- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #20.741
Ağrı geçmeseydi hastaneye gidecektim ama şükür şimdi iyim zaten hastanedeyken boyle oldum doktor o regl ağrısı doğum ağrısı dedi o zaman acilmam olmustu zaten o yuzden biliyorum burda da uyariyorum . Geçince sikinti yok bu haftalarda yalanci sancilardancok oluyor o yuzden ilac iciyorum bekliyor gecerse iyi gecmezse hemen hastaneye kosarim allahtan geciyor ilac iciyorum 20 dk sonra hiç ağrim kalmiyorCanım regl agrısıda ıyı degıl bende felaket tellalı gibi oldum ama dogum belırtısı acılma belırtısı regl agrısına benzıyor,,, senınde acılman var dıkkat et ıhmal etme göster kendini
ayy inanmiyorum ya cok stresli:) secimi bize birakmiyolarmi ki ,ya da o hastanede uygulama o sekildemiydi acaba. En iyisi bunlari da onceden konusmak gerçektenSezaryende anastezi gerçekten önemli ilk doğumda iki anestezi doktoru olduğunu biri gelirse genel, biri gelirse epidural yapacağını söylemişti doktorum, şansıma epidural dediği denk geldibu kez doktorum anestezi ekibinin iyi olduğunu epidural olacağını söyledi
Ay lazımdı ortama hava değişimi iyi oldu minnoslari düşünmek
yok elim birden oldu ztn uzanıyordum o an .Coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum ama böyle bir şey olmadı hiç. Önceki gebelikte de kullandım. Bi şekilde zorladın ya da bir yerlere falan mı çarptın acaba? Çok geçmiş olsun.
Bir defa hastanedeyke ben oyle oldum kalbim sıkıştı nefes alamadım bir an hemen yatarken kalktım neyse ki geçti birdaha da oyle olmadım doktora da söylemedimKizlar kalp carpintisi nefes darligi yasayan varmi? Gerci kendimi cok yordugumda oluyor iki cocugum daha var oturmaya vaktim olmuyor malesef
Yok ben epudural istiyorum zatenayy inanmiyorum ya cok stresli:) secimi bize birakmiyolarmi ki ,ya da o hastanede uygulama o sekildemiydi acaba. En iyisi bunlari da onceden konusmak gerçekten
Kontrolde sordum ben, artık bu haftalarda normal bunlar dedi. Yine de kendi doktorunuza danışın.Kizlar kalp carpintisi nefes darligi yasayan varmi? Gerci kendimi cok yordugumda oluyor iki cocugum daha var oturmaya vaktim olmuyor malesef
Canım ben sırt çantası olan modellerden alacağım, taşımak daha kolay olur.Kizlar bebek cantasi olarak ne aldiniz acaba, begendiginiz arastirdiginiz bi model var mi?
Peki bunu sirt cantasi olarak da kullanabiliyormuyuz?yoksa sadece omuz askisi mi varLinki bu. Diyelim ki disardasiniz alt degistireceksiniz pis yerlere yatirmaktansa aciyorsunuz pratik yatak oluyor. Veya misafirlikte uyutabilirsiniz vs.. Nornakde bu tarz cantalar pahali. Bu cok uyguna geldi. ve fiyata gore cok kaliteli. Tavsiye ederim
aynı yer mi bilmiyorum ama benim de var bu 1 haftadır. Benimki bikini bölgesinde sezeryan kesiğine yakın ama bikini bölgesi agrı giriyor. özellikle yattığım yerde kalktığımda sivilce desen değil kıl dönmesi desen oda değil zrten çatı kemiğimin agrısın saymıyorum bileEğilirken ağrım olmaya başladı. Kontrollü bile egilsem alt tarafta anlık bir ağrı oluyor.
Bugün tetanos aşısının 2. Dozu için cagirildim. Birinci dozun üzerinden iki ay geçti. Yasayan var mı?
Ben de sirt cantasi olanlardan alacagim, var mi buldugunuz kullanisli bir model?Canım ben sırt çantası olan modellerden alacağım, taşımak daha kolay olur.
Ben incelemiştim almak için, yer kaplamaması çok güzel, bebek için ayrıca içine aparatı var onu almak gerekiyor. O aparatta bana yenidoğan bebeği yıkamak için çok kullanışlı gelmedi sadece tek yönlü kullanımı oluyor. O yüzden katlanan babyjem küvet seti aldım bende fileli kullanmak, yıkamak daha mantıklı geldi bebeğiStokke flexi (katlanan) küvet kullanan kullanmayı düşünen var mı?
3 hafta once bende de olmustu...doktorum normal dedi ama asiri rahatsiz ediyorsa bir kardiyologa gorunun demisti...evde oksimetre ile hem vucudumdaki oksijen seviyesi hem de kalp carpintisini kontorol ettim 1-2gun ...oksijen seviyesi iyiydi ama kalp carpintim az da olsa vardi ben de onemsemedim...cunku gebelerde 120 e yekadar cikabildigi oluyormusKizlar kalp carpintisi nefes darligi yasayan varmi? Gerci kendimi cok yordugumda oluyor iki cocugum daha var oturmaya vaktim olmuyor malesef
kesinlikle nen de genel istemem ,benim en korktugim seylerden biridir genel anesteziYok ben epudural istiyorum zaten