13 Eylül son regl ama dediğim gibi tedavi gebeliği oldu çatlatma iğnesi kullandım aşılama oldumSat 20-22 Eylül gibi o zaman ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 Eylül son regl ama dediğim gibi tedavi gebeliği oldu çatlatma iğnesi kullandım aşılama oldumSat 20-22 Eylül gibi o zaman ?
Perşembe ben de gideceğim tam 6+0 oluyo sata göre erkenden gidip kendimi strese sokmak istemedim inşallah her şeyi tastamam görürüzBen ilk gebeliğimde sata göre 7+0, ultrasona göre 6+4tü kalp atışını duydum.
Bu perşembe randevum var. 6+3 oluyorum. Az bi ihtimal ama bakalım
Benim de Çarşamba 6+0 oluyor. Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum. 7+2 cuma gününe denk geliyor o gün gideyim diyorum. Daha da erken gidebilirim ama niyeyse gittiğimde rahatça kalp atışını duymak istiyorumPerşembe ben de gideceğim tam 6+0 oluyo sata göre erkenden gidip kendimi strese sokmak istemedim inşallah her şeyi tastamam görürüz
Benim de başta niyetim buydu aslında ama 1 hafta daha durabilecek miyim emin değilimBenim de Çarşamba 6+0 oluyor. Ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum. 7+2 cuma gününe denk geliyor o gün gideyim diyorum. Daha da erken gidebilirim ama niyeyse gittiğimde rahatça kalp atışını duymak istiyorum
Merhaba bende 5 haftalık gebeyim, dr progestan 200 mg verdi endişeliyim bir kere lekelenme görmüştüm ama sanki beni korkutmamak için birşey söylemedi gibi. Hostesim ben uçuşlara gitmeye devam edebilirsin dedi ama için de rahat değil. Çok endişeliyim ve moralim bozuldu başka doktora da mı gitsem kese görünümü böyle normal mi sizce 5. Hafta içinMerhaba kızlar ben de 6+2 ile aranızdayım. Dün minik bir lekelenme olduğu için doktora gittik vajinal muayenede kese 13mm ve yolk 3mm ve bebek 4.2mm olarak görüldü fakat kalp atışı göremediğim için şüphelendim normalde görülebilirdi aslında dedi ama daha erken olabilir dedi doktor, haftaya cuma günü tekrar gideceğiz. Progestan verdi lekelenme kesildi zaten çok minikti ama merak ediyorum böyle bir şey yasayan var mı?
Ben de çok zor tutuyorum kendimiBenim de başta niyetim buydu aslında ama 1 hafta daha durabilecek miyim emin değilim
Aynı vallahi ama çok düşünmemeye çalışarak geçiyor ben hatta hafif bi karnım çıkmış gibi bile hissediyorum 6+6 nolursa olsun kendimi mutlu etmeye bişeyi kafaya takmamaya akışına bırakmaya çalışıyorum mümkün olduğunca her şey çok iyi çok güzel olacakKızlar beklemek ne zor değişik bir duygu imiş keseyi görecek miyim acaba nı duyacak mıyım acaba nasıl hamilelik geçirecem sağlıklı doğacak mı? Gebeliğim devam edecek mi… Düşünce heyecan karışım duygulardan öğrendiğim günden beri kafam hiç rahat değil. Sizler ne durumdasınız iç dünyanız nasıl:))
Merhaba bende 5 haftalık gebeyim, dr progestan 200 mg verdi endişeliyim bir kere lekelenme görmüştüm ama sanki beni korkutmamak için birşey söylemedi gibi. Hostesim ben uçuşlara gitmeye devam edebilirsin dedi ama için de rahat değil. Çok endişeliyim ve moralim bozuldu başka doktora da mı gitsem kese görünümü böyle normal mi sizce 5. Hafta için
Hayırlı olsun. Sağlıkla bebeklerinize kavuşun insKızlar merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz 6 haftalık hamileyim 1 haftadir lekelenmem oluyor koyu kahverengi şekilde progestan kullanıyorum ağrım sızımda olmuyor ama çok tereddütteyim yaşayan varmı düşük değildir demi lütfen yardım edin lekelenmem asla kırmızı değil kırmızıyada dönük değil geçen hafta doktor normal dedi ama hiç geçmedi daha
Çok sağolun kafayı yiyeceğim artık o kadar çok araştırdım ama hiçbirşey bulamadım yaşayanda yok galiba stresten öleceğim artık ,düşük olabilir yazıyor inşallah değildirHayırlı olsun. Sağlıkla bebeklerinize kavuşun ins
Lekelenme konusunda bi bilgim yok. Ama benzer durum yaşayan arkadaşlar var. Onlar yazsın. İns olumsuz bi durum yoktur diye düşünüyorum.
