- 26 Ağustos 2022
- 83
- 31
- 25
Amin inşallah teşekkür ederimKese gözükür canim
Saglikla ilerlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah teşekkür ederimKese gözükür canim
Saglikla ilerlesin
OlabilirYani görünebilir ama çok küçüktür daha. 4 5 hafta sizinki galiba
Hayırlısı olsun cnm yerleşme düşüşü ne demek kaç tan kaça düşüyor bide adetten kaç gün önce düşüş oluyor. Adetten bir iki gün düşünce adet geliyormuş genelde. Kaç gün önceden düşmesi gerek acabaYerleşme düşüşünü yaşamıştım ben
Rengine bakılırsa adet olabilir kuşum. Yerleşme kanamadı o renklerde olmadığı için söylüyorum bunu. Testlere güvenim sıfır benim artık o yüzden hamilesin yorumu yapamıyorum en iyisi kan vermekKızlar ya ben 6 gün gecikme yaşadım köyde olduğum için test yapamadım. Dün koyu ve vişne çürüğü lekenmem başladı. Sonra test yaptım ama kasetti ve fazla idrar damlattım hatalı olur diye 2 saat sonra erken gebelik yaptım aşırı silik çizgi var gibi ama yok gibi de anlamadım neler oluyor gece 10 a doğru baktım çok açık şeffaf gibi kanlı akıntı gelmiş. Sonra ki pedim temizdi. Dedim sabaha sökülür sabahkinde de çok çok az leke vardı. Değiştirdim bir iki damla gelmiş. Onun dışında peçete de var leke. Silince geliyor yani pedde birşey yok. Bu gün de takip edecem sonra doktora gidecem artık. M Marryyj ArasaNillGerek K kugukusu Candy7777 A ayb00 Kahhve
Kuzum bielemdim doğrusu bu ay bende 2-3 gün lekelenme oldu daha sonra söküldü adetim. Birkaç gün daha bekle bakalım kanamaya dönecek mi kesilecek mi? Sökülmeden kesilirse tekrar yapasın testKızlar ya ben 6 gün gecikme yaşadım köyde olduğum için test yapamadım. Dün koyu ve vişne çürüğü lekenmem başladı. Sonra test yaptım ama kasetti ve fazla idrar damlattım hatalı olur diye 2 saat sonra erken gebelik yaptım aşırı silik çizgi var gibi ama yok gibi de anlamadım neler oluyor gece 10 a doğru baktım çok açık şeffaf gibi kanlı akıntı gelmiş. Sonra ki pedim temizdi. Dedim sabaha sökülür sabahkinde de çok çok az leke vardı. Değiştirdim bir iki damla gelmiş. Onun dışında peçete de var leke. Silince geliyor yani pedde birşey yok. Bu gün de takip edecem sonra doktora gidecem artık. M Marryyj ArasaNillGerek K kugukusu Candy7777 A ayb00 Kahhve
Beraberinde halsizlik ve ateş varsa düşük yapıyor olabilir miyimKuzum bielemdim doğrusu bu ay bende 2-3 gün lekelenme oldu daha sonra söküldü adetim. Birkaç gün daha bekle bakalım kanamaya dönecek mi kesilecek mi? Sökülmeden kesilirse tekrar yapasın test
Bilmem ki kuzum testin yok mu tekrar yapsanBeraberinde halsizlik ve ateş varsa düşük yapıyor olabilir miyim
Yok iki tane vardı dün yaptım. Akşam acile giderim sanırımBilmem ki kuzum testin yok mu tekrar yapsan
Tamam canım gidince haber verYok iki tane vardı dün yaptım. Akşam acile giderim sanırım
canım naber nasılsın? Ne yaptınız var mı güzel bir gelişme ? Eşimin ailesi rahatsızlandı aynı anda bende giremedim tabi..Tamam canım gidince haber ver
Anaaa kuzum nerelerdesin ya özledimcanım naber nasılsın? Ne yaptınız var mı güzel bir gelişme ? Eşimin ailesi rahatsızlandı aynı anda bende giremedim tabi..
Kız köye geldik nerden bulacam burda eczane yok ki dönünce yaparım artık hâlâ olmadım çünkü
Allah razı olsun valla bende bı ara çok akıntı oldu günleri değerlendirdim beklemedeyim şuan 22 de adet olmam gerekiyor ama inşallah hayırlısıyla kolaylıkla gebe kalırızKızlar ya ben 6 gün gecikme yaşadım köyde olduğum için test yapamadım. Dün koyu ve vişne çürüğü lekenmem başladı. Sonra test yaptım ama kasetti ve fazla idrar damlattım hatalı olur diye 2 saat sonra erken gebelik yaptım aşırı silik çizgi var gibi ama yok gibi de anlamadım neler oluyor gece 10 a doğru baktım çok açık şeffaf gibi kanlı akıntı gelmiş. Sonra ki pedim temizdi. Dedim sabaha sökülür sabahkinde de çok çok az leke vardı. Değiştirdim bir iki damla gelmiş. Onun dışında peçete de var leke. Silince geliyor yani pedde birşey yok. Bu gün de takip edecem sonra doktora gidecem artık. M Marryyj ArasaNillGerek K kugukusu Candy7777 A ayb00 Kahhve
Kız Allah korusun beni de etiketle merak ediyorumBeraberinde halsizlik ve ateş varsa düşük yapıyor olabilir miyim
Canım tesadüfi bir bulgu olabilir halsizlik ve ateş şimdi ne durumdasın? Ama bazen vücut regli oluyor ama aynı dediğin şekilde birkaç damla kanama oluyor ama vücut bunu regli olarak da kabul ediyor şeklinde şeyler de duydum, o yüzden en garantisi doktora gitmek gibi duruyorBeraberinde halsizlik ve ateş varsa düşük yapıyor olabilir miyim
Merhaba B BallYilmaz123 kaç gündür giremedim foruma. Doktora gittinmi?Kızlar ya ben 6 gün gecikme yaşadım köyde olduğum için test yapamadım. Dün koyu ve vişne çürüğü lekenmem başladı. Sonra test yaptım ama kasetti ve fazla idrar damlattım hatalı olur diye 2 saat sonra erken gebelik yaptım aşırı silik çizgi var gibi ama yok gibi de anlamadım neler oluyor gece 10 a doğru baktım çok açık şeffaf gibi kanlı akıntı gelmiş. Sonra ki pedim temizdi. Dedim sabaha sökülür sabahkinde de çok çok az leke vardı. Değiştirdim bir iki damla gelmiş. Onun dışında peçete de var leke. Silince geliyor yani pedde birşey yok. Bu gün de takip edecem sonra doktora gidecem artık. M Marryyj ArasaNillGerek K kugukusu Candy7777 A ayb00 Kahhve
İyim çok şükür, vallahi kuzum ne yapim herkes bir rahatsızlandı bu aralar.. Ben dahil kendimle ilgilenemedim..Anaaa kuzum nerelerdesin ya özledim
Şimdilik gelişme yok ocak aynda tüp bebek düşünüyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun
Nasılsın şimdiMerhaba B BallYilmaz123 kaç gündür giremedim foruma. Doktora gittinmi?
Yaa geçmiş olsun... canını sıkma, önümüzdeki aylara nasip olur.