- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Yok canimCalisiyomusun?
Ben calisiyorum belki de ondan cok yoruluyorumdur
Bu tiroid nasil anlasildi canim kanda hemen cikiyormu benimde kayiplarim oldu hep kalpleri durdu.bende kan pihtilasmasi cikti bakalim bu bebegim dogacakmicanım bir problem yoktu pataloji raporuda sağlıklı dedi düşükten sonra ama sonradan öğrendikki bende haşimato tiroidi varmış gebelikten öncemi yoksa o gebelikle mi ortaya cıktı bilmiyorum o dönemdeki doktorum Anadolu sağlık merkezi Nuri Ceydelide sağolsun 11. haftaya kadar ne folik asit verdi ne kan baktı tamamen ihmalden gitti yani yavrum. Sadece şunu biliyorum O adamın iki cihandada iki elim yakasında hakkımı helal etmiyorum.
Massallah iki erkek Rabbim isteyen herkese sagliklisindan nasip etsin sanada hayrlisiyla kavusmayi nasip etsin tabikiDeli Gibi Limonlu Tuzlu Ayva Yiyen Birisi Olarak Erkek Bebek Beklediğimi Söyleyebilirim.
Bende de polikistik over vardı canım. Yumurtlayamıyordum zayıfladım ve de femara kullandım. 2 kez hamile kaldım ilki maalesef kalbi durdu inşallah bu sefer kucağımıza alırız. Çok uğraştım ben de o yüzden çok iyi anlıyorum seniYumurta tembelliği var dedi bana klomen verdi onu kullandim daha sonra çatlatma iğnesi vurldum ilki tutmadı ikincisini vurdum oda bakalım tutcak mi tutmicakmi
Insallah canimYok canimkv demde kaliorum 15 gundur ve 1 haftam kaldi esim gelecek evimize gececz insallah.bide iste daha doktora gitmedim bian once zaman gecsede bebegimi gorsem artik insallah tabii
Doğru diyosun valla yeter ki sağlıcakla kavusalim bebislerimizeTek derdin kilo olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Kilo nedirki verirsin.
Guzel haberler bekliorum canim benide etiketle kacta gidiosunInsallah canim
Bende Yarin gidiyorum doktora bakalim ne diyecek
Hayirlisi insallah
Cok rahatsız edicide insan tedirgin oluyo ister istemez ozaman sorun yokHala var canım, artık normalleşti ağrımayınca niye ağrımıyor diyeceksinadet ağrısı gibi ağrı da oluyor bazen karından
Aynı işte yumurta tembelligi o , peki hiç çatlatma iğnesi kullandın mi bide kaçıncı denemde hamiş kaldınBende de polikistik over vardı canım. Yumurtlayamıyordum zayıfladım ve de femara kullandım. 2 kez hamile kaldım ilki maalesef kalbi durdu inşallah bu sefer kucağımıza alırız. Çok uğraştım ben de o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Ne oldu birden Allah yardımcın olsun ya kötü düşünmeyelim dualarım seninleKızlar kanamam başladı. Hastaneye gidiyorum, nolur dua edin.
Yarin saat 11de gidiyorum insallahGuzel haberler bekliorum canim benide etiketle kacta gidiosun
Gecen hafta bende de olmustu, insallah kötü birsey yoktur canim icini ferah tut.Kızlar kanamam başladı. Hastaneye gidiyorum, nolur dua edin.
3 kez kullandım 2sinde hamile kaldım ilkinde hamile kalamadım :) ama bence klomen değil femara iyi geliyor. Femara bizim gibi hastalar için özel. Klomen kontrolsüz kalitesiz büyütüyor, femara kaliteli ve kontrollü büyütüyor ayrıca rahmi de hamileliğe hazırlıyormuş.Aynı işte yumurta tembelligi o , peki hiç çatlatma iğnesi kullandın mi bide kaçıncı denemde hamiş kaldın
Massallah iki erkek Rabbim isteyen herkese sagliklisindan nasip etsin sanada hayrlisiyla kavusmayi nasip etsin tabiki
Allah korktuğunuza uğratmasın.İnşallah birşey yoktur.Kızlar kanamam başladı. Hastaneye gidiyorum, nolur dua edin.
Hm onu hiç yazmadı bana sadce klomen kullandım yanında folik asit benexsol ecopirin bu ilaçları kullanıyorum şuan3 kez kullandım 2sinde hamile kaldım ilkinde hamile kalamadım :) ama bence klomen değil femara iyi geliyor. Femara bizim gibi hastalar için özel. Klomen kontrolsüz kalitesiz büyütüyor, femara kaliteli ve kontrollü büyütüyor ayrıca rahmi de hamileliğe hazırlıyormuş.
Cok gecmis olsun cnm dikkatli olKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.
Geçmiş olsun inşallah her şey yolunda giderKızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.