Kuzum önce bir sakinleş bir terslik olsa doktor öyle demez zaten. Progestan 100 ml düşük önleyici zaten ama ağızdan alma fitil olarak al. Ağızdan alınca yattığın yerde kalırsın çok fena yapıyor ağızdan. Ama için rahat edecekse başka doktora gidebilirsin. Merak etme ahtapot gibi tutunur o sana içini ferah tutMerhaba bende 5 haftalık gebeyim, dr progestan 200 mg verdi endişeliyim bir kere lekelenme görmüştüm ama sanki beni korkutmamak için birşey söylemedi gibi. Hostesim ben uçuşlara gitmeye devam edebilirsin dedi ama için de rahat değil. Çok endişeliyim ve moralim bozuldu başka doktora da mı gitsem kese görünümü böyle normal mi sizce 5. Hafta için
Tekrar gidebilirsin devam etmesi şüpheli sistit olabilir idrar yolu enfeksiyonu yani. Doktor normal dediyse normaldir. Kese büyüdükce kılcal damarlara baskı yapıyor ondan oluyor bazen lekenmeKızlar merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz 6 haftalık hamileyim 1 haftadir lekelenmem oluyor koyu kahverengi şekilde progestan kullanıyorum ağrım sızımda olmuyor ama çok tereddütteyim yaşayan varmı düşük değildir demi lütfen yardım edin lekelenmem asla kırmızı değil kırmızıyada dönük değil geçen hafta doktor normal dedi ama hiç geçmedi daha
Bak işte stres yaptığın içinde olur lekenme rahatlamaya çalış öncelikle bak nasıl kesiliyorÇok sağolun kafayı yiyeceğim artık o kadar çok araştırdım ama hiçbirşey bulamadım yaşayanda yok galiba stresten öleceğim artık ,düşük olabilir yazıyor inşallah değildir
Allah razı olsun içim biraz olsun rahatladı inşallah hayırlısı ile tutunur. Rabbim şu başlık altındaki hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun.Kuzum önce bir sakinleş bir terslik olsa doktor öyle demez zaten. Progestan 100 ml düşük önleyici zaten ama ağızdan alma fitil olarak al. Ağızdan alınca yattığın yerde kalırsın çok fena yapıyor ağızdan. Ama için rahat edecekse başka doktora gidebilirsin. Merak etme ahtapot gibi tutunur o sana içini ferah tut
Çok teşekkür ederim yarın sıra aldım doktora zaten ağrım filan hiç olmuyor ve sürekli lekelenmem olmuyor sabah olduysa akşam oluyor bide iç çamaşarıma leke olmuyor bile peçeteyle silince geliyor sadece hiç böyle olan göremeyince ondan evhamlandım çok sağolun içimi rahatlattınızBak işte stres yaptığın içinde olur lekenme rahatlamaya çalış öncelikle bak nasıl kesiliyor
Yarın telefonla dr a bildiricem sonucu ona göre gün vericek ama haftaya verir diye düsünüyorumMaşallah çok sevindim harika haftaya mı gideceksiniz kese için doktor ne zaman çağırdı tekrar?
merhaba bir haftadır bende tam olarak sizin gibiyim lekelenme olunca gittik dr 'a kesede bozulma olmadığını 4 gebeden birinde 1. trimesterda kanama olduğunu söyledi, progestan 200 mg kullanmıyorum sabah akşam 6+3 deyiz bugün kalp atışları için çağırdı dr inşallah bir sorun olmaz sağ salim bizimle devam eder bebişlerimiz.Çok teşekkür ederim yarın sıra aldım doktora zaten ağrım filan hiç olmuyor ve sürekli lekelenmem olmuyor sabah olduysa akşam oluyor bide iç çamaşarıma leke olmuyor bile peçeteyle silince geliyor sadece hiç böyle olan göremeyince ondan evhamlandım çok sağolun içimi rahatlattınız
Merhaba gittim doktora sabah normal olduğunu söyledi 7+2 deyiz bizde progestan sabah akşam kullanmamı istedi lekelenmem geçesiye kadar Allah sağlıklı bir şekilde hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizimerhaba bir haftadır bende tam olarak sizin gibiyim lekelenme olunca gittik dr 'a kesede bozulma olmadığını 4 gebeden birinde 1. trimesterda kanama olduğunu söyledi, progestan 200 mg kullanmıyorum sabah akşam 6+3 deyiz bugün kalp atışları için çağırdı dr inşallah bir sorun olmaz sağ salim bizimle devam eder bebişlerimiz.
Geçmiş olsun. Önemli bir durum yokmuş çok şükürmerhaba bir haftadır bende tam olarak sizin gibiyim lekelenme olunca gittik dr 'a kesede bozulma olmadığını 4 gebeden birinde 1. trimesterda kanama olduğunu söyledi, progestan 200 mg kullanmıyorum sabah akşam 6+3 deyiz bugün kalp atışları için çağırdı dr inşallah bir sorun olmaz sağ salim bizimle devam eder bebişlerimiz.