2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bu hamileliğimde ayva ve narcıyım. Bakalım kızım mı olur oğlum mu :)))
Bide alt tarafımda ağrılar oluyor, hergün ultrasona da giremiyoruz ki, inşallah bi sorun yoktur. Aksi durumda kesin kanama oluyor mu kızlar?

Deli Gibi Limonlu Tuzlu Ayva Yiyen Birisi Olarak Erkek Bebek Beklediğimi Söyleyebilirim. :emir_bebek::KK48:

Öğretmen arkadaşlarım, rutin kontrollerde ücretli izinli miyiz yoksa rapor mu alıyoruz? Bizde böyle bir şey var mı yönetmelikte?

Öğretmen arkadaşlarım, rutin kontrollerde ücretli izinli miyiz yoksa rapor mu alıyoruz? Bizde böyle bir şey var mı yönetmelikte?
Komtrollerine haftasonu gitmiyor musun? Haftaiçi gidiyorsan boş gün yada boş saatinde git, ek ders ücretin kesilmesin.

ben 2 gebeliğimde'de hep ekşi yedim.
ayşe beklerken hep emre geldi :KK48:
belli de olmuyor ekşi yeyip kız doğuran da çok Rabbim ne dilerse o oluyor. :dua:
Sağlıklı Olsunlar da Gerisi Pek Mühim Değil :KK68:
İnşallah, sağlıklı olması en büyük duam ama gönlümde de kız var. Yine de hayırlı evlat hangisi ise o olsun amin :)

Komtrollerine haftasonu gitmiyor musun? Haftaiçi gidiyorsan boş gün yada boş saatinde git, ek ders ücretin kesilmesin.
Öyle yapacaktım aslında da haftaya doktorum salı gününe verdi, bugün de müdürle bunun muhabbeti geçti bi sorayım dedim

Öyle yapacaktım aslında da haftaya doktorum salı gününe verdi, bugün de müdürle bunun muhabbeti geçti bi sorayım dedim
Yok kuzum ya 13 senedir milli eğitimdeyim, dersine gelmeyen her öğretmenin ücretini kesiyoruz. Ayrıca rapora yada izine bağlamak mecburiyetindesin. İşin bitince dersine girersin, girdiğin kadar ders ücretini alırsın :) maaştan da yıllık 7 gün sınırı vardı sanırım kesinti yapılması için. Bizdeki öğretmenler çok az rapor alıyor :)

Yok kuzum ya 13 senedir milli eğitimdeyim, dersine gelmeyen her öğretmenin ücretini kesiyoruz. Ayrıca rapora yada izine bağlamak mecburiyetindesin. İşin bitince dersine girersin, girdiğin kadar ders ücretini alırsın :) maaştan da yıllık 7 gün sınırı vardı sanırım kesinti yapılması için. Bizdeki öğretmenler çok az rapor alıyor :)
Ben aslında işin ücret kısmında değildim de dağ köyünde okulumuz ve kışın kardan araba gitmediği için yaklaşık 2 km yürüyoruz dikine, raporlarımı o zamana saklarım diye düşünmüştüm 😐

Arkadaşlar bişey sorucam kasıklarım alt karnım cok agrıyor fazla ayakta kaldıgım zaman taş gibi oluyor oralar sizdede varmı böyle bişey

Arkadaşlar bişey sorucam kasıklarım alt karnım cok agrıyor fazla ayakta kaldıgım zaman taş gibi oluyor oralar sizdede varmı böyle bişey
Hala var canım, artık normalleşti ağrımayınca niye ağrımıyor diyeceksin 😁 adet ağrısı gibi ağrı da oluyor bazen karından

X