını çıkarırsın.Bende 12 kilo verdim 13 haftalıgim hala gidiyor kilo bebeğim nasıl beslenecek benden bilmiyorum
Bulantınız var mı?Ya kizlar benim gibi zayif hamile kalan var mi? 14+3 bugun 44 le hamile kaldim su an 45 im ve herkesin ye baskisindan agliyorum hic modum kalmadi doktor haftada iki kirmizi et iki beyaz iki balik dedi ama yok yiyemiyorum o kadar
2000 mı değil mi hatırlamıyorum ama ameliyatım sonrası dr vermişti bana.. gebelikte kullanılıyor mi bilmiyorum yine de sorun dra eczacı vermek istemedi ama aldım hocam vs diye ağız arayın olmadıKullanımınız nasıldı? Her aksam mi iciyordunuz? Benimki 2000 ıu olan
Kaç kiloydunuz nasıl oldu ki öyle? Şimdiden sonrası önemli diye biliyorum ama üzülmeyin de çok zayıf olanlar kocaman Tontis doğruyorlarBende 12 kilo verdim 13 haftalıgim hala gidiyor kilo bebeğim nasıl beslenecek benden bilmiyorum