- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.761
Canım %90 benımde enfeksiyondan ama yalan söylemeyeceğim ben su içmiyorum içemiyorum daha doğrusuCanım benımde oyle ıkı gun once gıttım hıc rısk yoktu ama enfsyon cıktı herzamankı gıbı ondan olablır dedı doktor ama uzun surelı olursa hemen gel dedı benımde gun ıcınde kısa surelı oluyor
Hamileliğimin 6 haftasından beri kulanıyorum onun zararı yok aksine plasentaya ve hamileliğin sağlıkli ilerlemesine çok yardimci oluyorKızlar aranızda hâlâ progestan kullanan varmı ben bu aya kadar hep kullandim. 3 gün önce bıraktım ve karnımın alt tarafı ağrıyor yürürken ağırlık oluyor sanki hemen karnımın alt tarafını elimle tutuyorum. Ayak bileklerimin olduğu kısımlar soğuk. Sabah uyandigimda sanki çok hafif adet ağrısı gibi huzursuzluk veren ağrı oldu. Doktoruma mesaj attim progestana tekrar başlasam diye
Ben hala kullanıyorum ama progestan ağrıyı geçirmez ki. Doktor geri döndü mü canım ne diyor?Kızlar aranızda hâlâ progestan kullanan varmı ben bu aya kadar hep kullandim. 3 gün önce bıraktım ve karnımın alt tarafı ağrıyor yürürken ağırlık oluyor sanki hemen karnımın alt tarafını elimle tutuyorum. Ayak bileklerimin olduğu kısımlar soğuk. Sabah uyandigimda sanki çok hafif adet ağrısı gibi huzursuzluk veren ağrı oldu. Doktoruma mesaj attim progestana tekrar başlasam diye
Ben kullanıyorum. Doktorum 36. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Geçen sabah içmeyi unuttum onda bile kasılmalarım oldu...Kızlar aranızda hâlâ progestan kullanan varmı ben bu aya kadar hep kullandim. 3 gün önce bıraktım ve karnımın alt tarafı ağrıyor yürürken ağırlık oluyor sanki hemen karnımın alt tarafını elimle tutuyorum. Ayak bileklerimin olduğu kısımlar soğuk. Sabah uyandigimda sanki çok hafif adet ağrısı gibi huzursuzluk veren ağrı oldu. Doktoruma mesaj attim progestana tekrar başlasam diye
Günaydın canım. Oğlumun hamileliğinde aynı problem vardı. Genelde erkek bebeklerde oluyor. Doğum sonrası kontrollerde düzeldi. Şu an 10 yaşında hiç bir sıkıntısı yok...günaydınn kızlargeçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
Ayy neden korkuyorsunuz geneldenkesinlikle nen de genel istemem ,benim en korktugim seylerden biridir genel anesteziAllah mecbur birakmasin
Benim bebeğim de erkek ve sol böbrekte biraz büyüme var takip edilecek diyor doktor genelde erkek bebeklerde oluyormuş inşaAllah geçergünaydınn kızlargeçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
Teşekkür ederim canım şuan normal daha iyi olucaz inşallah
Bakamadım canim henüz, inrernetten tam anlaşılmıyor boyutu felan o yuzden çıkıp bakmam lazım o yüzden henüz bakamadım.Ben de sirt cantasi olanlardan alacagim, var mi buldugunuz kullanisli bir model?
Kontrollerde kendiliğinden mi geçti yoksa bir tedavi uygulandimiGünaydın canım. Oğlumun hamileliğinde aynı problem vardı. Genelde erkek bebeklerde oluyor. Doğum sonrası kontrollerde düzeldi. Şu an 10 yaşında hiç bir sıkıntısı yok...
İçmediğim için kasılma oluyor galiba. Tekrar başlayabilirsin yazmış. Ben günde 2 tane kullaniyordum doktor hemen birakmayalim 1 e düşürelim dedi. Sonrada bıraktirdi ama bıraktığım günden beri hafif ağrılarım oluyorBen hala kullanıyorum ama progestan ağrıyı geçirmez ki. Doktor geri döndü mü canım ne diyor?
Benimde detaylı ultrasonda bir böbreği büyük çıkmıştı ancak bir sonraki randevuda düzelmişti . O ara araştırmıştım bende erkek bebeklerde sıklıkla oluyomuş daha sonra düzeliyomuş çoğunluklagünaydınn kızlargeçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
Bende bugün tekrardan başlayacam. Ilacin baya bir etkisi varmış bırakınca anladım. iş falan yapınca ağrım olurdu ilaci birakinca dinlenirken bile ağrım oluyorBen kullanıyorum. Doktorum 36. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Geçen sabah içmeyi unuttum onda bile kasılmalarım oldu...
Karnımın alt tarafında baskı ve ağrı bende de var. Daha bu sabah sordum doktora kafası orada olduğu için ve plasenta biraz rahim agzına yakın durdugu icin normal dedi. Sizin de kafası aşağıdaysa ondan olabilir artik kilolari da artti bence cok normal.Kızlar aranızda hâlâ progestan kullanan varmı ben bu aya kadar hep kullandim. 3 gün önce bıraktım ve karnımın alt tarafı ağrıyor yürürken ağırlık oluyor sanki hemen karnımın alt tarafını elimle tutuyorum. Ayak bileklerimin olduğu kısımlar soğuk. Sabah uyandigimda sanki çok hafif adet ağrısı gibi huzursuzluk veren ağrı oldu. Doktoruma mesaj attim progestana tekrar başlasam diye
maşallah büyüyorlar artık kilolardan bahsedebiliyoruz çok şükürGunaydin benim de kontrolüm vardı bugün 1200 gram olmuş kizimAra ara lekelenmelerimin devam ettigini soyledim plasentaya bakti, biraz rahim agzina yakın duruyor 15 gün sonra tam netlesir yeri dedi. Buyuk ihtimal sezeryan olacaksin dedi normal doğum isterken korktugum basima geldi. Iliskiye girmek, denize girmek, tempolu isler yapmak yasak dedi.
Evet yaa silik cizgi cikti, beta hcg 2 katina yukselmis, kese göründü muhabbetlerinden nereye geldik şükür ❣İ
maşallah büyüyorlar artık kilolardan bahsedebiliyoruz çok şükür