- 11 Kasım 2024
- 9
- 0
- 29
Panoramayı arıcam ama bulamıyorum ne numarasını nede internet sitesini bulabiliyorum. Yardımcı olabilir misinizz?Gözün aydın canım, panorama icin herkes iyi diyor burda okdugum kadarıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Panoramayı arıcam ama bulamıyorum ne numarasını nede internet sitesini bulabiliyorum. Yardımcı olabilir misinizz?Gözün aydın canım, panorama icin herkes iyi diyor burda okdugum kadarıyla
Allah size önce sabır versin sonra hemen ardından sağlıklı bir gebelik ve kucağınıza alacağınız dünya tatlısı bir evlat… Ağlamayın, her şerde bir hayır vardır. Dualarım sizinle.Başka Bi Dr a daha gittim bebek varmış fakat nabzı çok yavaş. 100 un üstünde olması gerekirken 60 civari ve 7+3 olması gerekirken 6+1 boyutunda. Cuma günü kürtaj yapılacak çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum
Panorama firmasının internet sitesini bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Nosu varsa o da olabilirMerhaba, bende panorama firmasını düşünüyorum. Sitesinden form doldurmuştum. Siz nasıl ulaştınız acaba?
Ben panaroma firmasına internetten yazdım. Bana geri döndüler ama şu şekilde yazmışlar. Test konusunda hastalarla direk olarak iletişime geçemiyoruz lütfen doktorunuzun veya kliniğinizin iletişime geçmesini sağlayın yazıyordu. Bende şuan 11 haftalığım test tam çıksın yetersiz olmasın diye 12 haftalıkken doktor randevusu aldım. Doktorun önerisiyle test yapıcam. Siz doktorunuzla konuşmuşmuydunuz? Bende panaroma düşünüyorum yorumları çok iyiPanorama firmasının internet sitesini bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Nosu varsa o da olabilir
Çok çok üzüldüm, sürekli mesajlarınızı takip ediyordum, okuyordum, hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekten başka şey gelmiyor elden. Çok fazla aynı şeyleri yaşayan arkadaş oluyor buradan birebir görüyoruz. Gerçekten bir bebeğin oluşum ve gelişim süreci tam bir mucizevi olaylar silsilesi. Size de tekrar mucizeniz gelecek inşaallah. Mevla sabırlar versin sürecinizi kolay atlatmayı nasip etsin.Kızlar kötü haberler.. 7+3 sadece yolk sap var. Kesenin şekli de bozulmuş. Bebek yok, kenarda minik çizgi gibi birsey var o muhtemelen gelişimi gerilemiş fetus dedi. 3-4 gun daha bekleyelim ama umitli konusamayacagim sağlıksız gebelik gibi görünüyor büyük bir ihtimalle dedi aç gel dedi nolur nolmaz. Buraya kadarmış benim de. İnşallah Rabbim size sağlıkla nasip eder. Bana da dua edin lütfen
Başka Bi Dr a daha gittim bebek varmış fakat nabzı çok yavaş. 100 un üstünde olması gerekirken 60 civari ve 7+3 olması gerekirken 6+1 boyutunda. Cuma günü kürtaj yapılacak çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum
Ben bilmiyorum ben orda yaptırmıcam canımPanoramayı arıcam ama bulamıyorum ne numarasını nede internet sitesini bulabiliyorum. Yardımcı olabilir misinizz?
Amin çok teşekkür ederim. 60 larda da olsa kalp atışı varken ben aldıramam. Başka Dr mu bakayım cumayı mi bekleyeyim kafam allak bullak. Eşim de kalbi atıyorken ellemeyelim diyor. Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşallahÇok çok üzüldüm, sürekli mesajlarınızı takip ediyordum, okuyordum, hakkınızda hayırlısı böyleymiş demekten başka şey gelmiyor elden. Çok fazla aynı şeyleri yaşayan arkadaş oluyor buradan birebir görüyoruz. Gerçekten bir bebeğin oluşum ve gelişim süreci tam bir mucizevi olaylar silsilesi. Size de tekrar mucizeniz gelecek inşaallah. Mevla sabırlar versin sürecinizi kolay atlatmayı nasip etsin.
