2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu tiroid nasil anlasildi canim kanda hemen cikiyormu benimde kayiplarim oldu hep kalpleri durdu.bende kan pihtilasmasi cikti bakalim bu bebegim dogacakmi

Yumurta tembelliği var dedi bana klomen verdi onu kullandim daha sonra çatlatma iğnesi vurldum ilki tutmadı ikincisini vurdum oda bakalım tutcak mi tutmicakmi
Bende de polikistik over vardı canım. Yumurtlayamıyordum zayıfladım ve de femara kullandım. 2 kez hamile kaldım ilki maalesef kalbi durdu inşallah bu sefer kucağımıza alırız. Çok uğraştım ben de o yüzden çok iyi anlıyorum seni

Aynı işte yumurta tembelligi o , peki hiç çatlatma iğnesi kullandın mi bide kaçıncı denemde hamiş kaldın

Aynı işte yumurta tembelligi o , peki hiç çatlatma iğnesi kullandın mi bide kaçıncı denemde hamiş kaldın
3 kez kullandım 2sinde hamile kaldım ilkinde hamile kalamadım :) ama bence klomen değil femara iyi geliyor. Femara bizim gibi hastalar için özel. Klomen kontrolsüz kalitesiz büyütüyor, femara kaliteli ve kontrollü büyütüyor ayrıca rahmi de hamileliğe hazırlıyormuş.

Hm onu hiç yazmadı bana sadce klomen kullandım yanında folik asit benexsol ecopirin bu ilaçları kullanıyorum şuan

Kızlar hastaneden geldim. Çok şükür bebek iyi, kalp atışı devam ediyor. Ama kanama düşük riskin olduğunu gösterir dedi. Progestan ve tek kullanımlık iğne verdi. Yarın iğnemi vurulucam. Bugünden ilacıma başladım. Bol dinlen ve su iç dedi. Sizler de suyu eksik etmeyin. Eğer kanaman regl gibi aşırı olursa gel dedi 2 hafta kanamam olmazsa ilacı bırakıcakmışım.

Cok gecmis olsun cnm dikkatli ol
Sahsen gunde 2litre su iciyorum o konuda skntim yok tavsiye de ederimde
Benimde korkularim basladi, yani Yarin doktor ya kese bos derse ya dusuk yaparsam diye
Halbuki hic planlanmamis bi hamile yani yerinde degil demek istemiyorum ama yeni ise girdim biz mart nisan gibi dusunurken hamile kaldigimi ogrendim. Hemen kabullendim simdide kaybetmekden korkuyorum

Geçmiş olsun inşallah her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…