Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Panorama iletişim bilgileri burda var arkadaşlar soranlar için 510 dolar dedi orta paket için çok fazla geldi bir de gerek var mı bilemiyorum çok kararsızım

Eklentiler

• 1000055675.jpg
    1000055675.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 29
Panorama iletişim bilgileri burda var arkadaşlar soranlar için 510 dolar dedi orta paket için çok fazla geldi bir de gerek var mı bilemiyorum çok kararsızım
Bence azıcık fazla olsun yurtdışına giden firma olsun. Ben çok önemsiyorum fetal dnayı. Allah korusun bir sorun varsa bilmek isterim.

Muhtemelen reflüden. Hamilelik sebebiyle. Ben de yemek yemezsem kötü oluyorum, öğürme hissi geliyor. Yiyince rahatsız ediyor. En az 4 hafta daha sürecek olması ise 🥹🥹🥹
Daha 4 haftami sürecek evet yemek yedikten sonrada rahatsiz ediyor . Çok teşekkür ederim ben mide felan enfeksiyon diye
Kizlar ya kabızlık var mı sizde de artık çatlayacak gibiyim midem bulanıyor acile de gitmek istemedim doktoruma sormadan ilaç kullanmamak için doktor 1 ay sonra gel dedi karnım şuan taş gibi kıvranıyorum ne yemeliyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin kuru kayısı maden suyu kahve süt yağlı baharatlı yiyecekler pulbiberli yoğurt herşeyi yedim ama yok 🤦 normalde pulbiberle yoğurdu yediğim gibi hemen düzelirdim ama şuan hiç fayda etmedi 😣😫😫
Bende de kabizlik vardi 3 gündur. Belki hareketsiz kalmişsinizdir bende öyle olmuştu . Çavdar ekmek yedim sabah yulaf ezmesi karabugday pilavi yoğurt yeşil elma lif bazi yüksek olan gidalar tüketmeye çaliştim. Duzeldi sonra . Ama hamilelikde haftada en az 3 defa büyük tuvalet yapilmasi lazimmiş kabizlik sayilmiyormuş. 1 gün gidemezsem çok korkuyorum bende . Kabizlik önleyici hap varmiş haftaya doktora gidersen danişacağim bende

Bence azıcık fazla olsun yurtdışına giden firma olsun. Ben çok önemsiyorum fetal dnayı. Allah korusun bir sorun varsa bilmek isterim.
Bilip ne olacak çözümü müdahalesi olan bir şey değil ki o yüzden kararsızım olumsuz olursa 6 ay zehir olur bilemiyorum kendi doktoruma gitmedim daha onun görüşünü de merak ediyorum ona göre son kararımı vericem

Daha 4 haftami sürecek evet yemek yedikten sonrada rahatsiz ediyor . Çok teşekkür ederim ben mide felan enfeksiyon diye

Bende de kabizlik vardi 3 gündur. Belki hareketsiz kalmişsinizdir bende öyle olmuştu . Çavdar ekmek yedim sabah yulaf ezmesi karabugday pilavi yoğurt yeşil elma lif bazi yüksek olan gidalar tüketmeye çaliştim. Duzeldi sonra . Ama hamilelikde haftada en az 3 defa büyük tuvalet yapilmasi lazimmiş kabizlik sayilmiyormuş. 1 gün gidemezsem çok korkuyorum bende . Kabizlik önleyici hap varmiş haftaya doktora gidersen danişacağim bende
Lifli gıdalar bende daha çok kabızlık yapıyor hipotroidi olduğum için 3 günden az olunca kabızlıktan bile saymıyorum ama şimdi 1 hafta olmak üzere ve karnım sertleşip sancı yapinca çok rahatsız oldum düşük riski olduğu için mecbur yatıyorum artı progestan kullanıyorum oda kabızlık yapıyor maalesef
İnşallah biran önce sağlıkla 12.haftayi görürüz yaa hormonlara bünye alisincaya kadar perişan olucaz 😣☹️