Merhaba canım bencede biraz daha bekleyebilirsiniz bir hafta sonra gelişimini takip etmeni öneririm ikinci gittiğin doktorun ultrasonu daha iyiymiş demekki doktorun boş yere umut vereceğini sanmıyorum beklemekle bir şey kaybetmezsinAmin çok teşekkür ederim. 60 larda da olsa kalp atışı varken ben aldıramam. Başka Dr mu bakayım cumayı mi bekleyeyim kafam allak bullak. Eşim de kalbi atıyorken ellemeyelim diyor. Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşallah
Umutsuz konuştu zaten sadece 4 gün daha beklemeyi istedi aklınızda soru işareti kalmasın diye dedi. Yine az da olsa kalp atışı var derse yapamam beklerim. Durmuşsa zaten yapacak birseyim yok Allah in takdiriMerhaba canım bencede biraz daha bekleyebilirsiniz bir hafta sonra gelişimini takip etmeni öneririm ikinci gittiğin doktorun ultrasonu daha iyiymiş demekki doktorun boş yere umut vereceğini sanmıyorum beklemekle bir şey kaybetmezsin
Yaa canım benim inşallah mucize olur rabbimden umut kesilmez izin al bu kaç gün dinlen sürekli yat dua edicez sana inşallah doktorun gözden kaçırdığı bişey vardır mucize olur da bebeğin sımsıkı sağlıkla tutunurKızlar kötü haberler.. 7+3 sadece yolk sap var. Kesenin şekli de bozulmuş. Bebek yok, kenarda minik çizgi gibi birsey var o muhtemelen gelişimi gerilemiş fetus dedi. 3-4 gun daha bekleyelim ama umitli konusamayacagim sağlıksız gebelik gibi görünüyor büyük bir ihtimalle dedi aç gel dedi nolur nolmaz. Buraya kadarmış benim de. İnşallah Rabbim size sağlıkla nasip eder. Bana da dua edin lütfen
Canım bikac doktor görüşü daha al istersen hemen karışma inşallah geç döllenmedir diye kalbi yeni oluşuyordur ondan az duyulmuştur inşallah rabbim onu sana bağışlar ben bu kadar kötü olmusken seni düşünemiyorum kalbimle sımsıkı sariliyorum sana dualarimdasin inşallah mucize olacak inanıyorumAmin çok teşekkür ederim. 60 larda da olsa kalp atışı varken ben aldıramam. Başka Dr mu bakayım cumayı mi bekleyeyim kafam allak bullak. Eşim de kalbi atıyorken ellemeyelim diyor. Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşallah
İnşallah ama hiç ümidim yok sadece 3 gün rapor alabildim özel olunca sıkıntı oluyor veremiyorum dediler. Bu hesapla 4. Gün nöbetçiyim ve nobet çıkışı kürtaj olacağım. Trajikomik gercektenYaa canım benim inşallah mucize olur rabbimden umut kesilmez izin al bu kaç gün dinlen sürekli yat dua edicez sana inşallah doktorun gözden kaçırdığı bişey vardır mucize olur da bebeğin sımsıkı sağlıkla tutunur
Amin Allah razı olsun canım kese de düzgün değil pek dediler o iyice ümidimi kırdı. Randevu bulmam da zor ve iyi Dr bulmak lazım bilmiyorum Dr da. Bi yandan nobetlerim var çalışacak psikolojide değilim ama rapor da verilmiyor ki Dr dr arayayım gezeyim. Bugün 2. Bi Dr a anca gidebildim. Bi aradığım cumadan önce yok. Üniversite hastanesinde normal randevu var onu alayım dedim o da en erken perşembe var o gün de nobetciyim. Ayarlayabilirsem Bi de oraya gideyim asistan sorun olunca hocaları çağırır illa diye düşünüyorumCanım bikac doktor görüşü daha al istersen hemen karışma inşallah geç döllenmedir diye kalbi yeni oluşuyordur ondan az duyulmuştur inşallah rabbim onu sana bağışlar ben bu kadar kötü olmusken seni düşünemiyorum kalbimle sımsıkı sariliyorum sana dualarimdasin inşallah mucize olacak inanıyorum
İnşallah ama hiç ümidim yok sadece 3 gün rapor alabildim özel olunca sıkıntı oluyor veremiyorum dediler. Bu hesapla 4. Gün nöbetçiyim ve nobet çıkışı kürtaj olacağım. Trajikomik gercekten
