2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım %90 benımde enfeksiyondan ama yalan söylemeyeceğim ben su içmiyorum içemiyorum daha doğrusu

Kızlar günaydın bugünde kontrolüm iyi geçti çok şükür
10 gün önce USG de haftasıyla uyumlu olmasına rağmen boyu ve kilosu geriydi (boy 8-9gün)
Kiloda 3-4 gün geriydi.
Üzülmüştüm biraz buraya da yazmıştım.O günden beri hep muz,süt,kefir,ceviz,haşlanmış yumurta,tavuk fln yedim.Şuan öne bile geçmişiz çok mutlu oldum.Bebegim 10gunde 400 G fln almış.30hafta 1586 g.Boyuda 40 cm fln

Hamileliğimin 6 haftasından beri kulanıyorum onun zararı yok aksine plasentaya ve hamileliğin sağlıkli ilerlemesine çok yardimci oluyor

Ben hala kullanıyorum ama progestan ağrıyı geçirmez ki. Doktor geri döndü mü canım ne diyor?

Ben kullanıyorum. Doktorum 36. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Geçen sabah içmeyi unuttum onda bile kasılmalarım oldu...

günaydınn kızlar geçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
Günaydın canım. Oğlumun hamileliğinde aynı problem vardı. Genelde erkek bebeklerde oluyor. Doğum sonrası kontrollerde düzeldi. Şu an 10 yaşında hiç bir sıkıntısı yok...

günaydınn kızlar geçenlerde burada böbrek büyümesi ile ilgili birseyler konusulmustu, Bu kontrolumde cok hafif bebegin bobregi buyumus dedi. Genelde erkek bebeklerde olur dedi ama cok uzuluyorum. Nedir bu
Benim bebeğim de erkek ve sol böbrekte biraz büyüme var takip edilecek diyor doktor genelde erkek bebeklerde oluyormuş inşaAllah geçer

Gunaydin benim de kontrolüm vardı bugün 1200 gram olmuş kizim Ara ara lekelenmelerimin devam ettigini soyledim plasentaya bakti, biraz rahim agzina yakın duruyor 15 gün sonra tam netlesir yeri dedi. Buyuk ihtimal sezeryan olacaksin dedi normal doğum isterken korktugum basima geldi. Iliskiye girmek, denize girmek, tempolu isler yapmak yasak dedi.

Ben hala kullanıyorum ama progestan ağrıyı geçirmez ki. Doktor geri döndü mü canım ne diyor?
İçmediğim için kasılma oluyor galiba. Tekrar başlayabilirsin yazmış. Ben günde 2 tane kullaniyordum doktor hemen birakmayalim 1 e düşürelim dedi. Sonrada bıraktirdi ama bıraktığım günden beri hafif ağrılarım oluyor

Benimde detaylı ultrasonda bir böbreği büyük çıkmıştı ancak bir sonraki randevuda düzelmişti . O ara araştırmıştım bende erkek bebeklerde sıklıkla oluyomuş daha sonra düzeliyomuş çoğunlukla

Ben kullanıyorum. Doktorum 36. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Geçen sabah içmeyi unuttum onda bile kasılmalarım oldu...
Bende bugün tekrardan başlayacam. Ilacin baya bir etkisi varmış bırakınca anladım. iş falan yapınca ağrım olurdu ilaci birakinca dinlenirken bile ağrım oluyor

Karnımın alt tarafında baskı ve ağrı bende de var. Daha bu sabah sordum doktora kafası orada olduğu için ve plasenta biraz rahim agzına yakın durdugu icin normal dedi. Sizin de kafası aşağıdaysa ondan olabilir artik kilolari da artti bence cok normal.

İ
maşallah büyüyorlar artık kilolardan bahsedebiliyoruz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…