Sizin ne zaman kontrolünüz?Benim perşembe daha cook var.bende de aynı durum söz konusu ama bel ağrım devam ediyor çok olmamakla birlikte :)) sanırım yavaş yavaş geçecektir diye düşündüğüm için kötü şeyler aklma getirmiyorum ben inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.
Fitil ne icin verdi canim dusuk tehliken mi var acaba deger dusuklugune takma gec dollnme olmustur artisina baktin mi iki gun sonra tekrar kan verip artsina baktysan iki kat arttysa sorun yoktr ama fitil konusunu bilemiorum adet sancisna gelnce oda normal sdece kanamn olrsa dikkat et
O fitili bilmiyorum ama doktor bana progestan fitil verdi günde 3 kere onu kullanıyorum tedbir amaçlı verdi.
Evet kullanın bir zararı yok.Yarın da üçüncü kanınızı verin bence.sonra içiniz rahat bir şekilde kese gününü beklersiniz.Ben sizi çok iyi anlıyorum insanın başından kötü tecrübeler geçince herşeyi sorgular oluyor tedirgin oluyor.Benım doktorda tedbır amaclı verdı sanırım ben bu aksam kullanmaya baslayım o zman nolu nolmaz
Evet kullanın bir zararı yok.Yarın da üçüncü kanınızı verin bence.sonra içiniz rahat bir şekilde kese gününü beklersiniz.Ben sizi çok iyi anlıyorum insanın başından kötü tecrübeler geçince herşeyi sorgular oluyor tedirgin oluyor.
Evet kullanın bir zararı yok.Yarın da üçüncü kanınızı verin bence.sonra içiniz rahat bir şekilde kese gününü beklersiniz.Ben sizi çok iyi anlıyorum insanın başından kötü tecrübeler geçince herşeyi sorgular oluyor tedirgin oluyor.
aynen öyle yapicam cnm çok tşk ederim sondaki cumlen beni çok motive etti ve bı okadarda mutlu ettiGününü bekle canın. Çünkü o iğnede zaten betahcg hormonuda mevcut. Test yapsanda pozitif çıkıp hamile olmama ihtimali var. 14. Gün test yapmalısın. Çok geçtim o yollardan. Dilerim bebişin gelir.
Evet canım Medine hurması için fazla tüketmesen iyi olurCennet hurması yenilebilir ama değil mi?
Rica ederim ne demek yazınıza denk geldim bildiğim için söyleyim dedimBilgi için teşekkürler kizlar bilgim yoktu gerçekten
Merhaba 11.haftadaki düşüğünüzün nedeni neydi acaba?değişebiliyormuş bu benim ikinci hamileliğim daha önce 11 haftada bir düşük yaptım ikinci gebelik ilkinden farklı olabiliyormuş sürekli ekşi içimi açacak şeyler istiyorum.
canım bir problem yoktu pataloji raporuda sağlıklı dedi düşükten sonra ama sonradan öğrendikki bende haşimato tiroidi varmış gebelikten öncemi yoksa o gebelikle mi ortaya cıktı bilmiyorum o dönemdeki doktorum Anadolu sağlık merkezi Nuri Ceydelide sağolsun 11. haftaya kadar ne folik asit verdi ne kan baktı tamamen ihmalden gitti yani yavrum. Sadece şunu biliyorum O adamın iki cihandada iki elim yakasında hakkımı helal etmiyorum.Merhaba 11.haftadaki düşüğünüzün nedeni neydi acaba?
Çok zor rabbim yaşatmasın bir daha.Normalde gebelik oluştuğu an tüm tshlara falan bakılıyor hatta vitaminlere bile.Umarım bu kez kucaklarımıza alırız sağlıcakla.canım bir problem yoktu pataloji raporuda sağlıklı dedi düşükten sonra ama sonradan öğrendikki bende haşimato tiroidi varmış gebelikten öncemi yoksa o gebelikle mi ortaya cıktı bilmiyorum o dönemdeki doktorum Anadolu sağlık merkezi Nuri Ceydelide sağolsun 11. haftaya kadar ne folik asit verdi ne kan baktı tamamen ihmalden gitti yani yavrum. Sadece şunu biliyorum O adamın iki cihandada iki elim yakasında hakkımı helal etmiyorum.
aynen öyle anadolu sağlık merkezi en iyi özel hastanelerden biri bide işte hastane değil dr. önemli diye boşuna demiyorlar.Çok zor rabbim yaşatmasın bir daha.Normalde gebelik oluştuğu an tüm tshlara falan bakılıyor hatta vitaminlere bile.Umarım bu kez kucaklarımıza alırız sağlıcakla.
Benimde görmemişti doktor git su iç bol bol gel demişti nedenini bilmiyorum
Ayy ben tavugu cok severim siz boyle diyince dusunme ye basladimaynen doğal olmayan tavukları doktor önermiyor. Özellikle göğüs şeklinde yenmesini çünkü ne yazık ki tavuklar antibiyotikli. Bu arada çevre mühendisiyim o tavukların ne şartlarda yapıldığını görseniz zaten yemezsiniz
Calisiyomusun?Keske bende oyle olsam surekli uyurum zaman cabuk gecer bari
Hmm bana hic ole bisey vermedide normal die soylemedimde her hamileligimde nerdeyse 7 yada 8 haftalik olana kadar o agrilari yasadim bende adet olacak gbi belim falnda agrirDegerım ıkı gunde ıkı katı arttı ama agrı var dıyınce hemen fıtılı yazdı tedbır amaclı belkı ama az ve aralıklarla her doktor verırmı acaba dıye sormak ıstedım
Hmm bana hic ole bisey vermedide normal die soylemedimde her hamileligimde nerdeyse 7 yada 8 haftalik olana kadar o agrilari yasadim bende adet olacak gbi belim falnda agrir
AminnnYani benımde normal demekki sagsaglım kucagımıza alırız ınsallah☺