2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Göğüs pedi işe yaramıştı bende yetiyordu onu koymam göğüs ucunu belli etmiyordu
Kızlar bebeklerine şu veren varmı yada vermeyen
İlk 6 ay sadece anne sütü ya da mama canım suya ihtiyaçları yok
Kizlar toparlayici külot yada tayt alan var mi sezeryan olacaklar ozellikle.. nasil bir sey aldiniz yada alacaksiniz.. korse almak istemiyorum ilkinde aldim ama kullanamadim..
Yüksek bel külot aldım sadece korse almadım almam da heralde sıcakta dayanamam sanırım bir de onun varlığına

Emzirme atleti bakıyorum netten ame kaplı emzirme atleti almak istiyorum. Tekrar bir de sütyen takmamak için. Alan var mı marka model önerileniz var mı? Bi ara LCW gördüm ama şimdi bakıyorum yok.
Ben lcw.den aldim, kapli modeli guzeldi. Magazalarda yok maalesef, internetten aldim ben de. Siz ara ara stoklari takip edin, ben de bi ara baktigimda yoktu sonra stok geldigini gorunce aldim hemen

Selâm kızceler.
3 gündür bel ve kasık ağrısı var bende beyaz akıntımda ara ara çamaşıra vuruyor.
Doğum belirtisi mi.
P.tesi kontrol erkenden aciile gitmem gerekiyor mu sizce

Hayy maşallah inşallah kolay doğumun olur.

Evet tekrar 37.haftada hastahaneden çalışamaz analık raporu alman lazım.

Kızlar bana cevap verebilecek olan biri varsa çok mutlu olurum. Dün ntsye girdim biraz kasılma çıktı ama sıkıntı yoktu eve geldim. Ama son bi kaç gündür özellikle bugün bel ağrısı bacak ağrısı ve çatı ağrısı artık çok yoğun hissediyorum. ne otururken ne ayakta ne uzanırken rahatım, karnım sanki mengeneyle sıkılıyo gibi yavrumu sıkıştırıyom gibi hissediyorum. ayaklarım zaten şişti buna sanki tüm bedenim eşlik etmiş gibi. her an patlamaya hazırım. karnım taş gibi ve ağrıyor. doğum yakın mı değil mi nasıl anlıcam hiç bilmiyorum uyuyamıyom artk

Sağlıkla büyüsün her şeye rağmen çok güzel bir hikaye:)

Dun Kasilmalarin, sancilarin arasi 5 dakika da 1e dusunce gel dediler bana.hastane max.10 dk uzaklikta.sizin yolunuzun uzunlugunu hesaba katip duzenli sancilari takip etmeniz lazim Yola cikmak icin.

Kızlar merhaba benim bebeğim hala dönmedi bir kaç haftadır Spining Babies egzersizlerini yapıyorum. Bu konuda tecrübesi olan ya da benimle aynı durumda olan var mı?

Dun Kasilmalarin, sancilarin arasi 5 dakika da 1e dusunce gel dediler bana.hastane max.10 dk uzaklikta.sizin yolunuzun uzunlugunu hesaba katip duzenli sancilari takip etmeniz lazim Yola cikmak icin.
Hastane uzak değil on beş yirmi dk bişiy. Sancı falan hissetmiyorum pek dünkü kasılmalarıda hissetmedim zaten açılmada yoktu. ama karnım taş gibi kasıklarımda çok ağrı var oturamıyorum uzanamıyorum mahvetti beni kaç gündür. Bekliyorum artık bi işaret gelsede gitsem doğuma diye.

Ayyy aynı beni anlattın canım ya.
Bende p.tesi yı bekliyorum biran önce.

Dun geceden beri aynen sag arka diz Ile bilek arasinda Damar cekmesi gibi agri var.ustune Zor basiyorum.yakinda dogurursaniz Haber verin de cantami hazirlayim Bende
Kramplar bende daha önceleri vardı.
Magnezyum kullandıö geçti. Ama bu sefer bacak ve kasık ağrıları da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…