Bilip ne olacak çözümü müdahalesi olan bir şey değil ki o yüzden kararsızım olumsuz olursa 6 ay zehir olur bilemiyorum kendi doktoruma gitmedim daha onun görüşünü de merak ediyorum ona göre son kararımı vericem
Bende böyle düşünüyorum ne olursa olsun benim evladım benim kabulüm doktor önerip yapmak zorundasın diyene kadar 2li 3lü testleri bile düşünmüyorum öğrenince çözümü olmayacak biseyse doğuma kadar zehir olacak yegenimde kistikfibrozis var hepimiz çok üzülüyoruz canımızı ortaya koyarız iyi olması için ama elimizden gelen bişey olmadığı için rahat olup yaşayacağı zamanı güzel yaşasın diye elimizden geleni yapıyoruz Allah korusun evladımda bı sıkıntı olursa bile asla aldırmam rabbimin emaneti sınavıdır der şükrederim onun için hamileliği zehir etmeye gerek duymuyorum 🤗🤗 rabbim bağışlasın kucağımıza sağ salim alalım sağlıkla hayırla başka bişey istemem ❤️ 🥰

Kizlar ya kabızlık var mı sizde de artık çatlayacak gibiyim midem bulanıyor acile de gitmek istemedim doktoruma sormadan ilaç kullanmamak için doktor 1 ay sonra gel dedi karnım şuan taş gibi kıvranıyorum ne yemeliyim ne yapmalıyım lütfen yardım edin kuru kayısı maden suyu kahve süt yağlı baharatlı yiyecekler pulbiberli yoğurt herşeyi yedim ama yok 🤦 normalde pulbiberle yoğurdu yediğim gibi hemen düzelirdim ama şuan hiç fayda etmedi 😣😫😫
Herşeyi denemişsin zaten ama birde turp denemeni tavsiye ederim limonlu tuzlu 😄 o niyetle yememiştim ama baya ishale yakın geldi diyebilirim 😂 ama çok değil küçük bir tane yeterli

Herşeyi denemişsin zaten ama birde turp denemeni tavsiye ederim limonlu tuzlu 😄 o niyetle yememiştim ama baya ishale yakın geldi diyebilirim 😂 ama çok değil küçük bir tane yeterli
Yaa Allah razı olsun hemen deneyecem A Arzu1994 ün tavsiye ettiği gibi karabuğday çavdar ekmeği falan deneyecem hemde turp yeter ki geçsin karnım böyle sert olunca bebiş içinde korkuyorum acaba ona mı bişey oldu diye 😟 rabbim korusun miniklerimizi kolayca atlatalim bu gunleri 🤲🏻🤲🏻

Bende böyle düşünüyorum ne olursa olsun benim evladım benim kabulüm doktor önerip yapmak zorundasın diyene kadar 2li 3lü testleri bile düşünmüyorum öğrenince çözümü olmayacak biseyse doğuma kadar zehir olacak yegenimde kistikfibrozis var hepimiz çok üzülüyoruz canımızı ortaya koyarız iyi olması için ama elimizden gelen bişey olmadığı için rahat olup yaşayacağı zamanı güzel yaşasın diye elimizden geleni yapıyoruz Allah korusun evladımda bı sıkıntı olursa bile asla aldırmam rabbimin emaneti sınavıdır der şükrederim onun için hamileliği zehir etmeye gerek duymuyorum 🤗🤗 rabbim bağışlasın kucağımıza sağ salim alalım sağlıkla hayırla başka bişey istemem ❤️ 🥰
Allah şifalar versin yegeninize. Ben de ikilemdeyim ilk kızımda ikili üçlü test ne varsa yaptırdım o zaman fetal dna yoktu.Şimdi onlar hepten maktıksız geliyor tamamen olasılık üzerine hele bide yaş geçince o testler daha da yüksek risk gösteriyor o yüzden hiçbişey yaptırmak istemiyorum esasında ama bakalım büyük de konusmak istemiyorum Rabbim güzel kapılar açsın hepimize

Yaa Allah razı olsun hemen deneyecem A Arzu1994 ün tavsiye ettiği gibi karabuğday çavdar ekmeği falan deneyecem hemde turp yeter ki geçsin karnım böyle sert olunca bebiş içinde korkuyorum acaba ona mı bişey oldu diye 😟 rabbim korusun miniklerimizi kolayca atlatalim bu gunleri 🤲🏻🤲🏻
Bence ekmek dahada kabız yapıyor ama bilemedim çavdar iyi gelebilir beyaz un değil sonuçta
Turp yedikten abartısız yarım saat geçmedi bağırsaklarımdan ses gelmeye başladı ve tuvalete koştum 😂
Muz patates vs yememeye çalış atlatana kadar
Progestanın maalesef kabızlık yan etkisi var birde midemi ağrıtıyor doktor vajinal al yan etkisi daha az olur dedi mecbur öyle kullanıyorum artık