Yaa rabbimin yazdığı olur ama şu çalışma ortamlarının sıkıntıları insanı deli ediyorAmin Allah razı olsun canım kese de düzgün değil pek dediler o iyice ümidimi kırdı. Randevu bulmam da zor ve iyi Dr bulmak lazım bilmiyorum Dr da. Bi yandan nobetlerim var çalışacak psikolojide değilim ama rapor da verilmiyor ki Dr dr arayayım gezeyim. Bugün 2. Bi Dr a anca gidebildim. Bi aradığım cumadan önce yok. Üniversite hastanesinde normal randevu var onu alayım dedim o da en erken perşembe var o gün de nobetciyim. Ayarlayabilirsem Bi de oraya gideyim asistan sorun olunca hocaları çağırır illa diye düşünüyorum
Evet bence beklemekle doğru karar vermişsiniz kesinlikle. Kalp atışı düşük olup sonradan artan durumlar oluyor mu hiç bilgim yok ama belki de bu bir gelişim sürecidir, yetişirse inşaallah kalp atışı da yoluna girer belki. Tabi tahmin yürütüyorum sadece. Bence hemen başka doktora gitmekten ziyade durumun beklenmesi gereken bir süreç olduğunu düşünüyorum, bekleyerek göreceğiz. Ama isterseniz 4 günün sonunda aynı doktora değil başka doktora gidin, ultrason cihazlarından da hatalar olabilir belki. Sizin de içiniz rahat etmiş olur. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Rabbim feraha çıkarsın. Dua ediyorum.Amin çok teşekkür ederim. 60 larda da olsa kalp atışı varken ben aldıramam. Başka Dr mu bakayım cumayı mi bekleyeyim kafam allak bullak. Eşim de kalbi atıyorken ellemeyelim diyor. Rabbim hayırlı bir kapı açsın inşallah
Öncelikle çok geçmiş olsun nolur moralinizi bozmayın hamile kalmanız için hiç bir sorun yok tekrar olacaktır. Bende kalp atışı duyulmamasına rağmen doktor 10 gün bekleyelim demişti her ihtimale karşı bu sırada ben başka doktorlara da göründüm ama sonuç aynıydı maalesef. Sende en azından zayıfta olsa kalp atışı yani bi umut var. Tabi gelişim geri olduğundan doktorlar bi umut göremiyor olabilirler. Lütfen sadece kendine odaklan sevdiğin şeyleri yap ve tekrar anne olabileceğini sürekli hatırlaBaşka Bi Dr a daha gittim bebek varmış fakat nabzı çok yavaş. 100 un üstünde olması gerekirken 60 civari ve 7+3 olması gerekirken 6+1 boyutunda. Cuma günü kürtaj yapılacak çok üzgünüm saatlerdir ağlıyorum
Muhtemelen reflüden. Hamilelik sebebiyle. Ben de yemek yemezsem kötü oluyorum, öğürme hissi geliyor. Yiyince rahatsız ediyor. En az 4 hafta daha sürecek olması iseKizlar Bişi sorcacsğim ama lütfen kusura bakmayan . Şuan 8+4 haftalık hamileyim . Her gün aşiri mide bulantisi bide ara sıra hafıf kasılmalar. Deterjan kokusu çamaşir kokusu eşimin parfüm kokusu yemek felan Tm bunlar normal
Ama benim alişamadigim sürekli kekirmek( bilmem doğru anlatabildim mi . Hani öluyorya çok yemek yiyince mide ağizla ses çikariyor öyle oluyor acaba bu neden bağirsak enfeksiyonumu mide hastaliğimi acaba böyle duruma düşen varmi . Çok rahatsiz oluyorum bişiler atiştirsam geçiyor ama her 2 saati bi Bişi mi yemem Lazım
Daha 4 haftami sürecek evet yemek yedikten sonrada rahatsiz ediyor . Çok teşekkür ederim ben mide felan enfeksiyon diye korkuyordumMuhtemelen reflüden. Hamilelik sebebiyle. Ben de yemek yemezsem kötü oluyorum, öğürme hissi geliyor. Yiyince rahatsız ediyor. En az 4 hafta daha sürecek olması ise
Sanmıyorum ama başka durum varsa doktorunuza söyleyin tabi. Genelde 12-14. Haftaya kadar sürüyor. Napalım geçecek inş.Daha 4 haftami sürecek evet yemek yedikten sonrada rahatsiz ediyor . Çok teşekkür ederim ben mide felan enfeksiyon diye korkuyordum