Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet bazı doktorlar vajinal bakmak istemiyor pek bir önceki gebeliğimde yaşadım bende garip gelmişti ama vajinal usg nin bebeğe zarar verdiğini savunanlarda olduğu için belki o yüzden bakmıyorlardır. Ayyy evet gerçekten çok büyük bir stres var mı yok mu büyüdü mü orada mı ayy kanamam mı var ne oldu iyi miyim belirtiler devam ediyor mu diye sürekli insan kontrol etmek istiyor 🙈🙈 Aynen öyle güzel düşün pozitif ol kendine dikkat et ve mutlu ol inşallah her şey olacağına varır çok özel zamanlardan geçiyoruz ❤️
Sonucum çıkmış 2150 tam iki katı artmış çok sevindim bide görebilsek

Maşallah çok sevindim harika haftaya mı gideceksiniz kese için doktor ne zaman çağırdı tekrar?

Arkadaşlar benim lekelenmem böyle somon rengi gibi devam ediyor Dr a gittim şimdi kan verip geldim ultrasonla baktı şu an zaten kese gözükmezmiş daha ama rahim duvarın kalınlaşmış kesenin yerleşeceği alan temiz kist vs bişey yok dedi beta yükseldiyse Protestan başlatacak ama ilk başlarda böyle lekelenme beklemeyiz herşey olabilir dedi
Suan benimde leke seklinde akintim oldu doktora gidiyorum suan dua edin lutfen

ayyy maşallah inşallah ikiside tutunur annelerine sağlıkla büyüsünler 🙏🏻
İnşallah bakalım hayırlı sağlıkla olsun korkuyorum geçen sene yine bir transferim oldu değer yükselir gibi oldu yükselmedi düştü geri . Bir doğal yolla gebeliğim oldu ilk evlendiğim yıl 10. Haftada kalbi durdu . Çok şükür tüp bebekle 1 evladım var . İnşallah ona kardeş olur. Ama pozitif bakalım inşallah herşey iyi olacak

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun kardesim nerdesin ?
Durup durup sayfa güncelliyorum bi şey yazdın mı diye..
Geldim çok şükür sorun yok dedi duphaston verdi. Cuma 7mm dibkese 16 mm olmus leke cok az ama ilerlemesin diye ilacinic dedi. Iceridede bi kanama gorunmuyor dedi. Belki yerlesme kanamasi da olabilir dedi. Pazartesi tekrar gidicem 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bu arada merhaba temmuz anneleri ben de aranıza katıldım. 4+5 iz bugün. Aşılama tedavisi oldum. Çok şükür ilk aşılamamda tuttu. İnşallah hepimizin süreci sağlıkla devam eder ve bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız.
Merhaba benimde ilk asilamamdı tuttu bende bu gruptayim sanırım.ne zaman aşılama oldunuz acaba ?

Kizlar merhaba bende sanırım bu gruptayim temmuz başı ya da haziran sonu gibi olacak doğum Allah nasip ederse eğer. Ben tedavi ile gebe kaldım çok şükür keseyi gördüm 10 gün önce kalp atışı başlamış dediler ama dinletmemislerdi bu hafta kalp atışını dinlemek için gideceğim inşallah 🙏
Maşallah 🧿 ☺️
Kaç haftalıktı kalp atışı başladı dediler ?

Ben ilk gebeliğimde sata göre 7+0, ultrasona göre 6+4tü kalp atışını duydum.

Bu perşembe randevum var. 6+3 oluyorum. Az bi ihtimal ama bakalım 😌

X