Yaa rabbimin yazdığı olur ama şu çalışma ortamlarının sıkıntıları insanı deli ediyor
Gerçekten çok üzgünüm keşke elimizden bişey gelse ama gönlünü ferah tut olur mu nasibi varsa alacak nefesi varsa ne olursa olsun gelecek eğer olurda doktorlarin dediği gibi kötü ihtimal olursa (inşallah olmaz ) en kısa zamanda sağlığın piskolojin toparlanır ve sağlıklı gebelikle miniğine kavuşursun inan hep dualarimda olacaksın ben iyi düşünmek istiyorum inşallah geç döllenmedir kalbi yeni oluşuyordur ondan öyle olmuştur 🤲🏻🤲🏻

Evet bence beklemekle doğru karar vermişsiniz kesinlikle. Kalp atışı düşük olup sonradan artan durumlar oluyor mu hiç bilgim yok ama belki de bu bir gelişim sürecidir, yetişirse inşaallah kalp atışı da yoluna girer belki. Tabi tahmin yürütüyorum sadece. Bence hemen başka doktora gitmekten ziyade durumun beklenmesi gereken bir süreç olduğunu düşünüyorum, bekleyerek göreceğiz. Ama isterseniz 4 günün sonunda aynı doktora değil başka doktora gidin, ultrason cihazlarından da hatalar olabilir belki. Sizin de içiniz rahat etmiş olur. Hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun. Rabbim feraha çıkarsın. Dua ediyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun nolur moralinizi bozmayın hamile kalmanız için hiç bir sorun yok tekrar olacaktır. Bende kalp atışı duyulmamasına rağmen doktor 10 gün bekleyelim demişti her ihtimale karşı bu sırada ben başka doktorlara da göründüm ama sonuç aynıydı maalesef. Sende en azından zayıfta olsa kalp atışı yani bi umut var. Tabi gelişim geri olduğundan doktorlar bi umut göremiyor olabilirler. Lütfen sadece kendine odaklan sevdiğin şeyleri yap ve tekrar anne olabileceğini sürekli hatırla ❤️‍🩹
Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Ben başka Dr da bakacağım ve kalp atışı olduğu sürece de beklemeye devam edeceğim. Sizin de aynı fikirde olmanız doğru karar dedirtti. Sonuc ne olursa Allah in takdiri elbette ama ben elimden geleni yapmış olmak istiyorum, acaba demek istemiyorum. Sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 benimle aynı durumda olanlara da sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda🤲

Bence ekmek dahada kabız yapıyor ama bilemedim çavdar iyi gelebilir beyaz un değil sonuçta
Turp yedikten abartısız yarım saat geçmedi bağırsaklarımdan ses gelmeye başladı ve tuvalete koştum 😂
Muz patates vs yememeye çalış atlatana kadar
Progestanın maalesef kabızlık yan etkisi var birde midemi ağrıtıyor doktor vajinal al yan etkisi daha az olur dedi mecbur öyle kullanıyorum artık
Bende vajinal kullanıyorum aşılamanin ilk gününden itibaren 7 haftaligiz şuan 12.haftaya kadar kullanmam gerekiyor bide kese etrafi kanama olduğu için 🤦muz ve patatese yaklaşmıyorum bile ama beyaz ekmeksiz yapamıyorum 🤷🏻‍♀️baktım evde turp yok yarın sabah alırım inşallah banada faydası olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻 🤲🏻 🌸

Desteğiniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. Ben başka Dr da bakacağım ve kalp atışı olduğu sürece de beklemeye devam edeceğim. Sizin de aynı fikirde olmanız doğru karar dedirtti. Sonuc ne olursa Allah in takdiri elbette ama ben elimden geleni yapmış olmak istiyorum, acaba demek istemiyorum. Sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲 benimle aynı durumda olanlara da sağlıklı hayırlı evlat versin en kısa zamanda🤲
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun

Kızlarrr gebelikte benim gibi baş ağrılarıyla başı dertte olanlar var mı? Migrenip var, stres tipi baş ağrım var . Yani ne ararsanız var. Hamile kalmak bu yüzden korkulu rüyamdı :KK43: şimdi dün sabah başım çok sğrıyordu parol aldım. Maalesef bugün yine ağrıyor . 9 haftalık hamileyim dün 3. Kez parol içtim. İçme diyenler olacak ama inanın çeken bilir ne uyuyarak geçiyor ne duş ile geçiyor geçmiyor yani sabah uyandığımdan beri geçmesini bekliyorum. Çok şiddetlenirse parolun da bi etkisi olmaz. Zaten parol sadece hafifletiyor sanırım o yüzden tekrarlıyor baş sğrım. Dün ağrısı parol aldım hafifletti ama sabaha yine ağrıyordu tam geçmediğinden herhalde . Siz ne kadar sıklıkla parol aldınız gebeliğinizde. Bugün alıp almamakta kararsızım artık hem korkutorum hem elimden başka bir şey gelmiyor :KK43: baş ağrısına iyi
Gelecek her şeyi denedim deniyorum ama yok benim ağrılarım ilaçsız geçen tipten değil.
İlac icmek yerine migren tasi al canim
Migreni olan biriyim migren tasi suruyorum alnima yanlarina ense kokume ve karanlik yerde 30dk duruyorum agrim geciyor cok sukur
Parol sakincali degil ama yine de fazlasi zarar

Kefir en iyi cozum
Burada merve diye kullanici arkadasimiz yazmisti kefiri galiba
Sabah ac karnina ogle ara ogun aksam yemek oncesi tuketiyorum ve sabah bagirsaklar calisiyor sade veya meyveli kefirler en guzel tavsiyem

Kizlar ne fetal ne panoramo yaptirma taraftari degilim evet biseyleri ogrenmek tedbir almak iyi ama olumsu birsey olsa ne yapabileceksiniz?
Acikcasi Rabbim bebisi verdiyse bir sorunu varsa sifasini da dermanini da verir
Kizil goncalari izliyorsaniz orada bu konu ele alindi 2 bolumdur izleyin
Kalan aylari stresli mi yasamak istersiniz?
Duaya sigindim ben,bana emanet ettigin cana sahip cikmama izin ver Rabbim diye dua edip esmaul husnalar okuyorum ve yusuf meryem suresi dinliyorum hep
Kendinizi strese sokmayin

Bebegine bisey olmayacak ben buna inaniyorum dua ediyorum surekli senide duama eklerim papatya
Kesesi kalbi her seyi düzelsin Rabbim doktugun gozyasina karsilik bebegini sana bagislasin🤲🏼

Ben panaroma firmasına internetten yazdım. Bana geri döndüler ama şu şekilde yazmışlar. Test konusunda hastalarla direk olarak iletişime geçemiyoruz lütfen doktorunuzun veya kliniğinizin iletişime geçmesini sağlayın yazıyordu. Bende şuan 11 haftalığım test tam çıksın yetersiz olmasın diye 12 haftalıkken doktor randevusu aldım. Doktorun önerisiyle test yapıcam. Siz doktorunuzla konuşmuşmuydunuz? Bende panaroma düşünüyorum yorumları çok iyi
Hastane bana 4 yer önerdi ama araştırırken panoramayı gördüm. bi görüşeyim doktorumlada. Çok teşekkür ederimm.

Merhabalar herkese birsey sormak istiyorum
Ben 7+3 hamileyim hamilelik planlarken mayis ayinda smear almisti doktor ve 2022 yilinda da smear vermistim hepsi temizdi ben hamile oldugumu testten ogrenip rastgele bir doktora gittigimde o beni hemen alttan muayrne edip bir de bana hic sormadan smear almis. Smear sonucumda okunamayan hucreler cikti. Bu nasil mumkun olabilir kendi doktorum onceki temizse sikinti degil dedi ama o doktor hpv vermemi soyledi hpv vermek icin baska bir doktora gittim o da hic onermedi. Ihtimal vermiyorum ama yine de bu dusunce bile cok yipratici sizin fikirleriniz nedir sizce gebeyken smear dogru cikar mi

İlac icmek yerine migren tasi al canim
Migreni olan biriyim migren tasi suruyorum alnima yanlarina ense kokume ve karanlik yerde 30dk duruyorum agrim geciyor cok sukur
Parol sakincali degil ama yine de fazlasi zarar
Eczanede vs satılıyor mu acaba ? Nerden alabilirim . Deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim

X